Отговори
# 15
Браво на Зори за новата темичка. Честито и на всички бебонковци с месечинки днес. Да са живи  издрави и много да радват мама и тати.
Аз много се извинявам ама не виждам снимката на моя Виктор / Виктор на мама Desuk/ в колажа ако може да го добавите ще съм ви много благодарна защото много искам даго видя на първата страничка при останалите бебоци който са много готини. Благодаря предварително.
И ако аз съм мамата с правописни грешки много се извинявам  но рядко сядям на компютъра и се надявам да ми простите.
п.с. Аз май  се класирах на първата страница за първи път ми се случва Hug

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 14:05 от viki_08

# 16
Здравейте и от нас!!!

Зори, страхотна темичка! Благодаря  Hug

Благодаря на Олимпия, Лори и Ането, както и на другите мами, които се отзоваха на много важните за мен въпроси!  Heart Eyes

Лори, офертата изглежда много добре, ще обсъдим с мъжо  Peace

Ането, аз вчера се сетих, че беше писала за къмпинг Зора и вчера с мъжа ми разгледахме офертата и ни хареса. Само, че бунгалата нямат климатик и по-скоро си мислехме за стая във вилата  Peace Знам, че късно се сещам за море, но мислех, че няма да ходим с малко бебе. Но ни дойде друг акъл  Laughing

Освен това, като се замислих, определено ще отидем в края на август, началото на септември. А и Али тогава ще е по-голяма, освен това се надявам, да не са адски жеги. Мисля, обаче да направим скоро едно пътуване до Варвара за 2-3  дни. Много ми хареса офертата. Имат свободни места само през седмицата. Събота и неделя там всичко е резервирано.

За климатика - аз отдавна пускам климатика, докато Али е в стаята. Гледам само да не й духа пряко. Да не говорим, че се бяха развалили ел. прозорците на колата и не можеха да се отварят. Единственото спасение беше климатика  ooooh!

И ако аз съм мамата справописни грешки много се извинявам  но рядко сядям на компютъра и се надявам да ми простите.
Не си ти! Hug

# 17
И ако аз съм мамата справописни грешки много се извинявам  но рядко сядям на компютъра и се надявам да ми простите.
Не си ти, споко!
Само натискай интервала по-силно, че не ти разделя думите  Peace

# 18
Момичета  благодаря  за успокоението че не съм аз. а за интервала може би защото не съм закусвала и обядвала и за това. Та то с това малко палавниче почти нямам време за мен. Ама нека  да ми е живо и здраво а пък аз и без това имам нужда от малко отслабване.

# 19
Олимпия,   bouquet
Пък аз вече тайничко се промъкнах и редактирах заглавието  Embarassed
viki_08 новият колаж ще е другия месец. Трай, бабо, за хубост Simple Smile

# 20
Копирам от старата темичка.Адмирации за новата!
Здр. и от нас. HugОтносно моренцето ,само ние ли сме интусиасти за Гърция.Мислим да ходим към средата на септември на
Халкидики с бебка newsm78.Не мога да я оставя ,защото сме само на кърма,а до тогава тя ще е на 5 мес.и половина.....няма да е захранена... ooooh!
За захранването мойта педи каза,че ще го правим по късно ,а след 3-тия мес.да почна да давам на Бети по 2-3 до 4 лъжички с плодово пюре,колкото да поема повечко витамини.Това трябва да го правя 2 пъти дневно без да увеличавам дозата...това не било захранване???
Винаги ми е много смешно когато чета постингите на мамата с правописните грешки.И аз си мислех да й кажа,но ми беше кофти...

# 21
Да кажа за килата - свалям едни стари, отпреди забременяването. И от килцата не ме толкова страх, ама талията ми е ... 83см!
Как ще прибираме кожите?

# 22
Рони, аз като звънях там в къмпинга ми казаха, че ще слагат климатици на бунгалата. Но не знам дали за този сезон. То септември едва ли ще са такива жеги. На Лори офертата ми хареса много, заради девствения плаж Mr. Green Щото на Обзор централният е пренаселен, този къмпинг не знам към кой плаж се води, но може и да не е много спокойно.
Ох нямам търпение вече, още "само" два месеца...    car003  grinning039  sport027  grinning039

# 23
Здравейте и от мен!

Поздравявам Зори за хубавата темичка, както и за месечинката на нейното съкровище.

Благодаря на всички, които се включиха по темата за захранването. Всички изказани мнения за мен лично бяха много полезни.

Ането- след третия болничен лист се подава една декларация при работодателя, която той придвижва до НОИ. Формуляра го има на първа страница.
Аз в колата пускам климатика на 20 градуса, но насочвам струята към предния прозорец. Така не се усеща пряко движението на въздуха, което е най-опасно.

# 24
  • София
Здравейте и от нас в новата тема. Благодаря на Зори за отделеното време и положените усилия.   bouquet
Честити месечинки на малките ни палавници! Да са все по-широки невероятните им беззъби (за сега) усмивки!!!
Искрено се надявам, че майката с правописните грешки не съм аз, защото също се дразня от неграмотни писания, та се старая да не допускам такива. Никога обаче не ползвам въпросната опция за проверка, тъй като си мисля, че пиша правилно, и ако съм аз тази, която визирате, направо ще потъна в земята  Embarassed
КикиНики, тикерче за отслабване съм си сложила, за да виждам все по-често колко голяма е всъщност трагедията при мен  Rolling Eyes Както виждате, не става дума за 1-2-5 кг., а за цели 30  Shocked Разбира се не всички са от бременността, а и поради други причини-едно заболяване и най-вече голямата ми лакомия и чревоугодничество...Иначе като кърмеща мама искам да ти кажа, че въобще не ми се получава. Съвпадение или не, но 2 пъти намалявам храната и 2 пъти в рамките на точно 4 дни по-късно, кърмата ми намалява осезателно... Последно съм решила да не ям сладки неща, които са моята страст, и се надявам поне някакъв ефект да има... Да не говорим, че до края  на годината сме на 2 сватби, едната само след 2 месеца и няма как да отида по анцунг и тениска (единствените неща, които мога да нося сега  Confused), та ще трябва да се понапъна...
Спирам, че пак стана дълго  ooooh! Извинете ме, но така съм зажадняла за "мо'абетче" Rolling Eyes

# 25
Здравейте,момичета и  бебчовци!Ние вече сме си в Русе.Тука е адска жега и само сутрин сме навън,по-рядко и късно следобед м/у 19 и 21ч.Както казах-пътувахме с влака през нощта-7 часа път е,но е хладно и Велизар 5 от тях проспа.Ползвах столче за кола с одеялце за изравняване.Никой не ни притесняваше,защото като видеха бебе в купето и подминаваха Twisted EvilМного спокойно мина всичко.
Климатик пускам само в едната стая и държа отворени вратите, а ролетните щори спуснати.
За килцата-днеска си взех летни панталони-№50 ooooh!Иначе си нося 46...Много съм зле и аз с корема.
За захранването-добре,че сина ми се роди чак април,та сега от вас тези сложнотии ми изглеждат по-смилаеми!
За правописа- Peace

# 26
охх, тези килограми! досега четох темата на Дюканките- да ви кажа- никак не ми се вярва да може за 10 дни да се свалят 5 кила и да е завинаги. а някои , гледам, свалили по 20 кила за 3 месеца...
но диетата започва с протеини на корем( видях разни пържоли и бутчета в разрешените храни  Mr. Green чудя се дали да се пробвам... и да ми намалее кърмата, не е голяма загуба, аз и без това колко "мат' риял" хвърлям...

# 27
  • София, Борово
Зори, благодаря за прекрасната тема!  bouquet
Ането, нашият педиатър препоръча да започнем с безмлечна, но да я  правя с АМ.
За  майчинството подаваш само молба -  декларация до работодателя и копие от акт за раждане.
Бумеранг, аз съм била на тази диета. Резултат - 12 кг за близо 2 месеца, ноооо след това какво се случи... умирах за шоколад и съответно качих само за 1 месец повече от колкото съм свалила.
За правописа - лично аз не обръщам внимание, т.е. прави ми впечатление, но в крайна сметка всеки решава сам. Аз също доста често допускам грешки, някои ги поправям, а други - не.

# 28
ааа, не ща такава диета аз... я по- добре да отслабвам както предният път- с бутане на количката из целия град от сутрин до вечер...

# 29
Простете на голямата бяла птица:

Зори, темичката е вълшебна както винаги!

Истината за диетите е, че това не е еднократна работа, а си е режим на хранене за цял живот... Ама като не съм от тия

Общи условия

Активация на акаунт