Ох и аз имам кг за сваляне , най- вече на корема. Още не ми се е прибрал. Диети не спазвам, ама то аз и по принцип не ям доста неща. Изчаквам още малко заради кърменето и ще почна да правя упражнения по - натам. Има и нещо положително от цялата работа с повечето кг - обнових си малко гардероба
Взех си 2 роклички, които се разкрояват от под гърдите и идеално прикриват корема 
За захранването - мисля да си чакам да минат 6 месеца. Няма за какво да бързам, детето после цял живот ще си яде с лъжичка
Искам да питам , ако има някой по- запознат. Колко време могат да седят във фризера домашните пюрета? Нали ще захранвам чак есента, а пък сега има толкова много зеленчуци и плодове.За правописа аз по принцип имам проблем, но интересното е, че не е защото не знам как се пише дадена дума. Обикновено ако се замисля пиша правилно, но по принцип чета бързо и пиша по инерция, и допускам от време на време по някоя грешка. Така че ме извинете. Преди време ползвах бутона за правопис, сега отдавна не съм , но като си чета поста след като го публикувам , ако намеря грешка веднага редактирам
При нас е много интересен факта , че от 4 сестри две пишат безгрешно, а 2 допускат грешки
Иначе съм имала 6 по литература, но винаги ми пишеше на забележки да обърна внимание на членуването на думите (и сега още бъркам пълни и кратни членове
) Иначе си мисля, че момичето с грешките не е българка. Може би е чужденка. На мен отдавна ми е направила впечатление, нещо с А и беше ник-а.За море още не знам дали ще ходим. Но тази Събота и Неделя отиваме на село, да ни види прадядото

Естествено и си взех доста по-широчки летни дрешки - няма начин. Засега се извинявам с кърменето, но докога ще е така

Много мило ми стана като видях, че сте се сетили за мен при положение че много отдавна не съм писала във форума! Още веднъж - благодаря ви!
/ Иначе си я кърмя и 2 пъти на ден папка АМ. Тъкмо сега ще заместя едното АМ с пюренце и дано продължа да си я кърмя през останалото време. 

мацки идваме си от консултация
вече сме с кола комби и съм щастлива.
не знам дайте съвет.
Надявам се, поне половин кило да съм свалила 
. Искам да кажа на всички майки, особено на кърмещите, че няма защо да се притесняват от това, че бебетата са малки за море. Любчо за пръв път го заведох на 5 месеца, а Рали на 2 и половина. И с двамата не съм имала проблеми.