Гоблени-26

• 87 727
  • 606
  •   1
Отговори
# 405
Схемите са чудни и при това много четливи, обаче морския фар го няма.  newsm12 Всички линкове със схеми са с ниска резолюция и като се увеличат става мацаница. Искам го този фар!!!!!!!!!!!!!!  Weary Моля помогнете!!!!!!!!!!!!!!  smile3518   newsm45   newsm17

ilinayor   - За кой морски фар точно става дума ? Казвай бързо да го пращаме  Wink

О о о Кетрито и Гуудич са се завърнали  Hug, че даже са ни приготвили и изненадки  smile3508

за успокоение на разклатените ми (от него) нервички боцкам триптиха от Джъмперчето  Laughing остана само сянката и фона и ще се хваля.  Thinking

Я-а-а виж ти - ха сега кажи Гуденце - пиле шарено какъв е този триптих, че нещо май съм го пропуснала и сега ме човърка любопитството newsm78

# 406
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy още като написах "триптих" усетих, че съм се изхвърлила (не)малко  Joy
ето го, едното даже е в рамчицата, за да видите как изглеждат

Thinking много опити, много нещо,  Blush втората се отваря и се виждат и трите малко по-едрички  Blush

и за да не ме биете - прилагам и голямата гадост  Confused за да видите докъде съм я докарала  Flutter

# 407
  • Бургас
  “Rocky Point” –  Дименшънс   Weary

# 408

Thinking много опити, много нещо,  Blush втората се отваря и се виждат и трите малко по-едрички  Blush

и за да не ме биете - прилагам и голямата гадост  Confused за да видите докъде съм я докарала  Flutter
"Триптиха" е чудесен, а на "голямата гадост" и се каня от 1 година и все отлагам.Тъкмо за закаляване на нервите  Simple Smile 

# 409

На 18 стр. от темата бях дала линк към схемата за тези, които искат да си я свалят :
"А ето от  Тук! можеш да си свалиш  “Rocky Point” – надявам се тази схема да е по-добра ! "

Давам го пак за всички, които го пожелаха - натиснете Тук!  Hug

Няма изхвърляне - това си е баш триптих ! Много са сладурски и ще си паснат с ония чашки за кафе в същите цветове, които някой показа ушити в предишните теми , ама да  ме простите не мога да си спомня кой беше   Embarassed
А с онова другото "чудовище" не бих се захванала. Много ми харесва, ама сигурно ще го шия 2-3 години   Shocked

# 410
Забравих да си поискам схемичките на триптихчето Praynig
Да си ги скътам докато им дойде реда  Laughing

а хубавите чашки, за които писах по-горе бяха шити от Geniko  Embarassed

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 15:10 от vvvitality

# 411
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"чудовището" ми е подарък от скъпа приятелка, която вече не е в България  Confused отлежава от '97  Rolling Eyes (видях го на кутията)
щом го получих веднага му направих първия ред (вижда се на първата снимка) и го зарязах -   Blush не са за мен таквиз чудеса   Blush
сега пак му се хвърлих, защото приятелчето много ми липсва Sad

схеми на триптиха не мога да дам Confused щампа са мога да ги снимам поотделно и отблизо  Thinking дали е свърши работа  ooooh!
комплекта включва конци, щампирана панама, рамки, игла и Джъмперче  Crazy

Crazy бутона "редактирай" е голяма работа  Crazy

Party отговарям преди да ме попитат  Mr. Green шия го 2:1, на три ката - мързелива съм  Hug

# 412
  • гр.Добрич
Ketri, добре си дошла. Тъкмо за новата темичка, че и да покажеш нещичко.

Goody, това голямото от кой архив го изкопа? То хич не си прилича с картинката. С какъв бод го шиеш 2:1 ли?

# 413
  • гр.Добрич
Аз докато питам и ти си отговорила. Grinning

# 414
Кетри къде беше се изгубила и ти скъпа? Добре дошла.
  :bouquet:Goody добре дошла, тъкмо оня ден питах за тебе и се чудех къде се изгуби, но сега разбрах боцкала ли си боцкала, та чак и в рамка си го сложила.  Laughing А параклиса е много хубав гоблен и като гледам доста си напреднала за това кратко време, айде не се отчайвай скоро с това темпо ако шиеш ще го покажеш готов. #Crazy

# 415
  • Бургас

На 18 стр. от темата бях дала линк към схемата за тези, които искат да си я свалят :
"А ето от  Тук! можеш да си свалиш  “Rocky Point” – надявам се тази схема да е по-добра ! "

Давам го пак за всички, които го пожелаха - натиснете Тук!  Hug

Няма изхвърляне - това си е баш триптих ! Много са сладурски и ще си паснат с ония чашки за кафе в същите цветове, които някой показа ушити в предишните теми , ама да  ме простите не мога да си спомня кой беше   Embarassed
А с онова другото "чудовище" не бих се захванала. Много ми харесва, ама сигурно ще го шия 2-3 години   Shocked

Благодаря!

Аз ги видях и много прецизно разгледах и разбира се изтеглих, но като се разпечатят във формат А 4 стават толкова размазани, че не се четат. В случай, че имаш оригиналните снимки и те са с по-голям размер (защото не съм сигурна дали пикасата не ги мащабира автоматично) ще ти бъда много благодарна ако ми ги изпратиш на мейла: ilinayor@mail.bg
  newsm51

# 416
Илина,Кетри беше обяснила някъде,че преди да сваляш схемите да натиснеш лупичката в пикаса,като се отвори снимката,пробвай и така.
Или си ги разпечатай на А3.

А този параклис е и сред моите започнати/ на заря / и още си седи на 1/3 някъде.Нема да му се види края никога.

И триптиха е много хубав.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 17:05 от ina221

# 417
ще ти бъда много благодарна ако ми ги изпратиш на мейла: ilinayor@mail.bg[/b][/b][/color]  newsm51

Изпратих ти и двата варианта на схемата, които имам. Дано да стане този път с разпечатването. Незнам точно на какъв формат трябва да е - А4 може да им идва малък - защо не ги пробваш на А3. Хайде и после да кажеш кой става, че да знам и аз кой да разпечатвам когато един ден реша да го шия  Wink

# 418
Едновременно сме писали с виталити да печати на А 3

# 419
  • Бургас
Благодаря, благодаря за безценните съвети!

Не само, че не може на А3 защото съвсем се размацва, а тррябва на хартия с големина на пощенски плик - А5 примерно. Това с Пикасата го опитах  и успях да увелича чувствително, но не всички. Ще бъде още по-добре ако може да се снабдя с файлове с големина над 500 КВ, защото тази картинка, която ви прикачвам по-долу се разпечати в много приличен вид на А4, дори и с тази големина.  newsm44

Не съм си завършила балерина, но луднах по този гоблен и запалих и една приятелка, абе....изобщо мъка....включвайте се в каузата за издирване на файлове, че .......иначе ще си го купя и без това си търся повод да си направя подарък - ей го къде е Илинден след 5 дни!!!  smile3533

Общи условия

Активация на акаунт