Раждане в АГ "Света София"(бившата Тина Киркова)

• 145 777
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 140
   Явно Панова по принцип си работи с д-р Стоянов, защото и при мен беше той. Нямах никакво главоболие, бях готова да го разцелувам тоз човек !  Hug
   Честито бебче !   bouquet

# 1 141
  • София, Борово
за мамите без сключен брак за изписването на бебето трябва ли да си носим предварително нотариално заверена декларация или друго или в самата болница се урежда този въпрос.
Таткото ще го извади, докато сте в болницата. Трябва да ти го донесе и после ще ти кажат къде да го занесете. Успех  Hug
Никъде не се носи. Около 11ч всеки ден минава една служителка и приема нужните документи. Идва директно в стаята
и на нас ни кзаха таткото да го занесе на 1-ви етаж, заедно с останалите документи.
Нашето таткото го свали долу в не помня кой беше кабинет на първия етаж с декларацията и личните карти.
и нашето таткото го занесе на 1-ви етаж, заедно с останалите документи.

# 1 142
  • София
jeniva, почти сме се запознали значи, мъжа ми не успя да дойде с мен. Ние с теб си говорихме пред болницата след отворени врати...Незнам дали се сещаш. С дълга тъмна коса съм и очила.  Grinning

и нашето таткото го занесе на 1-ви етаж, заедно с останалите документи.

За 105 кабинет става въпрос. Днес ходих до там по друг въпрос, но там е канцеларията.

# 1 143
здравеите казвам се ани и сам в 8 месец,и сам много 6таслива 4е 6те ставам маика.Моя термин е на 5 август и мисля да раждам в тина киркова .Вийдам 4е добри мнения имате за тая болница по принцип там ьодя на прегледи и сам много доволна. Laughing Laughing Laughing preggo baloni pregnant

# 1 144
Прочетох темата,много ми бе полезна,макар вече два пъти да лежа в Тина Киркова,заради проблеми през бременността.

# 1 145
Geraldine, честито бебче!

# 1 146
  • София
Нека и аз да се включа и аз съм се насочила към Тина Киркова чувам само хубави неща за там ,честито на мамите които вече се радват на едни усмихнати бебчета.Мен лично много ме е страх да раждам и колкото повече наближава толкова повече изпитвам ужас.Вие как бяхте.За тина киркова снаха ми ражда там и беше изключително доволна без оговорки с лекар .

# 1 147
  • София
Кумата ми роди също без уговорка, остана много доволна.

Аз да ти кажа гледах да съм любопитна като ме приеха. Кое какво е, кой какво прави, какво ми правят в момента.
Като дете за първи път на училище например.
Не съм била изобщо притеснена, но си имах и уговорка с лекар.
В болницата пък случих на стажанти студенти, които бяха ужасно мили.
Сега да ти кажа май ми е малко по-притеснено, защото знам какво е. И то не защото нещо не ми е харесало (няма май такова), ами защото ще имам вече някакви очаквания.
Така че се опитай да не си създаваш излишни притеснения. Всичко ще бъде наред.

# 1 148
Аз съм избрала лекар и ще раждам при него,предпочитам така.От раждането не ме е страх и първия път бе така.Настрой се позитивно и не мисли,че отиваш ,за да ти се случи нещо лошо,а точно обратното.Успех.

# 1 149
  • София
Аз да ви разкажа за 04.06.-07.06.09 този кратък период са се родили 86 бебета и са връщали родилки, защото коридорите са били запълнени  #Crazy #Crazy #Crazy. Не знам какъв е този бебевалеж, но персоналът направо изнемогвал Laughing Laughing Laughing
Та гледайте когато има по-малко раждащи да сте там Laughing Laughing Laughing

# 1 150
  • София
Ехаааа, какъв бейбибум. Да са живи и здрави всички бебета.
А ти откъде имаш това инфо?
Казано честно не знам в какъв период се раждат по-малко бебета, май лятото като цяло си се раждат повече бебета, едно, че зимата хората нали няма какво да правят  Mr. Green, друго, че все пак лятото може би е по-лесно гледането на бебе.

# 1 151
Та гледайте когато има по-малко раждащи да сте там Laughing Laughing Laughing
Това няма как да го предвидим,но дано така се случи. Mr. Green

# 1 152
  • София
terry78, благодаря Simple Smile
dayzi и мен ме беше страх, то си е нормално. Когато отидох в болницата (бях с планово секцио) вече бях претръпнала сякаш. Родителите и мъжа ми бяха толкова притеснени, че все трябваше някой да е в кондиция  Mr. Green Бях се настроила, че трябва да ида и да мине и само се молех бебето ми да е живо и здраво. Бях и с избор на лекар, на който имах доверие.

Наистина има бейбибум тази година. В деня на моето секцио (25.05) само моята лекарка имаше 5 операции...

# 1 153
Да дойде август ,тогава започват много раждания .....е и април и май не са "слаби" месеци ,нали бебета са правени в края на лятото ...почивки,моренце,това-онова..... Laughing

# 1 154
Я да се запиша и аз в темата, че да следя нещата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт