Раждане в АГ "Света София"(бившата Тина Киркова)

• 145 790
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Момичета, два въпроса към запознатите:

1. Аз имам предписание за секцио, но ако искам да си платя ВИП пакет за раждане, каква ще е цената за мен - ВИП за раждане 900 лева или ВИП за секцио по желание - 1100 лв. Защото моето секцио няма да е по желание, а по предписание  newsm78

2. Ползвал ли е някой услугата на самата болница за замразяване на стволови клетки? С коя банка работят? Моля за отзиви.

Предварително ви благодаря  Hug

# 1 156
  • София
Момичета, два въпроса към запознатите:

1. Аз имам предписание за секцио, но ако искам да си платя ВИП пакет за раждане, каква ще е цената за мен - ВИП за раждане 900 лева или ВИП за секцио по желание - 1100 лв. Защото моето секцио няма да е по желание, а по предписание  newsm78

2. Ползвал ли е някой услугата на самата болница за замразяване на стволови клетки? С коя банка работят? Моля за отзиви.

Предварително ви благодаря  Hug
Кремито, ще отговоря само на първият ти въпрос, защото по втория нямам опит.
Не знам поради какви мед. причини ще ти е секциото, но имай едно наум винаги в това отношение. В смисъл, че може да не ти го "признаят" и да те изнудват за пари, какъвто беше и моят случай. С писмени заключения от 3-ма офталмолози и 2 устни ми отказаха секцио по мед причини заради проблем с очите. Naughty

# 1 157
  • София
Мишле, как така ти отказаха секцио заради проблем с очите? Не мога да повярвам.

И защо? Ти имаше ли си доктор или ходи да се уговаряш само за датата?
А как роди?
Или са ти искали още мнения, или пари? Разкажи моля те повече.

Аз съм с показания за секцио поради проблеми с очите, преди 4 години занесох бележка от частен център, в която подробно е описано какво ми е и че се препоръчва секцио. В епикризата след раждането ми пишеше очната диагноза.
Сега мисля да мина със същото листче, въпреки че аз си имам доктор и предполагам, че и по желание да искам секцио няма да е проблем.

# 1 158
  • София
Сънчо,
по време на цялата бременност ходих при една лекарка, за което бях платила абонамент от 400 лв. Още като забременях ми каза, че трябва да си платя абонамента, като на няколко пъти ми го каза.
Когато наближи време за раждане, тя знаеше много добре, че имам проблем с очите (висок Д), но нищо не каза.......
и в един ден ( 2 седмици преди термин) поиска да се видим и ми съобщи, че не ми признавали проблема като предпоставка за секцио.....поиска си пари, директно! Оплю д-р Григорова, шефката й, изкара я, че тя е виновна за всичко, тя не ми признавала документа и т.н.....изкара я най-черната......секциото ми го прави лично д-р Григорова, от която съм възхитена.....възстанових се супер бързо.
Мога да напиша още много неща, но не ми се връща назад. Ако искаш ми пиши на ЛС Hug

# 1 159
  • София
kremito, когато секциото ти е по медицински причини няма никакъв смисъл да плащаш вип пакет. Това и според мен и според моята лекарка. Плати си за избор на лекар и на изписването си плати Вип стаята. Залата в която се прави секциото  една и съща за всички, реанимацията също.

# 1 160
  • София
kremito, когато секциото ти е по медицински причини няма никакъв смисъл да плащаш вип пакет. Това и според мен и според моята лекарка. Плати си за избор на лекар и на изписването си плати Вип стаята. Залата в която се прави секциото  една и съща за всички, реанимацията също.

залата е една за операциите, както и реанимацията, както Geraldine ти е писала , и аз мисля като нея Peace

макар че аз съм също с диоптър късогледство за мен не е било противопоказно нормалното раждане, въпреки че впоследствие се наложи секцио.  Rolling Eyes  

имаш ли лекар при който да раждаш там и сигурно ли е че ти се налага секцио по мед. причини, т.е. имаш ли мнението на поне 2ма специалисти по този въпрос?
ето тук една тема например, за секциото при късогледство, може да ти е полезна (ако това е причината за секциото ти по мед. причини де ):
ЦЪК

# 1 161
Сънчо,
по време на цялата бременност ходих при една лекарка, за което бях платила абонамент от 400 лв. Още като забременях ми каза, че трябва да си платя абонамента, като на няколко пъти ми го каза.
Когато наближи време за раждане, тя знаеше много добре, че имам проблем с очите (висок Д), но нищо не каза.......
и в един ден ( 2 седмици преди термин) поиска да се видим и ми съобщи, че не ми признавали проблема като предпоставка за секцио.....поиска си пари, директно! Оплю д-р Григорова, шефката й, изкара я, че тя е виновна за всичко, тя не ми признавала документа и т.н.....изкара я най-черната......секциото ми го прави лично д-р Григорова, от която съм възхитена.....възстанових се супер бързо.
Мога да напиша още много неща, но не ми се връща назад. Ако искаш ми пиши на ЛС Hug
   Защо ли си мисля, че знам коя "прехвалена" докторка имаш предвид.  Thinking  #Cussing out Същите впечатления имам и аз.  Sick

# 1 162
Момичета, ще ви помоля да назовавате докторите от Тина Киркова направо с имената им. Аз също искам да разждам там но не съм си избрала доктор още, ходя на ЖК при Петя Генчева, но тя ми каза че вече нежелае да изражда нормално а само секцио...Много съм доволна от нея, но на кой доктор ще попадна newsm78 , все още незнам.

Та ако назовавате имената на тези, който ви изнудват за още пари, ще направите услуга на момичета като мен след вас, на които им предстои да минат по този път..

# 1 163
Аз сега ще задам един може би много път въпрос, но все пак ще питам Embarassed
Значи, искам да раждам в ТК без да си избирам лекари, направо като дойде момента отивам там и ме приемат?! Така ли става номера? Вземам си необходимите документи и принадлежности и отивам newsm78 Така ли се постъпва Embarassed

# 1 164
Аз сега ще задам един може би много път въпрос, но все пак ще питам Embarassed
Значи, искам да раждам в ТК без да си избирам лекари, направо като дойде момента отивам там и ме приемат?! Така ли става номера? Вземам си необходимите документи и принадлежности и отивам newsm78 Така ли се постъпва Embarassed
Да точно така - вземаш си обменната карта от наблюдаващия те гинеколог, при постъпването ти трябват още лична карта и направление, което пак ти го издава наблюдаващия добре е да е без дата.

# 1 165
  • София
Ледена Кралице, отиваш само с ОК, ЛК и направление, както и багажа Mr. Green

# 1 166
  • София
Амбър, и аз мисля като теб. То е много лесно да кажеш там някаква докторка ми иска пари и до там.

Като имате такива впечатления ги пишете, иначе какъв е смисъла от вашите съобщения? Ако не ви стиска изобщо не пишете.

# 1 167
  • София
Момичета, благодаря ви  Hug

Аз преди 1,5 год. родих в Тина Киркова със секцио поради проблеми с ретината (правих си лазерна корекция, която не зарастна до датата на раждането). Раждах при д-р Гергов, от който съм изключително доволна. Тогава той също ми каза, че в болницата гледат внимателно всички предписания за секцио, защото много често жени, които искали секцио по желание си измисляли причини, за да не плащат ВИП пакет, а само избор на лекар. Допълнително пари не ми е искал. Говорил е със завеждащата родилно, показал е цялата ми документация и ми признаха причината.

Най-вероятно ще ви послушам и този път ще си платя само избор на екип, предполагам, че при ре-секцио па-малко от две години след първото, няма да се чудят дали са ми фалшиви причините... Единствено се замислям за ВИП пакет, за да съм сигурна, че ще имам ВИП стая, защото бейби бума напоследък е огромен.

и все пак - някой да се е възползвал от услугата за съхранение на стволови клетки?

# 1 168
  • София
Креми, то пак нямаш гаранция, че ще имаш ВИП стая.
Ще имаш, ако има свободна, ако няма ще те настанят в друга стая, докато се освободи.
Не е като хотел.

# 1 169
Благодаря за отговорите  bouquet Значи правилно съм се ориентирала Peace

Общи условия

Активация на акаунт