Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 809
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 525
amsimom за дрехите не бива да се притесняваш, както и другите, аз например давам на баба ми или майка ми (понеже могат да шият) да ми стесняват дънките или пък други дрехи, просто нямам възможност на всеки 2-3 кг да си купувам нови дънки, докато блузките ми са добре
е вярно, че дънките от периода на 68кг наистина не ги нося, но другите след тях които купих пак ми оширочаха и ги стесних
смятам като отслабна напълно да се възнаградя с една лятна рокличка (нямам нито една, а толкова искам)
 Hug

# 526
Добро утро.
Мерси за кафенцата. Hug Ще ми помогнат да си отворя очите, че детето стана в 6,30 а на мен ми се спи. Сега си правя палачинка  за закуска и пия кафенце пред компютра.
Много протеини в петък вечер се раздават, ама ги гледам днес че снощи нямах много възможност. Тъкмо да ококоря очи  Mr. Green . Кантарев още не отчита минус, макар и леко да клони на ляво. Ще изчакам да ми свърши МЦ и тогава дано си покаже вярно.
Лек и режимен ден на всички! Hug

# 527
  • София
смятам като отслабна напълно да се възнаградя с една лятна рокличка (нямам нито една, а толкова искам)
Аз вече си купих преди 3-4 месеца, благодарение на Форнарина Hug но за съжаление вече ми е голямшка  Laughing няма начин, ще ходя на гости на Ривела   с един сак дрехи, тва е положението  Embarassed
Кайли, по време на МЦ и малко преди това хич не се и тегли. Специално при мен е доста демотивиращо.

# 528

Весе, ей ти и на теб един, почвай тренировките  hahaha
http://images04.snimka.bg/000202130.jpg
Фоли заседна ми кафето бре  Crazy.За закуска го видях-ама цял ден къде ли ще ми е ума Blush

# 529
сега аз да дам точен отчет (съпруга ми стана и аз се добрах до кантара че е в спалнята)    
за КРЪГЛИ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА .........мамка му за някакви си 300гр ...не мога да се похваля с 19 кг (ама аз съм с МЦ и мисля че тези 300грама са от него)

labello ....ти добре си имаш майка и баба дето шият ...аз такива като мен дето си нямат такива екстри ...че и не си падам по ШОПИНГА .... добре че си имам колекция дрешки ( в мои стрил) от разни времена разни кила
леле мацко как така ставаш в 5:20 ....доброволно ли го правиш ????

krikri ..... мисля че аз бавно нооооооооо славано се придвижвам към групата "ветеран" и затова от действията на истинската "дюкеса" .... изпълнявам "като ритуал " ...това стана ли ...и хоп на компютъра ( аз и по рано си го правех но сега първото което отварям е ФОРУМА) ....остава да го докарам и с ранното ставане .... щото така обичам да си поспивам сутрин

Вани Ник десет месеца ли прави ?????............леле ей това е ветеран .... почти като Вещи Кри Бачи ....дето искренно им се възхищавам

# 530
Добро утро,
Ривела, Цоци, Бермудез благодаря за кафетата Hug
Аз като истинска дюканеса сутрин си правя кафето и съм пред компа, но това ми е режим преди Дюкан Embarassed
Цоци, честита месечинка! Хайде с това темпо скоро да ти честитим трета фаза  bouquet
Вани ник, честито 10 месеца/на патерица/, изглеждаш чудесно!  Hug
Кри честито намаление! Възхищавам ти се! Hug
То ни, ти къде се губиш Hug
Мими, Амси , Лабело раннобудни дюканеси Hug
Повелавам ви слънчев ден!

# 531
  • София
Добро утро от мен.
Аз съм в застой (заради нарушенийцата, които подкарах отново- реших да си дам няколко дни почивка от режима). Мисля да се отдам на релакс днес и утре  Flutter .

# 532
  • София
Зазу  Hug затова, значи, липсваше!  #2gunfire Хем ми се ще да те натупам, хем знам, че няма полза  #2gunfire Ха дано по време на "почивката" не качиш, че после мотивацията съвсем отива по дяволите  Sad
Кате  Hug мерси!
И мен нещо ме съмнява тая Активия 0,5%  newsm78 Хем пише, че има сметана, ама взех едно за проба. Направих си айрян - ами стана един такъв плътен, сметанен. Май ще ми е за първо и последно. За трета фаза обаче става, според мен. Peace

# 533
Добро утро, сладурки-ранобудки!
Кафенцата са супер!  Hug
Цоци - Честита ти месечинка ! Четейки твоите постове изглеждам като дебил - вперила очи в "телевизорчето" и нахилена (по начина, по който мъж ми гледа анимационни)
zazu1 - я не се предавай ! И аз минах през изкусителни мисли, но се стегнах и кантарчето се отблагодари!
КриHeart Eyes
Чака ме изпитание - трябва да затворя в буркани (че няма място във фризера) някакъв си зелен фасул - сефте ще ми е! Голям бомбаж ще падне  Mr. Green

# 534
# 535
Добро утро сладуранки    newsm51 smile3525

Още едно килце от мен и с него станаха -6  newsm44 smile3508

rien За съжаление няма да оправдая любопитството ти  newsm51 За сега ще си оставя кг само за мене си,а като сваля поне половината ще ви дам снимки   bouquet

ЗлаВещица не съм объркала лентичката   bouquet Но ми е супер готино да се отчитам за вас всеки ден  newsm51

Sagittarius. Благодаря ти за подкрепата  Hug  bouquet newsm51

Явно в първия си пост не съм се  изразила правилно.
По лекарските "книжки " ме водят тежък наследствен обезитет.
Демек винаги съм си била дебела,но определени кг съм задържала с години.Но като забременях всичко се обърна на долу.След бременноста вече бях със затластяване.И продължих да качвам от НИЩО.От 14години съм на какви ли не диети.Редовно висях по болници от припадък от поредната диета и ме тъпчеха с глюкоза.Често сближавах граници от ниското ми кръвно.Пих какви ли не лекарства,ходих по лекари,пазих какви ли не диети -никаква помощ.Предложиха ми операция, която струва 4500Э.
Затова вие сте най-прекрасното нещо което се е случвало в живота ми от години насам.Защото от години  кантара ми не е мърдал надолу.

Направих малка редакция ,че мъжО ми беше на врата и не можах хубави пояснения да дам

Благодаря ви за подкрепата.Обичам ви.   newsm51 newsm51

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 09:59 от tonito26

# 536
Изненадаааааааааа Hug
Здравейте,прекрасни Simple Smile
Криии HugБраво за поредното ти минусче!Радвам се ,че днес ще се позадържиш тук:)
Цоци  bouquetЧестита месечинка!

Зазу HugДобре си решила,имаме нужда от релакс.
Привет на всички Hug

# 537
  • София
Саги  Hug нали знаеш, че зеленият фасул е един от най-препоръчваните от Дюкан зеленчуци. Така че не се помайвай, а затваряй бурканите  Laughing
Кремена, защо се промъкваш по терлици?  Joy
Искам да кажа едно огромно БРАВО на момичетата, които тези дни пуснаха снимки!  bouquet Дано не забравя някого, но се възхитих от все сърце на Марила, Фифундрела, Джизас, Форнарина и Ривела! smile3525 smile3525 smile3525 Поздравления, момичета, за новата визия и за силата на волята!  newsm81 В тази група е и ВаниНик, нейните снимки съм ги виждала преди, но това не пречи да видя пак, че са изумителни!  Hands Clap Честити 10 месеца, ВаниНик! smile3525 newsm51 Честити -20 кг и на Вериsmile3525 Браво!  smile3501 smile3525 На всички тях  newsm20
Джуфка  Hug ако щеш вярвай, днес се чудех къде ли си  Joy
Тонито Hug честито!  bouquet
Понеже изчитах доста страници наведнъж и ми направи впечатление, че доста момичета липсват  newsm78 Не видях Аби, Блеки, Драма Куин не се е появявала май от месеци, както и Сноу и Аспазия, Танчето....Хрисула, Дамаянти, Позаслабналото Пухче, Пепери, камиона с трици на Щампа не се вижда хич, а да не говорим за Мишето  newsm78 Боби и Зеленкото са на море, така че им е простено. Абре момичета, обаждайте се от време на време  Mr. Green

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 09:12 от krikri

# 538
Кри,тук съм и съм добре Simple SmileЗнам ,че ревностно ми пазиш аватарчето Heart Eyes

# 539
djufka     gydi

tonito26 .... единствения ти проблем е да се заредиш с търпение ....колко са 75 кг ...година две .......еееееее ти си млада ...ей сега ще се търколят

днес имам работа на компютъра ...за цял ден и нощ ....ха сетете се ...колко ще досаждам ...и "ръся мъдротии"...

Общи условия

Активация на акаунт