Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 851
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, дали ще може да ми помогнете?!Днес се премерих и не съм свалила нито един грам камо  ли килограм, а съм на ударен - днес ми е 6-ти ден.Не съм яла нищо непозволено вчера, с изключение на една чаша кока кола лайт следобяд.Да не би от нея да е този резултат, т.е. безрезултат?Предишните 5 дни винаги е имало поне по половин килограм надолу...Ужассссс Cry
Ние  с теб сме на един етап, хайде да се подкрепяме взаимно.

Сложи си една линийка в подписа, за да следим нещата. Вчера и аз пих една кола лайт, но имам напредък.

Не се притеснявай, всичко е индивидуално. Simple Smile

# 376
Момичета, дали ще може да ми помогнете?!Днес се премерих и не съм свалила нито един грам камо  ли килограм, а съм на ударен - днес ми е 6-ти ден.Не съм яла нищо непозволено вчера, с изключение на една чаша кока кола лайт следобяд.Да не би от нея да е този резултат, т.е. безрезултат?Предишните 5 дни винаги е имало поне по половин килограм надолу...Ужассссс Cry
.

Дай малко повече инфо. Колко кг. си , колко искаш да свалиш, ,колко си свалила в 5-те ударни до сега, И защо правиш днес 6 ударен?- след петия не се сваля нищо/доста хора са го пробвали.

А за свалянето не може всеки ден да сваляш-подготви се затова.
Успех! Peace

ПП . Забравих да поздравя за страхотния успех в борбата с кг. Вани Ник и Ривела.
Браво на вас!:)

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 13:02 от veneras

# 377
  • Варна
Приси  Hugтез гащички ми станаха чак май месец и тамън им се зарадвах те взеха, че се разшириха hahaha hahaha hahaha

Тъй, тъй помниш ли Перлита колко често си купуваше панталони и все и оширочяваха за няколко дни. Трябва да се прави оборот и на магазините, де  Peace

Аз за момента си нося едни старички панталони дето ми стават, но с блузките се поднових в достатъчен брой. Някой ден и аз ще кача снимки с едни дънки отпреди, да видите за какво става дума, но трябва да хвана някой да ме снима.

# 378
Здравейте , дюканки   Hug
Аз за известно време съм извън строя , но  продължавам да ви чета.
Желая на всички ви да постигнете желаната цел newsm10

rivela , браво  smile3501
Търпението и упоритостта се възнаграждават  Hug

Аз чакам с нетърпение деня , в който отново ще се завърна на режима .

tan4eto83 , къде си  newsm78

# 379
Форнарина, с рокля с панталон - все си прекрасна!
Лени27, много добре изглеждаш, разликата ти е очевидна!
Ривела, чудесна си, радвай се на постигнатото и щом искаш продлжавай напред, но не бъди недоволна.
А, забравих да кажа, че дъщеря ми все се гушка в мен и ми вика "ох, слабичката ми майчица", а на мен ми никнат крилца.
Много ми стана за днес, прехвърлих всички правила, а и като петъчен ден имам мнооооооооооого работа.
Целувки и гушки за всички!

# 380
Ривела,и аз като теб откакто съм отслабнала до кръста съм направо слаба няма какво да се желае,но тия бутчета и дупе много ме измъчват ,има разлика от преди но много малка .
Аз чакам да си достигна целта итогава ще си купувам с кеф дрешки,няма само да ги преправям ,още 4 килца и съм готова  smile3509  grinning039

# 381
sisimoni Hug ох не знам дали ще сваля много там .Най-много да променя ,
крайната цел на по-малки килца newsm78
vani_nik,mamce Hug Whistling

# 382
Ривела,все си мисля ,че накрая и аз така ще постъпя ако не ме удовлетворява резултата Simple Smile

# 383
  • Бургас
Ривела,Лени,Форнарина,изглеждате прекрасно,дами! Резултатите ви са страхотни! Браво!  newsm51 smile3501

# 384
Здравейте, момичета. Тъкмо вчера се оплаках, че мъжо задържа вече месец 125 кг. и тази сутрин кантара показа 122кг. и -2см от талията. Чувства се много добре, не му тежи диетата.
Успех на всички   bouquet

# 385
vani nik, rivela, суперски сте smile3525 !

Аз след протеиновия четвъртък съм 57.5, но след налокване с вода Tired . Та официално считам, че задържам постигнатото Peace .  На всичко отгоре имам и лееек минус в талията и бедъра. Доволно съм Mr. Green

# 386
Привет момичета! Наблюдавам ви Simple Smile)

# 387
Това е по случай петък

# 388
Привет момичета! Наблюдавам ви Simple Smile)
Бачииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии Hug

# 389
Здравейте!
Бясна съм на тъпив интернет - вчера откакто публикувах за последно и СПРЯ!Та чак до днес ....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Просто ще ги гръмна тия доставчици!Случва се за 2 пореден път от седмица насам!  #2gunfire
Ривела, Ваниник, Лени27  Shocked #Crazy браво момичета!   bouquet Стимулиращи реултати!
Да се похваля аз за иследванията ми от вчера - всичко е в нормаа,даже повече от добре по думите на лекарите ( пу-пу-пу). Само ме притеснява , че ми взеха само кръв от вената и толкоз  newsm78 А аз от тези буквички на листчето нищо не разбирам!  ooooh!
Мерси на Венерас и Бермудез за съветите , ама аз като нямах нет и днес си карам пак ПЗ....Мислите ли ,че ще е добре утре да карам П , в неделя - пак П, и от понеделник 4ПЗ и 3 П??  newsm78 Държа П дните ми да са уикенда!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт