НОЕМВРИйчето се задава, а мама надебелява!

• 10 371
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
DeeDee76, направо ме разби от смях.
Честита рожденичка на Хана.Много здраве и да дундурка внучето си ноември.
Ми то сега като хукнете всички на море и тук ще останем 3-4 майки.Но пак ще си лафим.

# 241
На мен и адашката - Софи - нещо ми се губи по хоризонта Thinking

Ели, аз на море няма да ходя (само завиждам неблагородно на отиващите на море Wink ), и отпуската ми е чак през август, така че съм на линия за раздумки цяло лято Wink

# 242
Кафе,кафе ommХана,благодаря.
Deedee,много е готино на Златна рибка,а???От 11години ходя там и съм много щастлива.Няма тълпи и голяма свобода

# 243
И аз на море няма да ходя, че док ми забрани. Може би обаче ще мина на половин работен ден по медицински причини, защото следобедите ми е адски тежко, много се изморявам от седене и особено в жегата ( сега обаче е 15 градуса, та не се оплаквам  Mr. Green

Прословутата ФМ излезе 575 евро, в 45а дофтурът не си бил вклЮчил хонорарите  ooooh!

Яслата е 900 евро на месец - и места няма. Това не е ли подигравка? Ми ако имаш близнаци, заплатата отива. А, и млякото и памперсите сам си ги купуваш допълнително... Слава Богу, фирмата, където работя, спонсорира места в ясли за служителите. Но местата са малко и дано да се вредя. Иначе тези цени са ми непосилни и майка ми ще трябва да се командирова  Mr. Green

# 244
  • София
За килограмите - аз съм вече с 4-5 отгоре (ужас), ама не знам какво да правя - все пак се ограничавам в храненето Rolling Eyes.
Имам идея за заглавие - В ноемврийските коремчета скрили сме си момиченцата и момченцата

# 245
4-5кг са екстра, все пак сме в 5-тия месец, и недей да се ограничаваш много, ако ти се хапва не лишавай бебчо от нищо... не че трябва да се тъпчем ама все пак

# 246
  • София
Здрасти и от мен на всички мацки и кореми! Hug
Тази сутрин бях на преглед, само УЗ, бебока е добре, расте, отговаря си на седмичките, имам някакви размери, ама не знам кое на какво е, но вчера или онзи ден май това се коментираше и някой беше посочил тълкуванието им, затова ще потърся назад в темичката и ако не намеря, ще искам help.  Hug

Oт 01/07/08 ще ми даде болничен, защото тези жеги просто ме съсипват #Crazy

Не съм чела назад, сега ще видя кой с какво се е похвалил, какво става с Мая и т.н.

Иначе док видя и за пола, ама каза, че нищо не иска да ми каже, щото мишленцето не иска да се разкрачи още, за да е по-сигурна. А и аз не настоявах, така че, живот и здраве, при др. консултация може да разкрием гащурките вече Praynig Hug

Хубав, спокоен и прохладен ден от мен!

# 247
Искате ли песничка...

http://www.vbox7.com/play:658539e5

# 248
Здравейте мамчета, четох до сега и забравих на кого какво щях да пиша, ама нищо.
Аз също няма да ходя на море тази година, доки каза, че по добре на планина и аз изпълнявам. Така, че и аз ще съм на линия и ще си лафим. Мисля да питам шефа да идвам по рано сутрин и да си тръгвам към 14, че не се издържа, нямаме климатик и е ужасно, а ако не ще си вземам болничен докато не дойде време за отпуската. Много ми е криво като ми е жега, а и краката ми страшно много се подуват и ще карам доки да ми взема кръв и урина за изследвания другата седмица.
Да ви се похваля утре съм на сватба и много се радвам, все едно е моята нищо че едвам си намерих подходяща рокля голям зор беше.
Приятен ден на всички

# 249
Хана честито рожденничка,много да те радва и не се тревожи за кръвотечението от носа,и аз бях така доскоро,нормално е заради напрегнатата кръвоносна система!

# 250
Предишната си бременност прекарах цяло лято на морето. Но преди 9 години климата сякаш беше малко по-прохладен!!!  Sunglasses Аз по принцип не обичам да се пека. Ходя на плаж, за да се къпя!  Wink Иначе сега смятам, че е най-добре да ползвам цял бански.

# 251
Хана да ти е жива и здрава майчицата и ноември да е най-гордата баба  bouquet  bouquet  bouquet

Ох аз от сутринта съм започнала да се сбогувам с моите дружки от другите форуми в които съм писала , момичетата от " Искам бееб " и от " Родители преживели загуба "  Cry страхотна подкрепа ми бяха през всичките тези месеци и сега ми е много криво като си казваме Чао , толкова мили думи получих и сега си цивря тука , луда работа ooooh!
Утре ще ви казвам и на вас официално Чао  Tired

# 252
Леле Хрисе ужас Sad няма да те пускаме Crossing Arms

# 253
За постоянно присъстващите бройте и мен, и аз няма да ходя на море.Консултирала съм се с двама лекари и дамата казаха, че може да се ходи на море, но не е препоръчително, не трябва да се излага бременната на пряка слънчева светлина и жеги, а и морето е мръсно,вероятността за чревни вируси и инфекции и по-голяма заради заведенията на плажа.Така че който ходи умната със слънчевите бани и далече от съмнителните заведения.Аз ще пращам таткото с баткото и свеки в юли и август за по десет дни,ще ходят заедно с зълвата и двете и и деца и зетя. Аз тази година се отказвам от морето, първо на плажа не мога да ходя,щото ми е жега, кръвното ми пада и ми става лошо, второ само ще се дразня другите като ходят на плаж, сутрин като пият кафенце с цигарка, а вечер ракийка.Затова по-добре в къщи,отколкото да гледам и да немога. #Cussing outАма съм сигурна че жервата ще си заслужава, важното е бебенцето да е добре.

# 254
Хрисе, недей така много ще ни липсваш, какво ще правим без теб  Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт