Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 794
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 600
Цоци, душко, зави ми се свят от твоя аватар! Много друса бе! А пък на мъж ми му падна ченето като мина случайно зад гърба ми!  Joy Joy
kv08- добре дошла! Само че това не е война, а удоволствие... И води до пристрастяване, сама ще видиш. Дай повече инфо за себе си. И един дружески съвет - махни прасето от аватара си. Моят аватар в началото също беше свински, но докато се олицетворяваме с прасета няма да станем принцеси, нали?   bouquet
Byrne - зависи по коя рецепта работиш. Аз съм си адаптирала една с кофичка мляко, същото количество вода, степ и един желатин (уж е за 500 гр течности, ама ми желира 800  newsm78). Предварително разбивам добре млякото (за да не стане на бучки) със степа. Желатинът го разтварям във водата и в МВ - минута-две, като отварям да разбърквам. Т'ва е. Да ти е сладко.   chef

# 601
Goody  bouquet много ти благодаря за изчерпателния отговор. изясниха ми се нещата и съм доста щастлива, че има доста за хапване в трети етап Heart Eyesно какво мислиш за кебапчетата и кюфтетата на скара от свинско месо - много обичам и се интересувам за трети дали спокойно мога да си хапвам от тях Crazy от доста време я правя тази диета и някои неща вече доста ми липсват, но все пак ми се иска и да са ражимни.моля Ви за съвет ooooh!да се отчета:започнах диетата на 15.05 - 64 кг,1,65 за приблизително месец и половина, абс.стриктно спазване на режима( като изключа два пъти превишена доза трици ) съм свалила 9 кг.сега се харесвам и мисля съвсем скоро да скачам в трети етап, но мисля още няколко дни да си карам на втори, че и безь това тези дни задържам Blush поздрави и целувки на всички отслабващи  bouquet

# 602
ще сложа линк към албумчето , за тези които не са видяли днес, но за кратко време,  дано успея де, че нещо не се справям добре Rolling Eyes

//www.snimka.bg]http://www.snimka.bg/album.php?albu[/url]

не знам обаче дали се отваря, нещо не правя както трябва newsm78

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 19:02 от amsimom

# 603
Момичета, влизам да се похваля, че свалих още 1 кг. Вече съм - 15 кг или с други думи достигнах 65 кг. Според калкулатора на Дюкан трябва да стана 57 кг, а аз искам 55 кг. Остават още 10 кг. Дано да се справя. Много ми се иска да сваля по-бързо излишните килограми. Другият месец отиваме на море и ме е срам да се съблека на плажа.  Sad
Не знам при вас какво е положението, но аз имам ужасно много стрии по краката и корема.  Confused

amsimom, браво! Много голяма промяна. Изглеждаш прекрасно!  Peace

# 604
Реших за първи път да подхвана десерт с желатин. Обаче от рецептите не разбрах, точно как. Например развтаря се в еди си коло вода и после или на водна баня или на МВ. В МВ ми е по лесно, ама колко време?

А един желатин за какво количество кис. мляко например?

Първо , честита месечинка  newsm51
С желатина процедирам по следния начин(преди режима не бях го използвала по никакъв повод): 1 пакетче=10 гр служи за желиране на около 500 мл течност , т.е. 1кофичка и половина кис. мляко +степче рарбъркваш до хомогенност.Поставяш желатина в чаена чаша , наливаш вода до половината , разбъркваш и поставяш в МВ за 1-1,5 минути на 450 вата.След това го добавяш към готовата смес при непрекъснато разбъркване.Разсипваш в чашки и охлаждаш.

п.п.С извара, какао , прясно мляко , ванилия става страхотно Peace

# 605
Добре дошла kv08  bouquet и успех с режима, няма начин да не постигнеш желаното, ако не се откажеш.

# 606
Амси, мерси, наистина впечатляваща промяна Hug
kv08- добре дошла на фронта  bouquet

# 607
amsimom ...сега разгледах снимките ти подробно ...прочетох че си на 42 год ( 21 евро) ....е ако съм искренна на първите снимки приличаш на наближаваща педесетте години жена ....на последните на мацка наближаваща 30 год .... свалила си годините наполовина

абе  foli .... това не са "рамисли" за кухнемските ми "приключения " ....а чиста фактолохия описана в хронологичен ред ....САМАТА ИСТИНА ...

Sagittarius. ....  за мъжа ти

# 608
Амси   ,изглеждаш страхотно , наистина си свалила не само от кг но и от годините , браво , продължавай със същата упоритост докато сама решиш , че новата ти визия те изпълва със задоволство и гордост smile3501 smile3525

Да се похваля и аз , вчера имах роднини на гости и ми направиха много комлпименти , а също давах разяснения за режима. А днес се видях с приятели от студентските години (по принцип с тях се виждаме един път годишно , защото сме на голямо разстояние) и отново похвали и любопитство относно режима.
С една дума  newsm44 newsm68

А бе Цоци , от къде ги вадиш тези готини емотикончета smile3530

# 609
Честити месечинки и на Byrne и Кате.
Amsi, страхотна разлика, супер си.
Цоци,... Едва ли някоя от нас не е попадала в подобни ситуации, но твоето описание е така изразително, че бях в кухнята заедно с теб и се заливах от смях, как ти идват подобни размисли на ума. Напомнят ми на "...Драги ми Смехурко..." hahaha Hug Hug
Имам честта да познавам Цоци и на живо е още по-готина. Тя е НЕПОВТОРИМА. Разпознах я на третия пост, без изобщо да подозирам, че е в подфорума.

Благодаря на всички за добрите пожелания – Цоци, Геци, tesoro, Tattit, Sagatirius, pilito, Светкавица, rivela, To_ni, bermundez. Ако пропускам някого, сори, но досега почти не съм писала във форуми.

Много се учудвам на някои от постовете обаче. Няколко момичета са недоволни от това кг свалят и за пример дават , че за 20 или 30 дни свалили 4-5 кг. Shocked ЗА БОГА МОМИЧЕТА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ........... а се радвайте на сваленото до момента newsm10.

Иви, мене не ме яд, че свалям бавно и много се радвам на сваленото. (а без хич?). Яд ме е, че не мога да съм в класическите схеми, а се налага да правя 2/0.

R_penkova, аз от 2 седмици съм на 2/0, но се опитвам тази нула да клони към ПЗ. Свалям около 0.5 кг/седмица.  Ям малко, ако се почувствам отпаднала вкарвам нещо от трета фаза. За 2 седмици – главно плодове, 2 дози сирене, 1 порция варени картофи   и една ориз. Много ходене (поне 1 час на ден) и собственоръчни масажи на проблемните зони (мачкане и щипане).

welcome на новите. Търпение и добро настроение, и ще намерите истинското си аз (скрито под малко сланина).

# 610
Амси, изглеждаш страхотно! Hug Според мен с килограмите си свалила и доста годинки   bouquet
Цоци, твоите приключения в кухнята ме рзбиха, аз аватара ти нямам думи. Hug Спортна натура Wink
То ни, стискам палци бъро да се отървеш от последните 3 килограма и влизай по-често Hug
kv08 добре дошла и успех!
Byrne, честита месечинка! Впечатляващ резултат Hug
stasssy, честито намаление  bouquet

# 611

абе  foli .... това не са "рамисли" за кухнемските ми "приключения " ....а чиста фактолохия описана в хронологичен ред ....САМАТА ИСТИНА ...

Ама вервам ти, просто се кефя на цветното изображение Heart Eyes

# 612
Здравейте и от мен!  bouquet
Амси, smile3501страхотна си!  bouquet
Фоли,по една пръчка и за четвъртофазничките ,за не се отплеснем. hahaha Joy Joy
Бермудез,http://smiles.33b.ru/това е линк за емотикони.Разгледай го може да си харесаш. Hug Hug
Месечинки ,честито ! Hug Hug
Има и новички. bowuuДобре дошли! welcome
Аз карам четвърта фаза вече 12дни -повишения нямам ,като килограми,надявам се да нямам и като мерки. hahaha Joy Joy

# 613
Благодаря момичета за милите думи Hug

Мисля, че едва днес видях голямата промяна сама за себе си. Не съм предполагала , че така изглежда отстрани, едва когато си разгледах албума, разбрах ,че наистина съм свалила и години, но мисля , че такава е промяната и с всяка вас. Всеки ден като се гледаш в огледалото не се забелязва така , както на снимки подредени в някакъв период. И аз се изумих Rolling Eyes и съжалявам много, че съм допуснала да стигна до там.  Толкова си мразех снимките от оня период, че не ги поглеждах, ако бях ги гледала по-често, може би по рано да съм се взела в ръце. newsm78

Преди да стигна във формата за старт с Дюкан, с щерката ни вземаха за сестри Rolling Eyes, после сигурно за баба и newsm78 #Crazy

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 18:44 от amsimom

# 614
  bouquet Здравейте момичета!
Може ли да приседна до вас...? Ще ми се и на мен да започна да дюканствам. Изчетах почти всичко, разгледах снимките ви - страхотни сте! Поздравления!   bouquet Аз сега съм 73 кг, но според дюканския калкулатор трябва да стана 67, което и моята цел-мечта. Ще моля Praynig само за подкрепа от ваша страна, че ми тежат килцата, пък и морето се види...

Общи условия

Активация на акаунт