Родих дъщеричката си на 13.05.2009г в ТК. Искам да кажа,ч е останах много доволна от вниманието на акушеката Белишка ( видях името на тази жена написано на лепенката на абоката,когато ми го сложи) и от целия екип, който ме оперира по спешност. Преди операцията лежах в патологията на 6-ти етаж. Там също всички бяха много любезни. Беше ми насрочена операцията за 15-ти май,но Еванджелина реши да излезе на 13-ти в 1 вечерта. Свалиха ме в родилно отделение, където целия екип беше страхотен и много бързо реагираха. Благодаря, че все пак са останали добри хора. Нямах избор на екип за което ми беше притеснено относно отношение и внимание. Специалистите в ТК доказаха, че все още лекарската професия е хуманна.
След операцията ме болеше много глава и въпреки Солпадаина нищо не ми помогна. Беше адско главоболие. Течния аналгин облекчаваше болката за време.
Пожелавам на всички мами, които трябва да раждат да попаднат на такъв екип на какъвто аз имах възможността да попадна. !
Леко раждане!!!

Предполагам, че ако сутринта бяха при мен документите, щеше да ги вземе. В такъв случай обаче, трябва и копие от личната карта на бащата.
Да е живо и здраво, да расте щастливо и много да се радвате един на друг!!!