Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 770
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 615
ВК, Мисля ,че лесно ще ги свалиш, само бъди стриктна , даже още в ударния е възможно да си отидат, ако не всичките , то поне половината, според мен въпрос на не повече от месец, месец и половина ,ако сваляш по-бавно.

Добре дошла  bouquet, имаш подкрепата тук Wink

# 616
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Амсииии  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
3 пъти ги гледах, отпред, назад, отзад напред и обратно!!!! Hug Hug Hug Браво!!!!!!!
Страхотна промяна!!!

..... обаче имам предложение..  Embarassed да изхвърлиш всички широки и по-дълги блузки поли и прочие... Имаш си ново чудесно тяло, трябва да го покажеш на хората, в нови по-тесни и секси дрехи!!! Заслужаваш го мила!!!!! Peace Peace ти си ми астралното близначе от Дюканките.. движим се в едни норми и си ми барометър!.. ето аз днес си купих супер тясна и прилепнала и къса дори рокля, каквато не съм носила никога през живота се  Joy Joy Joy Joy Хората ми казват че ми стояла добре!!! Rolling Eyes
Ти забравяш според мен че си готина вече, заглеждай се по-често и за по-дълго в огледалото.. аз го правя... ХАРЕСВАМ СЕ ВЕЧЕ!!!!  Party Flutter
Flutter Hug Hug

# 617
bermudez ...perla вече ти е дала сайта с емотиконите ...на мен днес ми го дадоха и много му се кефя ...от там си взех и аватара

Биби .... благодаря за мнението което имаш за мен . Embarassed... ти знаеш ...аз просто съм 'директна" .... а и ти си ме виждала "когато съм яхнала метлата  ............и в такива моменти не завиждам на този които ме е 'качил на метлата "....

Катя* ..... понеже като си гледам охлюва на линийката ми ...как бавно НО СЛАВНО се доближава до крайната цел .... та се замислих за въвеждане на "спорт" в режима .....за сега ... полека ...започвам само с "клатинетика" на избрани горни части от тялото .... но ако ми падне нещо подобно на "петъчния протеин "..... няма да му простя  ГОЛЯМ СПОРТ ще удря ... 

ПП .amsimom     присъединявам се към мнението на katyadjin...и на мен ми направи впечатление че и на "новите снимки"...все гледаш да сложиш чаната пред тялото си ...или са си свита .... тези пози/ номера са ми напълно познати ...все гледах като съм на снимка ..дя прикрия "прелестните форми на тялото си "....

# 618
Добре дошли на всички нови момичета  welcome, поне според мен с тази диета се свалят много лесно килограмите,които са ни в повече.Така че успех newsm10.
Аз съм в МЦ и се чувствам ужасно,направо отвратително smile3514.
Честито на всички месечинки newsm51.

# 619

ПП .amsimom     присъединявам се към мнението на katyadjin...и на мен ми направи впечатление че и на "новите снимки"...все гледаш да сложиш чаната пред тялото си ...или са си свита .... тези пози/ номера са ми напълно познати ...все гледах като съм на снимка ..дя прикрия "прелестните форми на тялото си "....

Точно така е Cry, комплекси май имам още и въпреки ,че съм си купил достатъчно дрехи по мярка, тесни , пъстри, почти не ги обличма, гледам все нещо по-широчко и все да се прикривам, не знам до кога ще продължи това newsm78

Катеджийн Hug Hug Hug, права си , трябва да сменя изцяло гардероба си като стил и на мен не ми харесва така, ама уви....

# 620
Цоци,ти ме разби. rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Амси,веднага да си вземеш забележка! Naughty Hug Hug

# 621
  • Варна
amsimom, foli  и всички от форума - добре съм ви заварила. Като сметнах колко дни няма да ям плодове  и сладолед, бях готова да се откажа, но като видях снимките на amsimom съм готова на подвизи Joy
amsimom изглеждаш блестяща!

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 20:35 от kv08

# 622
kv08   добре дошла и от мен .... ако ти действат "мотивиращо " снимки преди и след ...ето и моите ( на другите момичета съм ги покавала вече ) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257422&photo=1

вече съм с ОЩЕ две килца по ефтинка ...от последните снимки с червената блуза
панталоните ми са с 2-3 номера по малки .... вече обувам и светлозелени и светло бежови панталони .... че и обувки вече си купувам с един номер по малки

# 623
kv08,добре дошла и от мен!И да не забравиш да снимаш Naughty,за да има какво да ни показваш Joy Joy Hug Hug

# 624
Цоци, аз не те бях виждала, нали не влизам редовно, пропуснала съм, но изглеждаш великолепно със свалениете килограми, разликата е очевадна, а и същото важи и за теб както казвате при мен- свалила си и години Hug

днес и уре надявам се ще наваксвам с пропуснатото, няма да излизам от форума, каквото правя , правя и после пак на компа newsm78

# 625
Амси,това е защото сме по на 20-25 евро години . hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy    love001

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 21:01 от perlata

# 626
Наздраве Hug

# 627
Наздраве да е Hug, ама сега сме въздържателки, е някои де, Перлата може и да удари едно Wink

# 628
Наздраве,Поци!

# 629
Да ви попитам тези, които са стартирали от 100+кг, а и не само - колко е нормално да свалиш през ударния етап? Мъжа ми свали само 2 кг и мисли, че е много малко. Дали не бъркаме някъде  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт