На есен с песен в 5ти клас, ще е набор '97г.

• 15 919
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
  • с/у ОколоМръсТното
само баща ми може да я стегне нашата мома...
Единствено от него има страх и респект.
Не ми стана ясно, как баща ми го постигна, а мъж ми - не.
Та с дядо си и задачи решава - няма мърдане и книги се четат и се работи по двора... Въобще - доста е възпитателен.  Laughing

# 211
при нас майка ми има този  hahahaвъзпитателен авторитет.Хем се хилотят ,базикат и лиготят заедно ,хем като става дума за нещо сериозно моята изпълнява и няма гък-няма мък!!!

# 212
  • София
daninka, много е красива малката дама   bouquet.
За GSM- ите: до сега не се е случвало да ми прави голяма сметка. Има 30 безплатни минути и не се е случвало да ги прескочи. С децата се разбират телеграфно къде и кога да се видят и до там. Останалите приказки са на живо, като се видят.
Бабите, наистина са хубаво нещо. При мен има само една и е доста далече. Точно в такива моменти ми липсва майка Tired. Колкото и да е добра, свекървата си е свекърва...  Tired. ( а аз ще съм 2 пъти  Laughing). Иначе, дивотиите на децата не ми пречат. Само бях бясна, защото вчера съседа е изгонил децата от собственият ни двор . Били му викали под прозореца и да се прибирали вътре. И това не е от 2 до 4 ч., нито след 10 ч. вечерта...
И за да не се объркате, че е ангелче  Wink, да кажа че и той е наказан да не играе на компютъра. Миналата седмица, да вземе да отиде да си купи нож. ОК, но не казал на никой и ни хвърли в паника.
Не е прочел всички книжки, но определено не го насилвам. Интересни са му и ако го накарам насила ще го откажа.
Ваканцията и според мен е за игра. Сега съм взела двете деца на етърва ми и цяла седмица съм им измислила такава програма: Онзи ден бяхме на "Коколандия". Там се наскачаха и си се покатериха хубаво. После отидохме в Борисовата градина и там се повозиха на водни колелета. Бяхме и с един съученик на Дани и се разпределиха по двойки- момче с момиче. Вчера ги водих на басейн. А сега ги чакам да се събудят и ще ходим на Витоша. ..Страхотно се забавляват младежитеа, аз се чувствам като многодетна мама.
МерСедес, и моите деца са с голяма разлика  Grinning( точно 10 години). От една страна е добре. Аз не исках така да се получи, но никой не ме пита.

# 213
Lovi , сега се загледах в подписа ти, ами те твоите деца са направо великани  Shocked, браво

# 214
  • София
Само Косето беше като бебенце. Сега е клечо. Язък ми за пъненето при раждането. Но пък е мноооого див. Явно това ще е бесочата на семейството. Моята приятелка се смее, че с Дани не съм усетила че гледам дете, но сега ще наваксам  Laughing. Последната изцепка е, че прескача вратата на двора  ooooh!. И това на няма и две годинки. Шани, май ще Ви настигнем по алпинизъм  Laughing.

# 215
Момичета ,да ви почерпя скромно за една прекрасна рожденичка-ЛЪВИЦА ,ЧАРОВНИЦА,НЕУМОРНИЦА,БЛЯСКАВА ,ТВЪРДА И УТОРИПА-МОЯТА МАЙКА-ДНЕС Е НЕЙНИЯТ ДЕН!!!

# 216
  • София
daninka, Честит Рожден Ден на твоята майка- лъвица! Да е здрава, щастлива, обичана и обичаща  newsm51.
При мен се разбуди народа и трябва да изчезвам.
Хубав ден на всички и пълен с приятни емоции   bouquet.

# 217
  • с/у ОколоМръсТното
daninka - честит РД на твоето майче!   bouquet
Страхотни са тези лъвици  Peace, майки и жени... Моята имаше РД на 7.08...
Да са ни живи и здрави  Heart Eyes  bouquet

Шани, май ще Ви настигнем по алпинизъм  Laughing.

оу, недей... Страшно е  Confused

МерСедес - и моят син се роди голям 4150/54  Laughing

# 218
 Здравейте, момичета, честно да си призная не успях да изчета цялата тема, но искам да споделя с вас,че това лято се случи чудо с моите бъдещ 5-токласник и 4-токласник.
 За малко повече от месец изчетоха по 10 книги, само защото са при свеки и там ходят на библиотека, взимат книги, четат, връщат, вземат нови и така, голям мерак.  Аз съм изумена! След 4 лета неравна борба с мързела им, гледай ти, какъв бил номера!  Thinking
 Та сега трябва да разуча спешно къде в района Красно село, Бели брези, Борово има работеща библиотека, за да продължим процеса. Ако някой има информация, нека сподели. Ще бъда благодарна! Hug

# 219

МерСедес - и моят син се роди голям 4150/54  Laughing
Моите и двамата се родиха по един калибър-3800, само см различни 52/50 в полза на баткото.
Обаче на Лови са големи момчетата, и набора си е едър, моя е 31кг/145см, слабичък е Confused, а като малък беше голям шишко. Малкото е много тежко, в момента е около 15кг/90см, не е дебел, но костите му сякаш тежат, много е набит и жилав. Днес беше прескочил оградата и отишъл в съседите, изкара ми акъла-да видел зайчетата, моля ви се. А големия беше изключително кротко дете, не ми е създавал проблеми. Сега взе да си показва рогата, ама то от възрастта ще е .
 daninka , да е жива и здрава майка ти още много дълги години, да ти помага и да я уважавате  bouquet

# 220
Добро утро ,момичета!!  bouquet
Вчера с щерката направихме една страхотна разходка в Морската градина.Имаме еднин атракцион Тарзан се казва-едни препятствия по дърветата са окачени и се връзваш с едни предпазни колани да ги преминеш.Та моята катерица е първа там-дай и да се катери ,да бяга и да е постоянно в движение.Ейййййййй неуморно е това дете.Като прибавим и брат и ,който не спира за повече от 2 минутки  #Crazy.....!!!!
Моят син се роди -3.900-52 см. А какаКраси - 3.500- 54 см.Тя дъщеря ми и сега си върви висока фиданка...ама като и кажа :Айде манекенка да те правим ..не ще!!!Те били -наивни и глупави...хммммммммм откъде това мнение ,незнам.Аз лично не съм и говорила така за манекетнике-дори напротив....ама то детето вече със  hahahaсобствено мнение!!!!

# 221
  • Oslo
И аз да споделя нещо - вчера бъдещият петокласник се обзаведе с брекети. Laughing
Много се притеснявах преди това, но учудващо да мен той даже се хареса с тях, бил много актуален така Laughing
Днес като се върне от плуване ще видим как са го приели и другите...но важното е, че той се харесва.
Колкото до четенето - още сме на 4 книга от списъка.
Данинка - Тарзан е наистина забавно развлечение за децата. Преди години имахме в Бургас, големият беше луд по него, съжалявам, че го затвориха..

# 222
Нашия ходи със скоби близо година и нещо, но беше първи за втори клас като ги сложихме. Оправяхме захапката. Сега е сравнително добре. Беше свикнал да си ги носи. На закачките на децата не реагираше. Обясних му, че е за негово добро. Мисля,че ме е разбрал, а и съучениците му също. Съвременните деца сякаш са по-толерантни / или поне моето/. За  рождения му ден като черпил в училище, децата му бяха пожелали бързо да се отърве от скобите Joy. Иначе за щастие зъбите му са идеални, много равни. Но имаме вече 3 пломби на постоянни зъби, направиха му ги това лято. Взел е лошите зъби на баща си вероятно. Много рано сменихме млечните, на 4 г и половина вече му бяха избили шестите постоянни, а вече повече от година има и последните кътници /всъщност само мъдреците му останаха/. Мие си зъбите, уж не яде много сладко, а като малък изобщо почти не ядеше...обаче му се развалиха млечните Confused Вашите как са със зъбите ?

# 223
  • Oslo
Нашия ходи със скоби близо година и нещо, но беше първи за втори клас като ги сложихме.

Освен брекетите, ще имаме и шина за захапката, която ще се носи денонощно. Ще видим с нея как ще свикне, вижда ми се по-неприятно от бреките...
Той много късно сменя млечните зъби, засега има само 8 сменени, така че пломби на постоянни зъби нямаме за сега. Брат му и той е така - на 6г. 4м. е, а даже не му се клати още млечен зъб Sad

# 224
Добре ,че вече от няколко години носенето на шини се е превърнало в нещо модно ,че децата ги носят без да се притесняват!!Дъщеря ми носи шини за горните зъби ,около година някъде...но имаше много малко за оправяне.Сега си е наред!!!

Общи условия

Активация на акаунт