Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 776
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Амели- Бъкстон, душко, Бъкстон Simple SmileSimple Smile

хахахахахахахаххаах Joy Joy Joy
верно беееееееееееееее ooooh!на върха на езика ми беше Joy

# 511
  • Universe
ами ако откажа и цигарите ....ще всемат вместо цици да ми поникнат на гърба ангелски крилца ....

Ангелски ,Цоци, ама такиваааааааааааа  http://farm2.static.flickr.com/1296/858581715_3bdf4bf126.jpg?v=0  hahaha hahaha hahaha
Специално за теб  bouquet

# 512
Приемате ли нови  Blush?
Запо4нах и аз тази 4удодейна диета.Като ви гледам ленти4ките и тайно ви завиждам  Wink.
Днес ми беШе 5ти ден.Свалила съм 2,100.Не знам добре ли е ,не е ли,но се 4уствам добре.Ще продължа  Peace.
 Hug

# 513
Цоци, честита месечинка! Hug

alest, добре дошла!

# 514
Алест добре до6ла Hug!6те успее6 с много жоля и инат.Аз сам добре днеска си хапвах калмари и ака ми се усладиха Laughing.Аз не6то задарвам  Sad,дано кантара ми да ме зарадва скоро Praynig.Задаржам и после свалям много.Хаеде целувки и много режимна ве4ер  Peace

# 515
мамка му ... вече почти месец няма управия с моята кашлица ...сега ме хвана такъв пристъп на "охтика" че избягах от "семейното ложе"...барем домашното ми другарче да поспи че днес е дежурен ....
ииииииии погледнете ме ,....каква откачалка съм ....както съм се дигнала в 6:20 сутринта .... вместо като една "ортосна " булка да запретна ръкави да се развихря из кухнята и да сътворя чудеса за съботна закуска на семейството ....аз пуснах машината за кафе ..и се "окундисах" пред "телевизорчето" (екрана на компютъра) ....еееееее това ако е нормална работа здраве му кажете ... ....
lenny_pld ..... тоя дето си ми го пуснала ... снощи ... лелеееееееее ако ми падне ...каква перушина ще се разхвърчи .....

ПП. alest .... добре дошла ... за начало резултата ти е супер !!!!

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 06:49 от Цоци

# 516
Добро утро,
 кафенце:

# 517
Добро утро , Цоци Hug и аз така с кафето пред компа да видя какво са сътворили момичетата през протеиновия петък

Много си бърза Ривелке Hug

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 07:02 от bermudez

# 518
малееееееееее вие ме разбите .........аз су мислях че тази сутрин съм като "хоризонт преди всички "...а то докато издиря картинка с кафе да почерпя ..и rivela  и  bermudez ....вече ме превариха

# 519
Добро утро, прекрасни!
Ривелка - страхотно кафенце, мерси!  love001 ще пийна и почета, че съм назад.... Hug
Ранобуднички: Цоци айде да си отива тая кашлица, стига те е тормозила начи! Hug  newsm51 Кафенцето ти е мноооого ароматно, ммммм...
Бермудез  и твоето кафенце ми вика: Грабни ме! Hug newsm51

Весел и щур уикенд ви желая милички с много радост и положителни емоциии ... и минусите ще падат сами!   love001 bouquet

# 520
ето сега от мен кафе ...по повод направо юбилея ми ЧЕТИРИ МЕСЕЦА

леле Mimi_Georgieva ....и ти ли си ...от ранобудните булки .... направо ме разбихте ...
а за кашлицата ...ами тя ще се махне ако взема да и обърна малко вмнимание ...а то аз пих някакви прахчета в началото когато вдигах температура ..и от тогава само си кашлям .... ама аз съм на принципа .... ИМАМ МОЩЕН ОРГАНИЗЪМ ( сега вечре 82 кг ) ...ще се справи с една кашлица

ей това ми хареса АМАН ОТ СТАНДАРТИ ... http://www.sibir.bg/index.php?page=videoAlbumPreview&albID=2 … &VideoID=5227

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 07:04 от Цоци

# 521
rivela, bermudez, Цоци мерси за кафето, и аз съм с чаша в ръка пред компютъра и ви чета
Цоци, аз съм по-зле от 5 и 20 съм станала  Crazy

днес пак имам минусче от около 300гр и съм доволна Simple Smile

приятна слънчева събота на всички ви  Hug

# 522
Добро утро момичета Wink Wink

Много ранобудници тук бря и то в събота, включително и аз отворих очи преди час и се чудя от къде да почна този ден, понеже за пръв път от месец ще съм си у дома през уикенда, въпреки , че можех и сега да не съм тук, но останах да си пооправя къщата, всичко е нагоре с краката, ама май сега съжалявам, щото нищо не ми се подхваща Embarassed Embarassed. Сега има да се мотая до обяд, щото съм видяла малко свободно време и не знам как ще се организирам. Като за начало кафенце, малко форум, пък после каквото дойде. И днес бележа леко минусче -0.100 гр , но пък няма да го отчитам и да го приемам серизоно, защото имам намерение да си поготвя, напазарувах една торба продукти и докато не ги изям няма да мирясам.Пък ако е речено утре може да видя 75 на кантарчето, но пък може и да ида нагоре. Снощи ядох едни много солени/според мен  /пилешки пържоли и имам чувството ,че задържам вода, леко подута се чувствам. Последните дрехи , които си купувах от преди около 4 кг в +, вече са ми широки, но ще трябва да карам с тях. Имам чувството ,че когато си на по -малко кила и едно след това да свалиш повече си личи.

Цоци
, честита месечинка   bouquet  bouquet

Срам , не срам, но ще питам Embarassed, момичета къде е този чат, за който някой път пишете, нито съм имала време да търся , нито съм разбрала къде си чатите newsm78 newsm78

На всички много  Hug Hug Hug и   Kiss  Kiss  Kiss  !

Ако има желаещи от София за по кафе в неделя или пък по-късно днес , може да се организира нещо, аз така или иначе все не мога да стигна до някоя сбирка newsm78, ако има пък живеещи в западната част още по-добре.

# 523
Цоцииииииии ти си с месечинка днес! Hug Ха честито!  newsm10Давай в същия дух, бъди все така дива и слабееща и стигни своята цел!  love001 newsm51  .... а клипчето ме ФъРли в тъча.... Joy Joy Joy ма то таковя д...пе, е па нема.... Joy Joy
Видях страхотни снимчици, които съм изтървала! Прекрасни момичета:Ривелка Hug, Ла Форнарина Hug, Селим Hug,Лени 27 Hug, Не съм Hug - страхотни постижения на страхотни Дюканки! Супер сте!  bouquet
Вани Ник- специално честито миличка 10 месеца са си цифра! Резултата ти е стимул за всички ни! newsm51 На живо си наистина още по сладка и лъчезарна, страхотна си!  love001

# 524
  • София
Добро утро, дюканеси!  food010
Цоци Hug май една истинска дюканеса можеш да я познаеш точно по това - става сутрин рано, пълна с енергия, но вместо да бърка закуски и да шета из къщи, слага набързо кафето и сяда пред компа  Laughing Аз вече година и нещо съм така и като че ли кафето сутрин хич не и е вкусно без форума...
Слава богу, че тези дни е писано малко, та можах сравнително бързо да насмогна. И днес ще ви досаждам повечко  Laughing
Да се поФаля, че мърдам линийката...отдавна не ми се беше случвало, голям кеф  bowuu
 Hug Hug Hug за всички, след малко пак...
Мими Hug изпревари ме  Joy

Общи условия

Активация на акаунт