АВГУСТовските кореми раждат бебчета засмени.

• 18 741
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Галка с теб сме мила!!! Не се тревожи излишно, може контракциите да са от разстройството и от напъните да повръщаш! Дано те закрепят!

# 106
благодаря ти ани от все сьрце, това ми беше много полезно лично на мен защото ми е парво раждане и незнаех нищо по тоя повод а днес не успях да доида на лекцията. много ми помогна тв
оя пост  bouquet
галка мила стискай още с теб сме дано да е ок вси4ко и да си имаш августовско бебе Hug Praynig

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 22:19 от shiiila

# 107
  • Бургас/Пз
mama_galka , с тебе сме, само спокойно, всичко ще бъде наред. В коя болница отиваш обаче. Ти нали искаше за Токуда, скоро обаче не си писала. А багажа не го мисли, ако се наложи ще има кой да го приготви. Стискам палци и чакаме добри новини.

# 108
Оле мама Галка, стискам палци всичко да е наред Praynig Само спокойствие. Докторите си знаят работата, дано устискаш още малко. Знам колко е лесно да се каже, ама това е единственото, което може да ти помогне в този момент СПОКОЙСТВИЕ.... Praynig Praynig Praynig

# 109
Галка непременно да пишеш как си. Стискам палци всичко да е наред и просто да си гепнала тоя вирус дето върлува сега, да те излекуват бързо и беба да си стои още   няколко седмици в корема  Praynig

# 110
Гале, стискаме палци! Сигурно ще овладеят контракциите. Обаче непременно да се отчетеш по-скоро, че сега има да те мислим...

# 111
оооооооооо боже потресена сьм, жената родила в трамвая изоставила бебето newsm45, а то милото даже не е добре много ми е мьчно newsm45 newsm45

# 112

mama_galka , пожелавам ти да устискаш до август и всичко да се размине!

# 113
  • София
Галка, мила всички сме с теб и стискаме палци беба да не излиза поне още 4-5 седмици, а ти да се възстановяваш бързо от вируса Hug

Момичета, аз искам да ви споделя нещо, което ужасно много ме зарадва днес.. На 14-ти като бяхме да рожденния ден на кръсницата една приятелка счупи оцета от оливерника, разля тоник, разсипа салата и аз и казах: "Ели, бременна си!!" (Ели е приятелката ми).. а те с неиния приятел много искат да си имат бебче и той ми каза: "Ако си познала ще те черя другия месец.."... иии днес разбрах, че тя наистина е бременна.. Много се радвам за тях.. само да им е живо и здраво бебчето Heart Eyes Утре ще ги видя и ще ги поздравим лично Peace

Shiiila, мила и аз чух за тази жена и ми стана ужасно мъчно.. горките и дечица, тя и другите ги е изоставила.. миличките Sad но те казаха, че е болна и не е добре псохически Confused

# 114
Галка стискам палци всичко да е наред,и бебка да си изчака до август!

# 115
Галка кураж и от мен,знам колко ти е притеснено от личен опит,но съм сигурна,че нещата могат да се овладеят още няколко седмици,дано е само лек летен вирус и бързо да се оправиш,всички сме с теб  Hug
аз лично като че ли се поуспокоих малко,може би в болницата се чувствам на сигурно място(ако нещо тръгне да става),иначе секретът ми показа някаква инфекция и ми предписаха 2 вида лекарства(вагинални).Там(в клиниката) чета доста и днес изядох с кориците списание "9 месеца" и попаднах на статия за кърменето и на денонощен телефон(ако имаме проблеми с него)ще го напиша,защото може да ни потрябва на всички 0896418488
някой питаше в кое списание ми е интервюто-"Моята бременност",но днес ми се обдиха,че трябва да им пратя още снимки,така че не готово,ще ви пиша веднага като излезе

# 116
  • София
Галка,моля се всичко да е наред и бебка да почака още малко! Praynig Praynig Praynig Hug

# 117
ооооооо пак ревнах като се сетих за това бебче, и за другите деца даже, чак ми идва да си ги взема при мен newsm45 много ми е мьчно, особенно като го видях колко е мьничко и беззащитно. има майки който се борят сьс зьби и нокти и девет месеца не стават от леглото за да си родят бебчета, а те с лека рька раждат по десет и ги захвьрлят, какьв е този свят newsm45 newsm45 newsm45 много ми е мьчно, Господ да пази тези дечица. ИЗВИНЯВАЙТЕ за това че ви разстройвам, стискам палци на всички мами с проблеми всичко ще е ок Бог да ви пази Hug

# 118
Галка, стискам палци беба да изчака август  Hug

# 119
Галче, стискаме палци и те прегръщаме силно. С теб сме!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт