Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 838
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна

Приси, преди време си бях купила Хуск - на прах в кръгла кутия - ама нещо не се "зарибих" - незнам дали има хапчета - може би другите момичета ще ти кажат - аз се справям с чай Сание при проблем /ако ще пиеш Хуск за това Embarassed/.

Ъхъ, за това е. Доколкото разбрах Хуска се приема за подобрение в по дългосрочен план, та затова. Мерси .

# 361
здравейте на всички. страхотни сте на снимките и браво за постигнатото  bouquet.вещи-ако не те затруднявам да ме включиш във вашата табличка.започнах диетата на 1.04.08г.-63кг.в момента съм 53кг.целта ми беше 53кг.,но мисля да карам до 50.благодаря предварително и на всички -хубав ден.

# 362
Искам да се похваля вече! Joy
Шести ден, откакто съм започнала и съм три килограма надолу.  Mr. Green
Мисля утре да мина на втора фаза. Simple Smile

# 363
  love001 ЗДРАВЕЙТЕ ,ДЮКАНКИ!Скоро не съм писала защото бях в сесия,да ви се похваля от всички 4 изпити резултата е 4 шестици ,много се радвам че приключих успешно семестъра newsm03.И въобще не ми говорете ,че диетата води до амнезия smile3521
Да дам отчет и за килцата вече съм 57   което ме радва ,че се доближавам до целта ,но от 1 седмица не мърдах от тия 58.Приключи вече училището ще се стягам за море . УСПЕХ на всички с отслабването Hug /не пиша често ,но ви чета всеки ден и се радвам на постигнатите резултати /

# 364
  • София
Карима, когато ти си започнала диетата, Вани е влязла в 3-та фаза, не се заблуждавай че сте почнали по едно и също време  Whistling А за да видиш снимките на Лени, трябва да влезеш през профила си в снимка.бг
Благодаря ти   bouquet
Видях снимките на Лени - разликата е очевидна, а Лени е много, много готина с новата си визия!

# 365
# 366
  • София
Приси,  Hug и благодаря много! От близо положението е малко  по-различно  Mr. Green .Младото си е младо  Grinning

До  преди 2-3 години редовно ползвах кремове,но  не  скъпи - Гарние,Виши,Лореал.Ползвала съм и български.Сега малко съм  се поразглезила и когато имам възможност купувам  по-скъпички.Всъщност пак ми се налага да редувам - скъп,евтин.
Задължително почиствам грима вечер,така съм свикнала,че и 5 през нощта да е, не мога да си легна с него.Много  обичам плодове и зеленчуци и  винаги  съм ядяла по много.Вода,вода,вода...

# 367
  • София
Тъкмо дочетох старата тема, то имало нова  ooooh!
Обаче мернах скарата на Roisin и веднага пратих мъжа ми да купи такава  Grinning
Та довечера ще си имам нова скара  Laughing
Само да питам Roisin, как се почиства?

Привет на всички отслабващи момичета   bouquet
Връщам се да чета новата тема  Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 12:15 от Amidala

# 368
  • Варна
Светлат, мерси за инфото. Прочетох, сега ще умувам - люспи или капсули  newsm78

Ла Форнарина  Peace

# 369
Здравейте,
Днес ще пусна малко снимки Mr. Green
тук съм 82 килца -в по -близкия кадър
април с дъщеря ми
сега и и пак-60кг

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 12:22 от rivela

# 370
Благодаря ви милички за поздравите. Всички сте много мили, а на мен ми е много приятно, защото нашите поздрави са най-искрени, т. к. всички знаем цената на този резултат, колкото и от страни да се вижда лесно.
 newsm51  love001 Two Hearts
А това, че някои неща ги правим за децата си е вярно. Моят стимул беше точно дъщеря ми, която е на 12,5 г., на някои деца от класа бабите им има-няма някоя годинка по-големи от мен, че и на всичкото отгоре се бях докарала до това 3-цифрено число. Нали съм ви казвала, че и аз като някои холивудски актриси се сдобих с рожбичка в последния възможен момент и си казах, че трябва да се взема в ръце и сега с гордост мога да кажа, че когато отида на родителска среща много по-млади майки от мен и невероятно дебелички, едва-едва ми отговарят на поздрава. Ама не им стиска, който ме епопитал какво правя си казвам, препоръчвам - дори някои ми казват, че я имат книжката, но не можели, е да си ходят както си искат (дебелички).
Е аз цяла статия май написах. Отивам дапия кафе, че ще ми свърши обедната почивка.

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 12:39 от vani_nik

# 371
  • Варна
Ривелка, май малко са ти широчки гащите   smile3532 Що тъй ? Браво за постигнатото  newsm10 smile3501

# 372
  • София
Ривела, браво   bouquet !
Ето такива резултати ме впечатляват.Огромна промяна!

Вани ник,тъй,тъй всеки трябва да си намери мотивация !

# 373
Момичета, дали ще може да ми помогнете?!Днес се премерих и не съм свалила нито един грам камо  ли килограм, а съм на ударен - днес ми е 6-ти ден.Не съм яла нищо непозволено вчера, с изключение на една чаша кока кола лайт следобяд.Да не би от нея да е този резултат, т.е. безрезултат?Предишните 5 дни винаги е имало поне по половин килограм надолу...Ужассссс Cry

# 374
Приси  Hugтез гащички ми станаха чак май месец и тамън им се зарадвах те взеха, че се разшириха hahaha hahaha hahaha
: La Fornarina Hugблагодаря ти.Но аз не съм много доволна от резултата си
все още съм пълна в краката и д..то ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт