Гоблени-26

• 87 755
  • 606
  •   1
Отговори
# 390
Съжалявам,следобяд търсих листчето,дето съм писала и не го пазя,но анкор- съм написала цветовете на макаричките.Мога да ги препиша,но по-добре да ти ги даде някоя от мамите с дмс.

E тоя беше моя ключ ,значи от мадейра съм обръщала в дмс и после в анкор и затова са такива цветовете ,

http://picasaweb.google.com/nina.diana/DeZiuaTaGoblen/photo#5103076752377895122

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 17:48 от ina221

# 391
E тоя беше моя ключ ,значи от мадейра съм обръщала в анкор и затова са такива цветовете ,

http://picasaweb.google.com/nina.diana/DeZiuaTaGoblen/photo#5103076752377895122

А а а а и този ключ го имам, но като гледам как изглежда гоблена на картинката до него и ми призлява...  Sick

# 392
бе то на картинката пак горе-долу сините цветове са от една гама,но моите хич.......
на предната снимка ,де

ЗНАЧИ КОНВЕРТОРА Е ВЕРЕН,аз имам друг ключ

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 18:01 от ina221

# 393
Здравейте.
Не съм изчела всичко, може и да е задаван този въпрос.
От Варна съм искам да продам един от гоблените си. Знаете ли към кого мога да се обърна?

# 394
Здравей, Дъб ! Ние ,тук, не си продаваме гоблените.Шием ги за себе си или за подаръци....Но можеш да опиташ на долния линк :
http://www.goblenar.com/index.php?lang=bg
....лично,аз,не съм чула някой да е продал нещо....но дано успееш!
P.S.Защо не попиташ в някой гобленарски магазин-във Варна-дали няма да се съгласят ,на консигнация, да ти го продадат....

# 395
Момичета, да ви се похваля,мъжът ми снощи ми прехвърли всички схеми и снимки на децата на две двд-та с по 3-4 ГБ памет.Сега и да му стане нещо на компютъра,съм по-спокойна.Много нещо се събра ,не е като на диск и много бързо става.

И пак ми казва: ти си като зомбирана с тоя интернет,за какво ти са толкова много ,а аз-не ,искам си ги всичките на едно място да си ги имам.

Лек ден на всички

# 396
Ей, страхотни красоти правите.Като имам време ще разгледам всичко.
И аз за удоволствие съм ги шила, но се га имам нужда от пари.
Благодаря за отговора.

# 397
  • варненка от София
Ей, страхотни красоти правите.Като имам време ще разгледам всичко.
И аз за удоволствие съм ги шила, но се га имам нужда от пари.
Благодаря за отговора.

Съветвам те да търсиш други начини за добиване на пари, продажбата на гоблени си и е почти загубена кауза. Друг е въпросът, че на мен не ми го побира ума как ще продам нещо, което съм сътворила с много любов, подарявам да, но да продавам не  Naughty

# 398
  • в зоната на здрача
Ех.. доживях  и аз да се включа.. Wink
Кво става.. как сте,дойдех си аз,добре изкарах,ама да си призная от нямане на време набързо ви прочетох
и много-много не съм разбрала какво станало.
Имаме си бебе Елена -да ни е живо и здраво.. Heart Eyes
Имало рожденници,честито..има и завършили успешно-браво и още по големи успехи да постигнат.. Hug
А новодошли имали  Crazy,ако има - добре сте ни дошли  Hug
Имам какво да покажа,  Winkсамо малко контурче да избацам и готово..

И аз искам да продам един гоблен,нямам нужда от пари ама те така-едни красиви орхидей на черна панама са..  Flutter
ама изчакайте само да ги рамкирам и почвайте да наддавате.

Ей не се бутай... Crossing Arms

# 399
  • варненка от София
Кетрева, те либя знаеш, ама недей с лошо  Twisted Evil

# 400
Добре завърнала се на Кетри  Hug

и си избамцала нещо като за първа страница,знаех си аз ......и тамън си викам сега къде ще пишем,като свърши темата

И да питам пак:

някой да знае някой да е шил това бебе ,щото схемата нещо ми се вижда измислена малко.Много ми харесва-прилича ми на моите като бяха бебета.

http://picasaweb.google.com/ina2211abv/KodakPictures/photo?authk … 22801672995873554

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 12:05 от ina221

# 401
  • Бургас
Схемите са чудни и при това много четливи, обаче морския фар го няма.  newsm12 Всички линкове със схеми са с ниска резолюция и като се увеличат става мацаница. Искам го този фар!!!!!!!!!!!!!!  Weary Моля помогнете!!!!!!!!!!!!!!  smile3518   newsm45   newsm17

# 402
Ти с кои номера го шиеш - да обменим малко инфо, че е в бъдещите ми планове. Много ми харесва, а пък искам да стане както трябва. Вече се чудя дали да не търся оригинал, но незнам къде продават оригинални на Гобленсет  newsm78
Аз го имам с този ключ  Peace
http://images26.snimka.bg/005872610-big.jpg
http://images26.snimka.bg/005872612-big.jpg

# 403
Пепи,този ключ е хубав,нали ми писахте тогава като го започнах ,но вече бях купила конците и сега съжалявам.

И други момичета го шиеха,може да покажат на виталити с какви конци,ако имат снимки.

# 404
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Убавици мои ненагледни,
след няколко дена интернет бан (наложен от любимия образ безподобен) съм пак на линия  Mr. Green , на окръжност, на овал и на кой каквото харесва  Mr. Green

боря се (като прасе с тикава) с един грамаден гоблен и твърдо заявявам: НикогИЖ повече  Naughty вилеров гоблен нЕма да Улезе у моите рАце, крака и други крайници  Crossing Arms ама-ха, хем грамаден, хем тъмен, хем бавно става  Confused ако не беше подарък от много добро приятелче (и не беше играта "втори шанс") нито да съм го почвала, нито да съм го продължила Naughty
за успокоение на разклатените ми (от него) нервички боцкам триптиха от Джъмперчето  Laughing остана само сянката и фона и ще се хваля.  Thinking да чакам ли и новата тема, за да не се промъквам на пръстенца покрай първата страничка?

Джи-Джи - любя, тача и милея те!   ти ми спасяваш кожата Crazy

Кетрииииии - захарче, почерня ли? разбрах, че си почивала правилно и си спазавала всички указания на сведущите по почивно дело, но да си попитам  Flutter

на рождениците, бакалаврите и другите празнуващи -   bouquet  bouquet  bouquet пропуснала съм ви на деня, но наваксвам  smile3525 smile3525

сега ще се огледам кой какво търси и аз какво имам и пак ще пиша  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт