Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 815
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета! Рядко пиша тука, обикновино съм на "Балкона" и ви чета редовно. На режима съм от 04,06,2008г. и съм свалила само 5 килограма, а килограмите ми за сваляне са поне 20. Не знам защо се получава така, режимна съм, нямам прегрешение само едно изследване за диабет, когето ми правиха с обременяване с глюкоза. Имам проблем не ми идва вече седми ден. Правих си тест - няма нищо! и другото от една седмица няма излизане от  онова място с двете нули. Чувствам се много отпаднала вече! Не знам какво да правя! Хубава събота от мене! Heart Eyes

# 541
  • UK
  Хайде и аз да се обадя!
  Не мога да се добера до компа. Докато учех все си мечтаех, че като минат изпитите ще се отдам на едноседмичен мързел и висене във форума. Да ама не. Толкова неща ми се бяха събрали за вършене + търсене на работа.... Crazy
  Днес съм с 1кг нагоре, но това е водичка, чувствам се много подута. Това е, защото вчера бях само на купешки пържоли. Цял ден скитах по улиците и само това беше налице за ядене. Дано днес го изпишкам това килце Mr. Green
  Целувки и  Hug
  П.С. Така завиждам на варненки и бургазлийки, че си имат плаж, когато им се поиска. Изобщо не знам дали ще се добера до морето тази година Sad

# 542
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
прекрасни мои,
върнах се от работа, хапнах палачинка с айрянче, взех душ и ще лягам, но преди това - отчета за месец пети:
килограми около - 3  Blush (гравитирам около 71 от доста време, не качвам, но и не свалям  Confused )
талия -5  Crazy
ханш -2
гръдна +1  Mr. Green (може да е грешка в меренето или от новия сЮтЮен  Mr. Green )
бедро - 1

Убавиня съм и все по-Убава ставам  Mr. Green Mr. Green
Цоциииии, сал ти една ми остана от цялата дружинка   bouquet

можете да проверите точния размер на сутиените си от ТУК

# 543
Здравейте!
Включвам се с едно въпросче.....вчера си направих желирано кисело мляко за пръв път  bowuu и нещо много ми се услади.Разредих го с водичка да излезе повече  Mr. Green И станаха 3 купички......вие това количество за колко време го изяждате......защото аз току що ометох  последната купичка!  Embarassed А да отбележа ,че около 1 час преди това закусвах трици с кисело мялко и степче!  Embarassed Embarassed Embarassed Нещо голям глад ме гони с режимните сладки неща. А да не говорим как омитам тортата на Боби без трици за 2 дни и само да свърши и си забърквам нова!
Вие така ли сте?????  newsm78

# 544
Добро утро!
Чудесни кафета сте сервирала рано, рано сутрин. Аз днес съм на работа и вкъщи изпих една кана кафе, но ще си пийна и от вашите.
Благодаря на всички за поздравите, някои чак ме накараха да се изчервя.   :love001:newsm51
Честито на Цоци и Гооди месечинки. Огън момичета сте! newsm51 newsm51
На патерица честито рожден ден на детенцето на Деница17 - да ти е най-вече здравичко и много да му се радваш.
На всички с минусчета   bouquet и добре дошли на новичките!
Пожелавам ви лек и отслабващ ден! Аз трябва да изчезвам за сега.

# 545
Добро утро.
Честити 5 месеца на Славе, Гуди, Халеева и на мене си hahaha
Видях много хубави снимки - leni27, Ривелка, Форнарина Hug Hug /Тези видях, ако има и други, простете, едва се отварят!/
Радиус Hug Какъв ти сладолед - вчера едно ледено студено кисело мляко с фрути-пъпеш ми уби всякакви мераци за сладолед Mr. Green
Танич, реве ти се без мъжа ти? Shocked Бата-мата, на мен ми се реве от 24 часовото принудително залепване един за друг в момента Close hahaha
Сагитариус Joy Hug
Цоци, честити 4 месеца  bouquet
mariaid, ми нали е една кофичка кис.мл., какво от това, че се получават три купички hahaha И аз го разреждам винаги с вода и си правя една грамадна купа, за да го ям по-дълго Twisted Evil
tonito26, браво за сваленото килце! Peace
Катя* Hug
svidni4ka Heart Eyes
djufka Hug
Кри, честито намаление  bouquet  Kiss

И да ви кажа, че предаването ще е следващата седмица, най-вероятно във вторник - сутрешния блок на БНТ. Подробности ще разбера когато се прибера в понеделник.

ХУбав ден на всички! Simple Smile

# 546
krikri   love001 newsm51

Орелия   love001 newsm51  love001

Цоци  Инатът и волята ми са безгранични,какво ли не съм изтърпяла до сега.Когато искам да постигна нещо и още повече съм се мъчила с години да го постигна,никой и нищо не може да ме разколебае.Благодаря ти за подкрепата   love001 newsm51
И на Брат Пит брат му ,гол да ми се съблече,ще го подмина  Joy Joy Joy

Благодаря на всички ви,за това ,че вярвате в мен и не забравяте да ме подкрепяте всеки ден.
Обичам Ви!
  newsm20 newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51  love001

# 547
Славе, Гуди, Халеева, Ори честити 5 месеца  bouquet
Ори, кисело млако с фрути пъпеш ми е любимо десертче, само не съм се сещала да го ям толкова изстудено ще опитам Hug
Свидничка, честито дипломиране!  bouquet  Успех в намирането на работа! Hug
Тонито честито за поредния килограм ще успееш! Hug

# 548
  • софия
Добро утроооооооооо! newsm47
Искам да поздравя моята любима дружина.ЕХОООООООО,Гуудииииии,Орииииии,Кометкееееееее,Цоциииииииичестити ви месечинки. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51Мноооого ми липсвате,но работата ми е малко в повече.
Отчета при мен  за 5 месеца с вас: -26 килограма.И тъй като преборих последното тази сутрин и стигнах едната цел 70кг. сега ще сменям линийката на 65,пък каквото сабя покаже. Mr. Green
Джуфкаааааа,радвам се да те видя! smile3521
Кри,хайде и тук,честито килце! smile3525
Прегръщам ви всички и ви УБИЧЪМ пък. newsm53

# 549
Здравейте,

Понеже днес правя месец с Дюкан, черпя всички със студена  вода.

Искам да дам отчет, с риск да ви досадя.
В цифри - 4 свалени кг, от 66.5 на 62.5 кг.

Аз съм онази, която след седмица дюканска амнезия,
след 17 години, отново прописа поезия. (ако се сещате за писмото до бг диетолози).

Да, първата седмица с Дюки се чувствах прекрасно, свежа, усмихната, заредена с енергия. Отслабвах бавно 1-1.5. кг, но това се очакваше.

Но втората седмица беше ужасна - силно главоболие, отпадналост, световъртеж, мозъкът ми отказа да работи. Знам, че причината е в мене, защото правех едно системно режимно нарушение. Аз съм от типа хора, които ядат само 1 път на ден . Мога да поемам храна само вечер от 18.00 до 22.00 часа. През останалото време не мога да ям дори и насила (до 5 минути храната се връща по обратния път). Затова не мога да спазвам диети. Последният ми сериозен опит за отслабване е преди 7 години - разделното хранене. На втория ден, почти загубих съзнание, слизайки по стръмни стълби и без малко щях да се пребия с бебето на ръце.

След дълъг размисъл и консултации с "устава", взех решение да карам втора фаза 2/0. Дюки е гениален, предвидил е всякакви варианти. В дните 0 карам нещо като трета фаза. Свалям по 0.5 кг/седмично, но и това е добре. Е вчера се освиних, чакам тиганите и знам, че ще имам огромно задържане - ГГЗ.  #2gunfire

Цоци, честита ти 4 месечинка и за 19те кг в историята.

Славе, Гуди, Халеева, Ори честити месечинки и на Вас.

bouquet за всички поводи и прекрасни снимки.

Искам да благодаря на всички Вас   bouquet, защото Вие, тази тема и мъжът ми  сте единствените , което ми помагате да продължа. (Околните все ми казват и така си добре, защо се мъчиш). Вашите думи и снимки ме мотивират, те са като наркотик.

Аз продължавам да си повтарям -
Губим само със Дюкан всеки вреден килограм.
ДА МЕЧТИТЕ НИ СА СМЕЛИ. НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ ЦЕЛИ

# 550
Момичета както вече ви споделих още в ранни зори ....днес ще съм "закотвена към компютъра " ..... имам да пиша 6 доклада 2 процедури по ЗОП ( едната открита), една процедура за конкурс по правилата на ООН  и една камара документи за кандидатстване по една техническа помощ ..... ако има време и две количествени сметки на два обекта ...
изброй си задачките ...за да разберете че ТРЯБВА да върша УЖАСНО МНОГО и УЖАСНО СКУЧНИ РАБОТИ .... така че ще ви досаждам

първо да почна със рубриката "СЪВЕТИ И РЪСЕНЕ НА МОЗЪК"

elly 77 .... и на мен първите месеци МЦ се беше напълно разстроил ..като почнах режима първите два пъти ми дойде с 10-11 дни по рано ...след това закъсня с 18 дни .... остави тестовете ..ами аз и на доктор се затътрих ... и гинеколожката ми каза че това е от съчетанието на преумора в работата + свалени кила с който организма ни ме е свикнал ...така че СПОКО ...

tonito 26 ..... мила и аз бях минала през всички познати на човечетсвото диети ...и колко "отслабващи хапчета съм изпила " лелеееее толкова не изписват в голяма болница за един месец ....и бях вече решила че ЕЙ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ЩЕ СИ УМАРА ГЛАДНА И ДЕБЕЛА ... ..преди точно 4 месеца се хванах с този режим ...и да ти кажа възвърна ми се "вярата " в "светлото слабо бъдеще ".... мила с този режим ВЪОБЩЕ НЕ ТИ Е НЕОБХОДИМ ИНАТ ....ПРОСТО МАЛКО ВОЛЯ ДОКАТО ПЪРВИЯ МЕСЕЦ СВИКНЕШ  ...с режиманите храни ..и да не обръщаш внимание на НЕРЕЖИМНИТЕ ...и после СИ ЯДЕШ НА ВОЛЯ (аз хапвам и нощем когато бачкам омитам по едно кисело мляко със степче) ... и се забавляваш .... ако не си любител на ВиК ( водка и кола) .... можеш спокойно да откараш с години на режима ... значи нали разбра ... първи месец свикваш ..после се забавляваш ... и най хубавото е че е с готина компания ...

рубрика ВТОРА  "ПОЗДРАВЛЕНИЯ И АПЛАУСИ "

GOOdyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....мила ЛИПСВАШ МИ ...кви беха тия нощни смени бе душко кво бе туй чудо .... на работа компютър нямаш ли ?.... че ти забравих ведрата муцунка

svidni4ka .... браво за дипломирането ....а за работата сега ще имаш ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ,....защото ще трябва много да избираш ...всеки работодател ще се натиска да вземе на работа УМНА КРАСИВА И ДОБРА ...млада дама като теб ....

Славе , Халеева Ори Goody ...... ПО ПЕТИЧКИТЕ СЪМ ВИИИИИИИИИИ бягате ми с ТОЧНО ЕДИН МЕСЕЦ .... за което моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ ... smile3525 newsm51 newsm18  ura
Биби ............ никаква студена водица .... направо давай да пируваме с АЙРАН и МРЪФКА ... newsm74най труден е първия месец затова ти си за най силни аплауси  smile3501 smile3501 smile3501.... а за онази поема .... ти ме ШАШНА ... все пак за разлика от другите ...аз те познавам и лично .... несъм подозирала тези твои скрити таланти  иииииииииииии биби .... 4 кг за един месец никак не си е малко като се има впредвид стартовите ти кила ,.... момиче още месец и МРАШ В ТРЕТА иначе ще се затриеш ...

следва продължение на поста с глава " из хрониките на един ден в къщи"

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 11:08 от Цоци

# 551
здравейте
аз съм от 4 дни на ударния режим и искам да се похваля с 3 кг
само ме притеснява дали не е малко много при положение че искам да смъкна 10-13 кг? newsm78
и другото искам да ви похваля за чудесните постижения и чудесните темички и рецепти които сте измислили

# 552
tonito 26 ..... мила и аз бях минала през всички познати на човечетсвото диети ...и колко "отслабващи хапчета съм изпила " лелеееее толкова не изписват в голяма болница за един месец ....и бях вече решила че ЕЙ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ЩЕ СИ УМАРА ГЛАДНА И ДЕБЕЛА ... ..преди точно 4 месеца се хванах с този режим ...и да ти кажа възвърна ми се "вярата " в "светлото слабо бъдеще ".... мила с този режим ВЪОБЩЕ НЕ ТИ Е НЕОБХОДИМ ИНАТ ....ПРОСТО МАЛКО ВОЛЯ ДОКАТО ПЪРВИЯ МЕСЕЦ СВИКНЕШ  ...с режиманите храни ..и да не обръщаш внимание на НЕРЕЖИМНИТЕ ...и после СИ ЯДЕШ НА ВОЛЯ (аз хапвам и нощем когато бачкам омитам по едно кисело мляко със степче) ... и се забавляваш .... ако не си любител на ВиК ( водка и кола) .... можеш спокойно да откараш с години на режима ... значи нали разбра ... първи месец свикваш ..после се забавляваш ... и най хубавото е че е с готина компания ...

Благодаря ти мила   love001  love001  love001  love001  love001  love001
В момента ми е супир лесно,даже мъжО яко ме подкрепя и от 5 дена не ми дава да му готвя,за да свикна по лесно  Laughing Детенцето ми е на Плевен при баба си и дядо си и не правя и неговите глезотийки всеки ден.  Mr. Green Така,че нямам дразнители около себе си и ми е много лесно  Peace
Абе в момента няма нищо,което да ме съблазни.До сега съм се отказвала от диети именно защото не свалях.А сега за толкова малко време 6кг се стопиха ей така,без да се напъвам.  Laughing
Промених си начина на живот,гледам с други очи...не съм сдухана.Нов човек съм  Laughing

Животът е прекрасен....и за това сте виновни вие   newsm51 newsm51 newsm51

Катя*   bouquet  bouquet  bouquet

# 553
Привет мили момичета!  smile3525
Да благодаря на Пиленцето за изпълненото обещание  newsm20 - страшна си !!! Мерси миличкаааа !!!  Hug
Видях много страхотни мацки - поздравления !!!  photo - все така страхотни резултати!
На месечинките -   cook - честито !
На свалилите -  newsm74 !
На инвеститорите -   superuu - и аз съм с  вас !!!
Аби ми се губиииии ..... Къде сииии ???  Kissing Heart
Всички в редичка - готовииии .... цАлИФФФФФ .....   love001
Връщам се да чета ....  book
Хубав и свалящ ден от мен !!!!  newsm18

# 554
здравейте,
Имам един еретичен въпрос
Позволена ли е безалкохолна бира?
съдържанието на бирата е минерална вода, овес и много малко мая.

Позволена ли е тази бира?
Срам не срам реших да попитам..... Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт