Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 791
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета, чета ви всеки ден, но рядко пиша, всички сте страхотни и дори като започнах да се отчайвам след 20 дн. задържане,  като ви чета не губех надежда . И ето резултата днес кантара ме изненада с -1кг. ВЕЩИ запиши ми минуса  в табличката, та да допринеса и аз към всеобщите минусови мазнини.
Приятен ден на всички. Честити минуси на всички свалили, а задържащите да не се отчайват, резултатите от упоритостта ще дойдат.

# 436
  • Пловдив
...до кръста съм направо слаба няма какво да се желае,но тия бутчета и дупе много ме измъчват...
Може структурата на тялото ти да е такава, така че, колкото и да отслабнеш, освен да загубиш бюста и да се сбръчкаш в лицето, друго да не постигнеш.

За щастие при нас такива няма - може някои да губях малко от бюста, но сбръчкване ... има куп снимки, всеки може да се увари, че след отслабването изглеждаме с години по-млади, а едва ли ще е така ако ще сбръчкосаме.

Бачи, и аз наблюдавам  Mr. Green

# 437
  • София
Ок, имам още доста да прочета а пък и от толкова информация наведнъж малко ми дойде много. В аптеките има ли от тези трици че не разбрах от къде ги купувате?

# 438

Здравейте момичета кокичета, цял ден нагоре надолу и сега се прибирам  и съм ама зверски гладна, и съм си взела за първи път горчица и понеже съм много гладна и не мога да търся колко е позжолено да се консумира, моля да ми кажете, с риск, че знам, че съм досадна, ви моля да ми кажете ако може???

bouquet

# 439
Рени 31 - чети тук http://dukanskirecepti.wordpress.com/
есенцията на режима и темата- вдясно в менюто са диетичните магазини за трици, само да кажа че и Фантастико ги пуснаха на диетичния щанд,пакет 500гр -за окло 3,20.
И в Пикадили ги има от пакетчетата по 200грама обикновено.
Добре дошла и успех!

Анди, горчицата май се ползва като подправко-гарнитурно разнообразие - ако си взела от режимната без захар, която е люта, незнам колко можеш да изядеш - аз ползвам чаена или супена лъжица-зависи за какво я ползваш. Да ти е сладко   bouquet

# 440
  • София
Благодаря ти svetlat , ние с теб сме съседки ако наистина си в Надежда 1?

# 441
Много трудно ме навихте  smile3521 днес няма да вечерям и от утре започвам с ударните дни, стискайте ми палци да успея че другият месец ще ходим на море, за сега това ми е голям стимул  newsm44

А защо няма да вечеряш? newsm78

Деница 17 , честит ти 2-ве годишен рожденник , щастливо детство му желая  ura newsm67

Вани ник , Лени 27 , Ривела , Не съм , браво момичета резултатите ви са страхотни  smile3501 smile3521 newsm51

# 442

Рени, там живея - следващият път на срещичка в Надежда (кутията ти за лични е пълна)  Simple Smile

# 443
  • София
Ще хапна малко, няма да гладувам стана ми ясно че не се гладува.

# 444
  • Пловдив
И не се хапва малко, а докато се наядеш.

# 445
  • София
Съгласна съм svetlat - кутията ми вече е свободна.
Обещавам утре да прочета още от това което сте писали че сега нямам време, благодаря на всички.

# 446
Здрасти на всички Hug
Вещи, мерси за всичко, за това, че ви има Hug
Днес ми е ужасно гадно. Ще бъда без мъж почивните дни и ми се реве.
Мило ми Орелче, ближи си сладоледа и се не бой Hug
И си топни кльощавото дупе в морето и за мене Simple Smile
СветлаТ и Рени, аз също съм надежденка и то от първа част Hug
Хенриеткееее, здрасти миличка Hug И аз като теб се чувствам пренебрегната, ама откъм мъжката част Simple Smile
И стига ги показвахте тез мъже, бре Simple Smile Ха ма ха! Аз сега като ще съм безмъжова два дни, кво да правя, ааааа?
Много гушки на всички Hug
Бачиии, ти като Биг брадър: "Наблюдавам ви!" Hug

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 16:26 от tanich

# 447
Момичета, дали ще може да ми помогнете?!Днес се премерих и не съм свалила нито един грам камо  ли килограм, а съм на ударен - днес ми е 6-ти ден.Не съм яла нищо непозволено вчера, с изключение на една чаша кока кола лайт следобяд.Да не би от нея да е този резултат, т.е. безрезултат?Предишните 5 дни винаги е имало поне по половин килограм надолу...Ужассссс Cry
Ние  с теб сме на един етап, хайде да се подкрепяме взаимно.

Сложи си една линийка в подписа, за да следим нещата. Вчера и аз пих една кола лайт, но имам напредък.

Не се притеснявай, всичко е индивидуално. Simple Smile
Благодаря за предложението GrinningНадявам се, че двете ще се справим по-успешно.Аз просто не разбирам как една малка чаша кола ми прави такива гадории.
А между другото нямам идея как се слага такава линийка, ако може някой да помогне и за това...само да не ставам вече нахална Embarassed

# 448
Здравейте, момичета!

Не съм писала вчера, но и нямах минус, за разлика от днес  Grinning -0.400 кг или вече съм 74.200 кг.

Много сте писали гледам, отивам да ви чета, после ще добавям.

# 449
Деница, Честит ти празник!!! Много здраве и щастие желая на детенцето ти  bouquet

Reny31 , прати ми мейла си на ЛС ако искаш да ти пратя книгата (ако я нямаш, разбира се) Peace

Радиус,  smile3525

jeniqa , виж тук:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4827.0  Hug

Общи условия

Активация на акаунт