Стига се извинявахте! Не става въпрос за 2-3 грешки в пост, а за цели изрази...
Досега не се е включила мамата, ако е чужденка - разбира се, че ще й простим

Във форума пише Альона, която е рускиня и си е написала в аватара "Извинете за правописните грешки, не съм българка".
Е, на такъв човек как да му скочиш със забележки?
Ако наистина не е българка - ИЗВИНЯВАМ СЕ НАЙ-ИСКРЕНО

Извинявам се, че пак се включвам по този въпрос. Нещо не ми се връзва. Ако е чужденка, разбира се че ще простиме. Еми ако не е, какво да направим. Ако не може, ако няма време или ако не разбере, че става въпрос за нея и не цвъка онУй ми ти бОтонче "Проверка правопис", какво ще правим. За другите теми разбирам, ама точно тук, където споделяме, учим се как да се грижим за децата си, хвалим се и задваме въпроси, май най-важното е да спазваме добрия тон. Честно, и аз много се дразня, но според мен щеше да е по-честно да кажеш още отначалото за кой става въпрос и да й дадеш приятелски съвет, а не вече три страници да я обсъждаме.

Понеже споменахте диети, ако може да си кажа моето мнение. Преди няколко години постигнах много добри резултати като промених начина си на хранене и спортувах 3 пъти седмично. Започнах да се храня с половин порция (в началото е терсене, но после стомаха се свива и няма проблем) и се опитвах да спазвам принципите на разделното хранене. Премахнах белия хляб и сладките работи (е понякога си позволявах, разбира се). Общо взето от друго не съм се лишавала, но задължително храни като ориз, черен хляб, картофи, понякога спагети, ядях само на обяд. За вечеря си похапвах млчени продукти, салати, месце. Мисля, че този режим е много полезен, е резултатите не идват скоростно, но си заслужава. За съжаление обаче нещо все не успявам да го приложа сега.
Започнах да му давам водичка от няколко дни, понеже се страхувам да не се обезводни от жегата.
А този бутон за проверката не върши никаква работа според мен.Пробвайте да напишете "четът" и ще видите,че изобщо не го показва като грешка.

аз съм виновна защото за цял ден бях изяла само един тутманик на закуска и нищо друго чак до 22.00 когато вечерях
чувствам се гузна и безотговорна но обещавам да се поправя от утре, няма да допусна пак да ми намалее кърмата