Гоблени-26

• 87 805
  • 606
  •   1
Отговори
# 315
Черпя и още красотички :

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 18:14 от ina221

# 316
  • гр.Добрич
Tarzanka, честита ти рожденичка. Много да те радва.

Ina221, стига с тези почерпки, че от тях няма време за шиене.

# 317
Добре ,няма.

Аз понеже тъй и тъй не шия ,само ровя ......

# 318
честити бебоци  Hug

# 319
МОМИЧЕТА,във Варна няма ли да има среща?Нещо май на никой не му се излиза в тая жега.

# 320
  • гр.Добрич
От вчера няма нищо писано. Сигурно днес ще покажете завършени творбите. Mr. Green

# 321
  • варненка от София
Ами готови, нищо не е готово.
Аз само мога да ви информирам, че Кетрева почива правилно и добре, посетихме я снощи лично да проверим да не бърка нещо в почивката, но всичко е наред! На един чуден калкан обсъдихме гоблените, фирмите, бодовете и други много неща и беше страхотно.
В неделя ще я очакваме отново на линия  Heart Eyes

# 322
В тая жега само мен ли ме мързи? Никой няма в темата-всички ли сте по почивки или боцкате усилено? Здравчето и тя изчезна сигурно се е метнала някъде на хлад и боцка чаршафа....
Изкарах Евата до ц....те ама нещо не ми върви

# 323
Аз съм много любопитна да видя на спинки завършените творби,щото тя нали много шие......

Вчера и днес си беше цял ден във форума.

# 324
  • Бургас
Stop Поздрави на всички, явно всички шият и глава не повдигат.  Hug

Аз съм на работа, но тайничко набързо се вмъкнах тук, за да надникна.    Naughty Този гоблен - Турска сватба е много красив, но не се наемам да го шия,  #Cussing out защото знам, че ако сега го започна ще си имам да шия докато се пенсионирам.  Tired Само за сведение сега съм на 38г.  Rolling Eyes Изобщо не мога да си представя какво шиене ще бъде, ама на който му стиска  #Crazy ....ще покаже после.     bouquet 

Обещах да покажа едновременна снимка и на двата гоблена.  Припомням на тези, които са забравили, че аз купих оригинал, а приятелката ми си го комплектова сама. Тази снимка е направена с моб.телефон и е малко размазана, ама колкото да добиете представа....  newsm78     

newsm53 , сега и двете сме напреднали още и някой ден пак ще ги снимам, ама като се завърне от Лондон.

Е, чакайте и аз да се похваля  newsm10 - моята дъщеря я приеха на 1-во класиране след 7-ми клас в ПМГ-Бургас с математика и английски. Имаше приличен бал - 32,767. Трябва да почерпя по една  beer Това май е по-интересна новина за други форуми  smile3521  ама...може да има някоя и друга майка с която да си шием заедно, а децата да решават задачи.... щом ги влече...

# 325
  • Бургас
vessito75 - за Rocky Point на Дименшънс - Гоблена го има ушит в магазина на Герика в Бургас. Аз много го харесах и дори се колебах дълго, него лида купя или балерината. След като в крайна сметка избрах балерината, имах намерение след като я ушия (кога ли?!?!) да си купя оригинален Rocky Point . Вече се се жалвах със съмнения за подмяна на конците  smile3513и ви показах двата гоблена с балерината (едновременно за сравнение), съм решила да си го изтегля от интернет и ....http://nellli.multiply.com/photos/album/63#1   smile3534

Много е красив!!!  newsm03Като го гледаш на живо имаш чувството, че морската пяна се разлива в краката ти, докато седиш на скалите.  smile3521

smile3501 smile3501 smile3501

# 326
  • София /Абсурдистан
Поредната ми крива къщичка вече е готова, само че не успявам да я кача никъде.
Вие къде ги качвате готовите неща?

# 327
Моите са ва Пикаса. Нямам търпение да я видя!

# 328
И на мен пикасата ми е най-лесна за работа.

Балерината е страхотна и на двете снимки!

# 329
  • София /Абсурдистан
Не успявам да се регистрирам там, как го правите?

Общи условия

Активация на акаунт