Загар и секси бронзов тен, варненкИ държат мъжете в плен!!

• 14 154
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Сисе,на мен най ми хареса снимката "Лапам си крачето" Joy JoyДани е голяа симпатяга  bouquet

Абе мацки,днес разбрах ,че живея с мъжо си в "блудствено съжителство"Това е според руският  патриарх  Алексей Втори,който обявил ,че гражданските бракове не били законни и трябвало да не се признават ,защото hahahaне защитавали семейните ценности  и така се живеело в гряХХХХ:shock:Малииииии ужасТ... #Crazy.създала съм две деца в  hahahaблудствено съжителство ooooh!Да взема сега една църквичка ли да си уредя и аз ....да си праснем с моето момче и по едно църковно бракосъчетание.... newsm78....Егати проблема сега ...А Вие как съжителствате бе ,в праведност ли ....А? Joy Joy

# 76
Сисе,на мен най ми хареса снимката "Лапам си крачето" Joy JoyДани е голяа симпатяга  bouquet

Абе мацки,днес разбрах ,че живея с мъжо си в "блудствено съжителство"Това е според руският  патриарх  Алексей Втори,който обявил ,че гражданските бракове не били законни и трябвало да не се признават ,защото hahahaне защитавали семейните ценности  и така се живеело в гряХХХХ:shock:Малииииии ужасТ... #Crazy.създала съм две деца в  hahahaблудствено съжителство ooooh!Да взема сега една църквичка ли да си уредя и аз ....да си праснем с моето момче и по едно църковно бракосъчетание.... newsm78....Егати проблема сега ...А Вие как съжителствате бе ,в праведност ли ....А? Joy Joy

тц......и ние сме в "блудствено съжителство"
Сиси и Ема беше таква на тази възраст, така че няма да е от характер според мен Thinking, на сЪ отчайвай Hug....На нея не й беше комфортно в количката, главичката й малко надолу беше и сложих възглавница......ама докато се сетя, а мож еи да му е топло Thinking

# 77
daninka ние сме праведни Mr. Green от миналата година....пресни младоженци!

Смин аха.....овне е....много рогато и инато /като майка си инато,като баща си рогато/ GrinningЛуда ме прави това малкото... Crazy

begbie и възглавничка съм му сложила и играчки.,не го навличам /само по боди с къс ръкав/ инати се в количката и това е Crossing Arms Кенгуру купих и слинг купих....всичко само и само да ми е мирно детето...и пак не го постигам!Къде бъркам?!? newsm78

# 78
Сисе никъде не бъркаш, имаш си овне  Joy

Сминсчо какво ще правите след ясла?
данинка и ние сме от грешниците  hahaha

# 79
Сисе, наистина не бъркаш никъде, като мама на овне ще те успокоя, че ще мине и този период...нервички само са нужни и търпение  Whistling
Иве, ще ходим до Дружба на масажи  Rolling Eyes

И ние сме в грях значи, малиии, ми сега  ooooh!

# 80
Иве, ще ходим до Дружба на масажи  Rolling Eyes

О и аз искам, ама кога ли ще ме огрее  Joy
Оставям ви, че залях клавиатурата със супа и сега ще връщам заетата от мъжа

# 81
# 82
  • Варна
Без позволение на лято ще сложа снимки на нейната принцеса и моя сладур  Crazy[/color]
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236086

ейййй много са ви хубави снимките! чак ми се прииска да ги рамкирам! ако позволявате де  Flutter

# 83
sisee   извинявай но не мога да те разпозная   bouquet Thinking може би наистина сме се засичали на училището за бременни ама... аз съм си малко шматка де, не ми се сърди. а между другото аз живея на Галата... почти сме съседки Simple Smile

# 84
Цитат
а между другото аз живея на Галата... почти сме съседки

Знам,знам  Wink

Аз те помня....задаваше много въпроси,беше бременна с близнаци,ходеше вързана на опашка,а на всичкото отгоре ЖК ти я водеше Славова-и на мен WinkАз съм физиономист! може да запознаем децата след време,като живеем толкова наблизо!Предполагам вие само в Галата се разхождате Peace а аз имам намерение края на лятото с малкия да ходим на плаж /на Фичоза/

# 85
Сисе, наистина не бъркаш никъде, като мама на овне ще те успокоя, че ще мине и този период
:ooooh:като мама на овне бих казала ,че този така наречен период понякога продължава дООООста дълго!!И моят Виктор/мартенски овен/ е със собствено мнение за всичко,науми ли нещо КРАЙ...трябва да стане на неговата.По върви с уговорки да го  hahahaвкарам в пътя....Но по лесно овне ,отколкото кака му -дева....виж с нея зор-не зор  #Crazy..няма отстъпване!!!На кого ли приличат децата newsm78 щот мъжО ми е една благо-характерна ,тиха и нежна зодийка-везни!!!Хмммм

# 86
и аз си имам мартенско овне  Mr. Green
голям  инат е,  когато реши нещо Shocked

Данинка и ние нямаме църковен брак.  Blush

Саши от хеи ми обесниха, че вреден препарата и трябва докато ги уморим бълхите, коко не трябва да изпуска играчка на земята, да не пълзи и да не лапа ръце, т.е да се изнесем  #Crazy

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 13:34 от toni6a

# 87
  • Варна
щот мъжО ми е една благо-характерна ,тиха и нежна зодийка-везни!!!Хмммм[/color]
даа знам за какво говориш  Confused цял живот бягам от тях(вкъщи ми бяха в повече) и накрая такъв ми се натресе  Banghead ама кат съм си го зела сега ще си го гледам  Rolling Eyes
пък и аз съм една тииииха и крооооотка козичка Blush а Лорището е стрелец....та събрали сме се все хубави хора да си каляваме нервите  Rolling Eyes

# 88
щот мъжО ми е една благо-характерна ,тиха и нежна зодийка-везни!!!Хмммм[/color]
даа знам за какво говориш  Confused цял живот бягам от тях(вкъщи ми бяха в повече) и накрая такъв ми се натресе  Banghead ама кат съм си го зела сега ще си го гледам  Rolling Eyes
пък и аз съм една тииииха и крооооотка козичка Blush а Лорището е стрелец....та събрали сме се все хубави хора да си каляваме нервите  Rolling Eyes

ooooh!ама не бе Rolling Eyesаз сериозно го написах това за благия нрав !!!Моята везничка в нас е  такава бе.!!!Сговорчива и добра -явно ти си попадала на друг тип везни.Така ,че при нас нервите ни каляват само дечурлигата!!!

# 89
Без позволение на лято ще сложа снимки на нейната принцеса и моя сладур  Crazy[/color]
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236086

ейййй много са ви хубави снимките! чак ми се прииска да ги рамкирам! ако позволявате де  Flutter

благодаря, позволяваме разбира се  Hug а на вас - успех в начинанието  Peace

daninka, имах предвид, че периода с неискането в количката е отмине, а иначе се редят после всякакви инатести периоди, но определено е правен с цел а е овне, харесват ми много като зодия и това си е, нищо, че сега ми излиза през носа  Crazy Като кажа на мъжО, че и следващото ще да е овне и той  Close Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт