Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 881
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 105
Роки мерси миличка.
Имах някакво бутонче и това меню въобще не ми се виждаше. Та се чудех и се маех, къде да гледам като не пише нищо такова. hahaha hahaha
Оправих се вече  Hug

# 106
  • София
bermudez, тия твойте познати да не са кьорави?!?   Shocked  Или просто те виждат често и затова не могат да забележат разликата - 14 кг си е доста, както и да го погледнеш!Супер си!Продължавай все така!Браво!  bouquet

Да ви се похваля - моето кръвно беше 160-180/100-110...Какви ли не хапчета пих, само странични отрицателни ефекти...Благодарение на Дюкан си нормализирах кръвното и от 2 месеца ми е 120/80!!!Дори само заради това си заслужава да продължа! smile3521

scorpiawelcome   Млечните(кисело и прясно мляко и извара) са до 800 гр. на ден.

# 107
Благодаря!  Hug

# 108
Девойки имам следния въпрос - свикнах си организма да хапва по 5 пъти на ден по-малко. Правилно ли е или да си мина на 3 дневно хранене....?

# 109
bermudez, изобщо не им обръщай внимание ! Разбира се , че е видимо даже очевааадно , но това е човешката злоба няма край. Аз онзи ден споменах на една позната , че съм на диета и , че вече съм свалила 5 кг и тя вика МИ ТО ПЪРВИТЕ ПЕТ КИЛОГРАМА ЛЕСНО СЕ СВАЛЯТ  smile3511 , ама направо полудях ( съответно тя е по пълна от мен ) та аз го приемам като чиста завист или злоба !   bouquet

# 110
  • София
Скорпиа, добре дошла!Млечните са до 1 кг. на ден.(справка 1 страница)

Насинда,5-кратно хранене е идеално,но може да ядеш винаги когато си гладна.

# 111
  • Sofia
scorpia ДОБРЕ ДОШЛА!

# 112
bermudez, хич да не ти пука. Моята най- добра приятелка по същия начин се направи, че незабелязва. И аз в началото много се обидих, но после я хванах да ме оглежда тайно. Друга моя близка по същия начин. Аз директно я питах накрая "Не ти ли си виждам отслабнала". И познай отговора- учудено "не".
Мен ако ме питат тъй, ще излъжа, дори да не намирам разлика /да му се невиди/  Joy

Ама така са, понякога хората директно си показват злобата с подобни въпроси като втората позната, която си срещнала. Други пък държат да са център на внимание. Трети просто не обичат да правят комплименти. Фръц- много важно.

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 17:36 от Byrne

# 113
bermudaz ама въобще да не ти пука. аз съм свалила само 8 кила, но мисля че все пак ми личи. В началото всички ми твърдяха че няма смисъл, че не е правилно, че няма ефект, но от 2 седмици само давам консултации на започващи мой "приятелки" - същите онези, които ме разубеждаваха Peace

# 114
  • Лом
На мен ми се случи същото като на bermudaz.Изпратих по скайпа мои снимки на роднина в София,която помолих да ми купи трици, тъй като тук няма.Тя се поинтересува защо са ми и така...се стигна до снимките.Е, СЛЕДВАЩИЯТ Й КОМЕНТАР БЕШЕ :То с трици и без трици си си все тая.Ха?Следобеден шамар.Но... smile3533смело напред!

# 115
Бермудас, Жозефа,
не се впечатлявайте от такива изказвания.Аз съм забелязала, че ги правят предимно по-дебели от нас жени. Завиждат.  bouquet

# 116
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Жозефа, другия път кажи на някой от нас, мила! Ще ти купим трици и няма да правим гадни коментари!  Peace

# 117
  • Бургас
bermudaz,да не ти пука мила,и при мен имаше такива хора.Ходихме при свеки и сестрата на мъжът ми ме пита ,защо няма да ям еди си какво,и аз и казах че съм на режим и вече съм -11кг,и познай какво ми заби милата зълвичка.
''Че ти колко дебела си била бе,същата си си ,все такава те виждам''
Ама ако си мисли че ми пука,злоба ли е простотия ли не ме интересува,важното е че много народ ми казва ,че съм свалила много и мъжлето в това число,да не ти пука ти нали си влизаш в малките панталони,завистливите да си ръбат ушите от яд.

# 118
  • София
Здравейте мацки, аз не пиша често, но поне се опитвам да ви чета редовно... Ама много се озорвам след почивните дни, в които не съм в София и нямам нет и после докато ви смогна... ужас! Simple Smile

Но добре, че го направих, защото иначе щях да изпусна невероятни снимки... Така ме надъхахте, че просто не мога да ви опиша... Няма да споменавам имена, защото съм слаба в тази област...

Само на Орелия ще обърна специално внимание... Значи, аз нали не ви познавам лично и досега не съм виждала други нейни снимки... и като видях тази първата нейна от морето, си помислих, че е на около 24-25г. и никога не е била дебела, просто не можех да си я представя... А като видях после и другите снимки си глътнах езика... Пак не мога да се ориентирам на колко години е, но по други изказвания съдя, че е на повече (не знам защо говоря в трето лице?! newsm78)... Изумена съм!

А за забелязането от трети лица, не се впрягайте, знам ,че боли, но ние не отслабваме заради другите, нали?! Simple Smile

И мойта най-добра приятелка не забеляза разликата, но аз го отдавам на широките ми дрехи... Но пък цялото ми семейство много ме подкрепя и все ме хвалят... Simple Smile Ако можеше и гаджето да каже някоя добра дума... ама той по принцип не е по комплиментите...  Sad

И да ви кажа, че открих един студен чай на болеро - разтворим... слагам го в студена вода и си е като nestea, само че 10 пъти по-евтин... Simple Smile

Иначе не съм отслабнала много от миналата седмица, но предполагам това е, защото не ям редовно... напоследък все пропускам обяда и карам на закуска и вечеря, което не е редно, ама те... бийте ме!  Embarassed

И така и така съм тук да питам за тези скари, които обсъждате... Аз си взех един евтин тиган от метро - такъв като грил дето е, ама много залепват по него мръвките - и кИфтетата, и филетата... и не мога да го измия... Те и на тефлоновия тиган ми залепват и после е голямо търкане... не слагам мазнина никаква, дали пък не бъркам?! newsm78 Вие как правите кюфтета да не ви залепват?

П.С. аз съм в Борово, чух предложение за квартална среща... или бъркам?!  Simple Smile

# 119
ros4enka  То и аз съм си виновна,че не настоях,но тя така ме спече,че аз се заврях в миша дупка и изобщо не настоях за прегледа.Но другата седмица ще отида при друг   bouquet  newsm51

bermudez как да не ти личи бе мила...ти направо си се стопила   bouquet
На такива никакво внимание и продължаваш напред   bouquet

Tatitt по малко се гледай на снимки,щом не се харесваш   bouquet   Heart Eyes
Човек винаги е много критичен към себе си,така,че не си само ти така.   love001

scorpia Привет  55 sohappy Приятно Дюканстване с нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт