Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 826
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 90
  • Лом
А ето ме и мен  скромна разлика но все пак я има нали?http://www.snimka.bg/album.php?album_id=254568

# 91
  • София
Karimma: Да, скоро я взехме - има-няма две седмици.
  bouquet благодаря ти, ще потърся в Денси-то, че отдавна се точа на такъв електроуред.

# 92
СРЕЩА В ПЛОВДИВ УТРЕ,, 26 ЮНИ В 18.30 НА ХИСАР КАПИЯ.
за тези, които ще дойдат по- късно-ще бъдем в "Изгубеният свят"(заведение до Балабан кафе)

# 93
Ани Стоянова, никакви варени кренвирши! Naughty направи си 5-те дена ударен по устав- обърни внимание на 1-ва страница и ако имаш въпроси после, питай! успех Peace

# 94
Тони, на сватбата бях ако не се лъжа 62-63 нещо такова.
след нея кажи речи започна дългото задържане, и сега мръдна кантара от ония ден.
Последния месец като напрая сметка съм свалила м/у 3-4 кг. По бавно ама е нормално. Hug

ПП. Жозефа -има има разлика, смело продължавай напред.

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 16:23 от veneras

# 95
Здравейте момичета , надявам се да успея да завърша поста си и да го пусна , защото малкият ми бандит снове на ляво и дясно и върши поразии. #Crazy

Адмирации за всички , които вчера пускаха снимки Орелия , Цоци , Джизас , Фифундрела , Лени , Р пенкова , Марила и днес Джани , страхотни сте , думите просто са излишни , браво - брависимо.  smile3501 smile3501 newsm51

Аз днес имам минусче (-1кг ), т.е. вече съм 76кг. Confused
Но по- късно  , еуфорията ми от този факт бе тотално помрачена (знам че не трябва да се влияя от мнението на хората за мен  , но какво да направя случи се).На сутрешната разходка с малкия срещнах една позната  , която видимо беше отслабнала и аз веднага й направих комплимент.Попитах я на каква диета е и тя ми разказа , че е на диета предписана от диетолог съобразно кръвни изследвания , които е пуснала по негово назначение.Без да споменавам аз на какъв режим съм описа ми какво хапва по препоръките на своя диетолог и какво се оказа , почти същите храни които са разрешени и от Дюкан с единствената разлика -плодове и маслини.До момента тя е отслабнала с 14 кг (аз също) и като и обясних , че съм на режима на Дюкан се започна ..колко е вреден и т.н. и при споменаването ми че и аз съм свалила до момента 14кг изобщо не ми даде да разбера дали намира разлика при мен. #Cussing out

На връщане срещнах майката на моя съученичка и тя като видя колко е "послушен" дребчо ме попита такава хала ли е постоянно(в момента не мога да спася клавиатурата от ръцете му) , на отговорът ми "да" тя отвърна :и въпреки цялото това движение защо не отслабваш? #Cussing out

Та това е в общи линии.Доста дълго стана , за което се извинявам но ми е много криво от това . Confused

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 23:16 от bermudez

# 96
BermudezВъобще да не ти пука.
Разликата ти е очевидна за което те поздравявам.
И аз съм горе долу колкото твоите свалени кг. И още има хора , които не забелязват-Просто са злобни и завистливи. Това е цялата работа.

Но както казах и по горе-продължавай си смело.
Това което правим тук е похвално първо за нас самите , че се чувстваме все по добре и по добре.
А другите ако искат да го признаят . За тях си е. Hug

# 97
  • София
bermudez, ама разбира се, че има разлика!!! А съм сигурна, че и ти чувстваш свалените килограми. Оттам-нататък да не ти пука от хорското мнение!

# 98
  • Варна
Здравейте момичета , надявам се да успея да завърша поста си и да го пусна , защото малкият ми бандит снове на ляво и дясно и върши поразии. #Crazy

Адмирации за всички , които вчера пускаха снимки Орелия , Цоци , Джизас , Фифундрела , Лени , Р пенкова , Марила и днес Джани , страхотни сте , думите просто са излишни , браво - брависимо.  smile3501 smile3501 newsm51

Аз днес имам минусче (-1кг ), т.е. вече съм 76кг. Confused

Ще пусна няколко снимки  , и моля ви не ми правете комплименти  , а само вижте наистина ли е толкова незабележимо това мое отслабване -14кг.(според мен не е , но защо в очите на околните е обратното)

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

http://images26.snimka.bg/006184775.jpg
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора #Crazy

Браво!!!! Как ще е незабележимо, направо си е очеизвадно бих казала.Страхотно  Peace

# 99
Извинявам се за спама , ама как да си вляза в личните съобщения newsm78  newsm78

# 100
Бермудес, аз съм виждала твои стари снимки- изглеждаш супер! имаш голяма разлика! Hug не се ядосвай!

# 101
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Bermudez, имаш страхотна разлика и изглеждаш толкова свежа и подмладена! Не обръщай внимание на такива хора - има много от този вид.
  bouquet Hug

Аз пък да ви кажа - знам че съм свалила, знам че влязох в много дрехи, които не ми ставаха, ама имам чувството, че все пак не ми личи особено!  Tired. Особено като се гледам на снимки.......  Rolling Eyes

Ама нищо де - добре че моне хората ми го казват - или поне някой хора

# 102
  • Варна
Бермудез, специално заради теб влязох  Peace

Това, което аз виждам е - видимо намаление на бузите и онова нещо под брадичката, голямо намаление на коремчето и бедрата. И поне 10 годинки по -малко . Браво за постигнатото  smile3501 и да не ти пука  Hug

Джани, страхотен резултат   bouquet

Мамс, малко ти остана до четвърта  newsm10

# 103
Венера, най-отгоре на страницата - прозорчето:
  Здравей, ...........................

имате 3 съобщения, 0 са нови.

Нови отговори на моите публикации. От там, от др.място незнам. Или от твоя профил - пак отгоре. Опитай Hug

# 104
Здравейте! Grinning
Ще се радвам ако ме приемете радушно във вашите редици!
От днес и аз съм дюканка и за сега владея положението.. Изчетох книгата, а днес изчетох и доста от вашите стари темички и страхотната тема с рецептите!
Благодаря ви!   bouquet
Всичко е много синтезирано и добре подредено.. Не успях обаче да намеря информация по колко кисело мляко може на ден, защото аз днес си направих една кофичка с вода и лед като айрян и я пия вместо водичка (в тази жега ми идва добре).. Предполагам, че повече от кофичка нее желателно.. За прясното мляко видях, че е ограничено до 250 мл. (за съжаление)..
Какво ви е мнението за обезмасленото сирене на Маджаров и всъщност мога ли да го консумирам през ударния период?

п.п. Днес, за малко да съгреша с протоколното облизване на лъжичките на бебка от пюрета и каши, ама се усетих на време...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт