Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 773
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 450
Незнам защото така никой не пише днес?
Не може всички да сте на море #Crazy - просто не е честно Twisted Evil
А не може и да работите - който работи в петък, му умира майстойра newsm78
Чудна работа.... newsm78

# 451
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Tanich  Hug  bouquet Де ходиш бре адашче!?

Сега излизам от фитнеса и срещнах един приятел. Уговорих се с него да ти прави компания през уикенда, за да не ти е самотно.

jeniqa по-рано си замълчах, ама сега ще те попитам ...
Аз просто не разбирам как една малка чаша кола ми прави такива гадории.
Какви точно ГАДОРИИ ти направи тази кола??? Ако правилно съм те разбрала - на диета си от 6 дни? Всеки ден си сваляла по 500 гр. - т.е. за 5 дни 2,3 кг. И днес нямаш минус?!?!?! Това ли е голямата драма????  ooooh! newsm78

Не можеш да очакваш да сваляш с равен темп всеки божи ден. Има дни с плюсове, има с минуси. Задържа се по 10-20-30 дни, независимо колко задържаш!

Венерас ти отговори по-рано, ама ти не прочете явно! Нищо ти няма от колата! Просто има дни в които не се сваля! И с времето стават все повече!

# 452
Понеже съм склеротирала, та забравих да кажа, че може би от понеделник ще се метна в трета.
Стискайте палци Simple SmileМного искам да нагушкам Радиус, ПолиУоли, Мамс, ТатиТ, ЛениПЛД, Пухчетата, Лабело /браво, детенце/, Цоцито, Бермудез, Рокипагане, ТинтириМинтири, Вярка, Цвети Русимова, Д-р Свидничка /ще ти водя домашните говеда на преглед, т.е. децата Simple Smile/, Росченка и Росчо, Деница /да ти е живо и здраво детенце/, Зеленкото, Аби, Атракция, Бърни, Славе, Гуди, Фен и Фенси, Форнарина /страшна мацка си/, Приси, Ривелката, Венерас, Волна, Амери и Амели, Горда, Геци, Катетата, Халеевата и Жедира /не съм ги мяркала отдавна/, Дорето, Перлата и Фоли /да вземе да ме поръси с малко настроение/
 Hug
Адашче, малииии, ще взема да прегреша и.....не ми се мисли Hug

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 16:56 от tanich

# 453
  • Бургас
Джани,Тинтири-Минтири,Светлат,Жозефа,Не съм,Пухче,Зори,Татит,Атракция,Амели,Роки,Радиус,Бермудез,Поли-Уоли, благодаря ви момичета за пожеланията и за милите думи!  newsm51
Фиона,трогна ме,благодаря ти!   love001

# 454
[

jeniqa по-рано си замълчах, ама сега ще те попитам ...
Аз просто не разбирам как една малка чаша кола ми прави такива гадории.
Какви точно ГАДОРИИ ти направи тази кола??? Ако правилно съм те разбрала - на диета си от 6 дни? Всеки ден си сваляла по 500 гр. - т.е. за 5 дни 2,3 кг. И днес нямаш минус?!?!?! Това ли е голямата драма????  ooooh! newsm78

Не можеш да очакваш да сваляш с равен темп всеки божи ден. Има дни с плюсове, има с минуси. Задържа се по 10-20-30 дни, независимо колко задържаш!

Венерас ти отговори по-рано, ама ти не прочете явно! Нищо ти няма от колата! Просто има дни в които не се сваля! И с времето стават все повече!
[/quote]
Ами в книгата пише, че отначало ще се свалят най-бързо и затова сега съм разочарована...значи след време пък съвсема предполагам.Сори, ама съм отскоро и това ми е за първи ден да не свалям Sick

# 455
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз се готвя за разгулна нощ навън, затова ви пожелавам прекрасна вечер........ И той ви пожелава

Обичам вииииии!  Heart Eyes

ПС. jeniqa не се отчайвай! Бавно, но славно. Ако сваляш всеки ден, няма да е здравословно. Не се разочаровай .........

# 456
Моя бюст и преди това си беше малък ,но сега май е на път да изчезне ,но после ще си сложим силикон като изчезне,а в лицето съм си супер все още съм на 27 newsm03
А иначе структурата си ми е такава от тия дупестите ,но полагам доста усилия да намалим обиколките newsm62

# 457
...И понеже Бачи приплака  ето един от мен, че да издържи до довечера  Mr. Green.........
Мммм....! ИдЯлнУ! Ще си го гледам до 17,30 и после го отстъпвам на Татит  newsm53
Фоли! Ей такива да ми ги избираш вече Whistling
Вещиту! ....  newsm43, а така виждаш ли мъ?
Крикри!, към Старзагора съм двама, а на връщане съм един  newsm78
Сега ви пожелавам довиждане и отплавам на изток.  car003 smile3549
*Бубето* - чаЛ  Party Деата  travel dancing

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 17:23 от baci

# 458
Здравейте и от мен Simple Smile След вчерашното плюскане, резултатът е минус 1 кг , при положение , че съм в МЦ.  В яденето е истината , затова момичета не се ограничавайте , ами хапвайте. Тези , които се притесняват , че задържат им трябва търпение Simple Smile и пак търпение  bouquet  bouquet  bouquet

# 459
tanich- ка, аз па Ше те цуна  love001

jeniqa , като започнах режимстването в темата тогава се въртеше една такава умна мисъл: килограмите, до които сме се докарали не са от ден- два, че да искаме за толкова да си отидат Peace . Така че споко, имай търпение. В края на краищата режима на Дюкан не е вълшебна пръчка, трябва да се попролее някоя друга капка пот Wink . Не се коси за килограмите, които не си свалила, а се радвай на тези, които си! Peace

# 460
Ами аз със сигурност съм доволна от режима, в никакъв случай няма да се отказвам...имайки предвид че за първи път на диета на 6-ия ден все още не съм се изкушила с някой бейкролс.Мерси за отговорите, дано е само за малко това задържане, и бързо да почна да свалям пак.
Пък и като чета вашите резултати още повече се навивам и обнадеждавам, че няма да съм завинаги дебела Praynig

# 461
  • Пловдив
За 5 дена 3 килограма си е  повече от добре. Не виждам абсолютно никакви причини за недоволство.  Thinking

# 462
Момичета едно въпросче случайно някой от вас да е ползвал от тези вибриращи колани от типа Vibroaction и ако д има ли ефект?

# 463
 Hug tanich успех в трета  newsm10 ,радвам се за теб !
fiona и на теб успешна трета   bouquet
И аз като охлювче бавно но славно напред  Animal Snail Laughing

# 464
  • София
denica17  , Честит Рожден Ден на детенце! bdbaloni Да ти е жив и здрав и много да те радва.
Поздравявам всички с месечинки, с минуси, с повод и без повод Hug
Аз нямам и днес минус, но за утре съм с добро усещане, пък и корема ми е залепнал за гърба, а преди беше все подут Grinning
Елисавета, аз имах Аптроник. Мисля, че е същия тип вибриращ колан. Файда - никаква от него, а сумати пари струваше на времето. А и други познати са ми казвали, че тва са шменти и капели.

Общи условия

Активация на акаунт