Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 890
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 390
Искам да ви попитам нещо.Хайвер може ли да се яде през П (ама не този разбития хайвер) ами такъв от шаран примерно с лук и яйце на тиган без мазнина newsm78.
Никой ли не знае или просто да не си правя труда да питам повече. Tired

# 391
Привет момичета! Наблюдавам ви Simple Smile)
Бачииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии Hug
Ха,ха лъже ни .Само наднича и бяга .  love001  love001

# 392
Весенце - може този хайвер, лук като подправка само и може да си полееш и лимонче .
Добър апетит   bouquet

Снимките ви са разкошни момичета   bouquet

Бачи, Перла - привет   bouquet

# 393
  • София

Ако обичаш много сладко (а защо си мисля, че ти го нямаше тоя проблем newsm78 ) разпредели си киселото мляко на порции...

Бе нямах го аз този проблем, ама то с тези вкусни десерти, взе, че си стана проблем... Само десерти са ми нещо в главата в последно време... Отделно ме е треснал мерака да изпробвам колкото се може повече рецепти  Laughing

Като гледам и моето меню е горе-долу такова... Просто за П дните май не знам точно какво да готвя за основно, правя си някакво месо и салата примерно от ролца и извара... Така качвам млечните... Но ми е недостатъчно нещо... А пък десертите, дето съм запленена от тях, ми идват още повечко с млякото, триците и яйцата (не, че съм надвишавала допустимите количества, просто ми се иска Simple Smile)

Но пък днес имам повод за радост. Уж се бях зарекла да не се меря, ама не мога да устискам. Кантарев май се наклони под 70! Ох, как искам да го видя затвърдено под 70! Това ми е някаква психологическа бариера... Но ще видим.

Обаче другата седмица заминавам за 1 седмица в Плевен при зет ми и се притеснявам какво ще ям. Ще трябва да се запася с нещо май... Щото готвенето там ще е трудно, с 2 палави 2-годишни хлапета... Това ще ми е вторият и то доста по-сериозен изпит Simple Smile Ще стискате палци да не взема да кривна.

# 394
...до кръста съм направо слаба няма какво да се желае,но тия бутчета и дупе много ме измъчват...
Може структурата на тялото ти да е такава, така че, колкото и да отслабнеш, освен да загубиш бюста и да се сбръчкаш в лицето, друго да не постигнеш.

# 395
Момичета само да кажа ЖИВА СЪМ ....режимна съм ....еееее крива съм ...защото докато скитах из държавата тук се е събрала една камара работа и проблеми ( чак не мога да я прескоча със засилване купчината от работа) ..на всичко отгоре съм в МЦ .....единственото хубаво нещо е ...че въпреки че съм в МЦ кантара показва 82,5 кг .... относно режима ... "прегрешението" ми е ...че пак омотах дните на П и ПЗ ...затова днес ще се накажа с протеинов ден ...
уффф пак се олях ... скачам отново в "тръстиката" ...
вие си нямате жал ..към такива като мен нова тема сте спретнали че и 20 стр сте изписали ...но аз ще чета ако можа довечера
усмивка от мен и поздрави на всички   bouquet

# 396
Забравих да спомена , че днес кантарът закова 65 , с което съм постигнала първоначалната си цел , и заради което се възнаграждавам с нова линийка и нова цел, че и нова схема даже!  Joy
Имам и друг малко  Embarassed Embarassed Embarassed въпрос , ама срам-не срам - ПИТАМ : нещо тези дни ме обливат постоянно горещи вълни и цялата ставам все едно съм излязла от банята  #Crazy #Crazy Ей така както си седя на едно място и  Sick Възможно ли е да е от големия прием на течности????  newsm78 Или други идеи???? И по-топло ми е било , ама такива нещо.....  Sick

# 397
  • в баира
Може структурата на тялото ти да е такава, така че, колкото и да отслабнеш, освен да загубиш бюста и да се сбръчкаш в лицето, друго да не постигнеш.
Моята е точно такава - дори и в тлъстите си форми съм с тясно кръстче и мноооого широк ханш и бедра. Сега лицето ми е в начална фаза "изпито", циците поумаляха. Ама ханша си е широк и тва е. Ама няма да рИвем.  Mr. Green

# 398
Петъчен привет и от мен, красавициbouquet

Честити месечинки на всички, които днес имат такива. Специално на Vani_nik за десетата месечинка - поздравявам те за волята и търпението  Hug За мен е удоволствие да се познаваме. На всички искам да кажа, че Вани е един невероятно лъчезарен човек, и на живо изглежда още по-чаровна и красива!
La Fornarina - браво, момиче  Hug! Сигурно вече те бъркат със щерките, толкова чаровна и свежа!!! Моите момчета са колкото твоите момичета, и да ти кажа, че и аз отчасти заради тях се взех в ръце, да не се срамуват от мама. Баткото даже ми каза, че сега съм по-красива/?!?/ Rolling Eyes от преди 15 години  Laughing
Selim - имаш супер резултат за трите месеца с Дюкан, продължавай все така упорито, то не останало много до края   bouquet
Орелия - да си изкараш добре на морето, добре да се забавляваш, и да опиташ ментовия сладолед без да ти е гузно, все пак си в трета  Laughing
Свидничка - честито диплома и много пациенти да имаш!
Лабелло - браво за минуса, но ми се струва, че 2 пакетчета рулца от раци са множко за един ден, може след няколко дена да доведе до задържане /дано не съм права де/
Мишанка - за да не надхвърлям млечните за ден, желираното кремче го правя 1/1 кис.мляко/вода, на 1 коф. мляко слагам една коф. вода и 2 желатина. Става двойно повече крем, с по-малко мляко  Wink трябва да надхитряме лакомията някак  Laughing
Татит - айде бе мила, още ли го бориш 90-тото кило - помоли Фоли да те тресне с вълшебната пръчица да го махнеш най-сетне   bouquet
Фолиии   bouquet
Евич - честит минус!
Не съм - виждам, че и ти прилагаш трика с разреждане на млякото  Laughing  Peace
Атракция - кажи моля те как става номера със свалянето на 2 кила наведнъж  Hug
Хармони- ако нямаше "грехове" и повечко килограми можеше да си свалила, но и това не е малко   bouquet А, и аз се натиках в един костюм от след раждането на малкия син което беше преди 16 и половина години  Joy
Тонито 26 - добре дошла! Много амбициозна цел!!! С нас ще успееш!
Сагитариус   bouquet и да се обадиш ако намериш Степ диня "недохранена скочубрена дистрофирала кльощавелка" -   newsm78 как го измисли  Laughing
Венерас - и на теб честит минус, кураж - не остана. Ама зайко що в другата посока гледа? Laughing
Лени27 - много секси го даваш Hug
светлат  bouquet
Креми Савова -   bouquet да те чакаме ли в Шумен?
Поли-Уоли    - Бобчето ти е голяяяяям сладур  Hug
Ривелка - огромна разлика, и във визията, и в излъчването  Hug
Приси   bouquet
Мамче - чакаме те отново  в дюканските рециди  Hug
Бачи Hug
тинтири-минтири - стискаме палци
Цоцееее - ти ме стигна бе, жена, браУУ!!! Hug
Мариаид - едва ли е от водата, и аз пия над 3 л. вода, но такова нещо не съм усещала, питай лекар все пак Peace

Ако съм забравила да спомена някой - извинявам се и ви прегръщам Hug всички!

Днес се улях с писането май  Crazy hahaha

# 399
 Mr. Green Отлитам  newsm47
От тая работа за по един петъчен ммъж няма време  Rolling Eyes

# 400
  • Варна
svetlat,мерси за отговора.Аз почнах на 10.06-5 дена ударен режим,след това ги редувам 5/5 и сега почвам трето редуване затова и съм се объркала с трите седмици.Така или  иначе продължавам напред

# 401

Венерас - и на теб честит минус, кураж - не остана. Ама зайко що в другата посока гледа? Laughing
[

Веднага се коригира, да не вземе да заподскача наобратно hahaha Joy

# 402
Благодаря на всички мацки които ме видяха и ми направиха комплимент. Дано успея да сваля още 6кг, а може и 10. Но понякога не издържам и понарушавам.
Сега например заминаваме на палатки 2дни, яде бол.Не съм по алкохола. Незнам какво да си взема. Мисля да си взема пилешки пържолки и на барбекюто да ги пекна. Там ще си приготвяме  храната. Ще правя снимки и ще показвам. Преди една година ходихме и беше страхотно - рекичка, беседки, стабилни маси и манастирф до нас. Хлапетата играят на воля. Дори има едно басейнче и там си слагаме масите и си хапваме вътре във водата.  Ще гледам да съм режимна. За сега лек и отслабващ ден

# 403
  • Бургас
Момичета,да ви черпя   party023  food010   скромно,но от сърце  Grinning....така и не се научих да качвам снимки... Embarassed
Моето момченце днес става на две годинки!    ura happy bd

# 404
Ако съм забравила да спомена някой - извинявам се и ви прегръщам Hug всички!
Мдаааа! Cry
Новите никой не ни обръща внимание Cry Wink Laughing  Sick

(Тук що няма плезещ се тиквон?) Wink

Общи условия

Активация на акаунт