Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 803
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 585
а накъде ви се намира табличката? Thinking

# 586
 Party
Цоциии,още се смея на подвизите из кухнята Laughing.Честита месечинка
Амсиии,къде са ти снимките? newsm78 Не успях да те видя.
Ори,Гууди,Биборана,tesoro Hugчестити месечинки момичета  bouquet
Халеева  love001
Време е за кафенце:

# 587
Кате*,  Heart Eyes   Hug Тук съм- във форума и на морето, ама ме е яд на мене си, че не съм примерното дюканче, както в началото и си трая...  Дюканските килограми ги стигнах, но не и мойте въжделени и на практика съм в трета, макар да се водя втора фаза. От вчера съм влязла в релси да преборя  последните 3 кг.

Цоци, съветвам те да си спретнеш тортата на Еми, може да пръска, ама е убиец!

Честити месечинки на всички - Ори, Гуди, Халеева, Бърни, биборана, Тесоро, ....... Цоци, айде и на теб още веднъж! Hug

# 588
mariaid благодаря за отговора
Вещи моля те да ме включиш.

# 589
Мацки,някой ще ме светне ли каква шунка си купувате(да е режимна и да става за П) Че нещо останах в недоумение.... Confused

# 590
: ВЕСЕНЦЕ взимам на Леки-пуешка шунка. Peace
cote табличката е на първа страница Peace.С главни букви е написано -НИЕ СМЕ ТУК.

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 16:16 от rivela

# 591
Мацки,някой ще ме светне ли каква шунка си купувате(да е режимна и да става за П) Че нещо останах в недоумение.... Confused
тази, коята най-често си купувам е една на КФМ от пуешко месо, не е никак зле Simple Smile а моят въпрос към всички отслабващи е свързан с трети етап от диетата.съвсем скоро мисля да минавам на него, но някои неща не са ми съвсем ясни. от това, което чета в книгата всякаква шунка е позволена по един или два пъти в седмицата или аз не съм рабрала правилно Rolling Eyesа от форуми разбирам, че може всеки ден newsm78 не знам какво да правя, а ме е страх да не си възстановя свалените килограми.моля Ви да ми кажете за месата в трети режим по колко точно е позволено.може ли вече и пушено филе, а и кебапчета и кюфтета свински на скара.пише, че може свинско, но чисто.Вие как процедирате в трети етап  bouquet

# 592
Благодаря Ривела , Стефания02   bouquet  bouquet  bouquet.Аз си хапвах с охота Наше Село(диетична) ама днес видях,че тя била свинска и значи отпада,та затова ви питам,че пък и искам да ми е вкусно Blush.Опитах я тая на Леки пуешката ама то доста гадно Sick-и помен няма от месо вътре Naughty.А тези пушените пуешки филенца дали стават вместо шунка newsm78

# 593
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
ТРЕТИ ЕТАП: - запазване на постигнатото тегло
По 10 дни за всяко свалено кило - всичко разрешено в ПЗ дни + 2 пъти седмично по:
1. 1 порция нишестени храни - макарони, кускус, булгур, качамак, жито (порцията е по 200гр); леща (150гр), ориз и картофи (по 125гр. в порция)
2. Плодове - по 1 порция дневно, без банани, грозде, череши.
3. 2 филии пълнозърнест хляб на ден
4. 40 гр. кашкавал.
5. 2 галавечери седмично - ядеш всичко, което поискаш, но само на едно ядене дневно (препоръчително е на вечеря).
6. Протеинов четвъртък - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Може и свинско НЕТЛЪСТО- печено, агнешко и всякаква шунка.
Обобщение
Нишестени - 2 пъти седмично
Гала - 2 пъти седмично
Останалите неща - всеки ден.
Задължителен протеинов ден.
за 3-та фаза:
1. В дните, когато имаш гала вечеря, през другото време си ядеш ПЗ+плод+2 филии пълнозърнест хляб, сладко е разрешено на гала вечерята, но само 1 малка порция (това важи и за останалите нережимни неща в галата).
2. В дните на ПЗ се ядат и плод, и хляб. В протеиновия четвъртък - НЕ.   
3. Когато имаш нишестени - позволява се само 1 порция от 200г за целия ден, през другото време си ядеш  ПЗ+плод+2 филии пълнозърнест хляб.
4. Сиренето - 40 г на ден, може да е и обикновено или кашкавал.

ІІІ фаза   , но в нея се консумира всичко разрешено в ПЗ дни     /към месата вече се добавят и НЕТЛЪСТО печено свинско /филе/, агнешко /от бут/ и всякаква шунка /не само с ниско съдържание на мазнини/

+ ежедневно:
1. Плодове -  по 1 порция дневно / !!! дневно – не на хранене/
2. 2 филии пълнозърнест хляб на ден /!!!не на всяко хранене/
3. 40 гр. кашкавал на ден , или 40 гр. сирене /без камамбер, рокфор, козе/

+ 2 пъти седмично по:
4. 1 порция нишестени храни /т.е. общо 2 порции седмично/
5. 2 галавечери седмично - ядеш всичко, което поискаш, но само на едно ядене дневно (препоръчително е на вечеря).

Задължителен протеинов четвъртък

Пример
Здравейте, мили момичета. Днес имам повече време да ви чета, та затова пак се включвам. Незнам какво толкова и се притесняват някои на трета фаза. Аз от 17 април съм в трета, ям си по схемата:
Пон. - ПЗ+позволените 2 филийки пълнозърнест хляб (деля си ги за 10 и за 16ч. - намазани само лекичко с Exquizata 0.2%, на мен така са ми много вкусни) + от време навреме по 1 ябълка
Вт. - ПЗ + позволените 200гр. макаронени изделия (аз си взимам пълнозърнести). Обикновено си ги правя сварени и им добавям малко сос(кисело мляко + много малко режимна горчица+черен пипер) - става супер вкусно и леко. Като гарнитура към рибката или месото
Сряда - ПЗ + вечерта Гала (позволявам си по 1 чаша червено вино, някакъв десерт - малко торта или сладолед)
Четвъртък - той си е протеинов
Петък - ПЗ + позволените 200гр. макаронени изделия (аз си взимам пълнозърнести). Обикновено си ги правя сварени и им добавям малко сос(кисело мляко + много малко режимна горчица+черен пипер) - става супер вкусно и леко. Като гарнитура към рибката или месотоСъбота - пак ПЗ + гала
Неделя - ПЗ.

Внимание!!!! Всяка втора диета се проваля през първите три месеца след постигането на желаното тегло!

Blush дългичко е, повтарят се някои неща, но то е защото са съвети от различни автори  Mr. Green

# 594
Ривелке , следобедното кафенце е супер Hug

Честити месечинки на Цоци (4 месеца.......умори ме с новия си аватар smile3521) , Гуди  bouquet (5 месеца) , Славе  bouquet ( 5 месеца) ,Биборана   bouquet( 1 месец) чудесни резултати момичета smile3501

Росчо радвам се да те "видя" Heart Eyes

# 595
bermudez .... виж колко ми е 'подвижен" новия аватар .... нали трябва да въвеждаме полека лека спорта в режима .... та аз реших така да почна ...с аватара

То_ни ....абе душко ...аз с едни палачинки дето вие ги правите с погледа ...ще подпаля блока ...и се боря да ги обръщам като "прасе с тиква" ...ти за сложни рецепти като торта ми говориш .... това в килия на която пише "смъртни " да ме сложат пак няма да мога да го докарам..... това че съм открила в къщи миксер въобще не е необходимо и достатъчно условия да направя торта ....

Весенце ....аз харесвам ( и не само аз а ми и всички в къщи ) ПУЕШКО филе на "Бай Цветко"

# 596
Реших за първи път да подхвана десерт с желатин. Обаче от рецептите не разбрах, точно как. Например развтаря се в еди си коло вода и после или на водна баня или на МВ. В МВ ми е по лесно, ама колко време?

А един желатин за какво количество кис. мляко например?

# 597
  • Варна
След като загубих всички битки с килограмите и се примирих, попаднах на този сайт. Това ме накара да се върна във войната. Четвърти ден съм от ударния етап и се чувствам като "ударничка" Laughing
Успех на всички!

# 598
Цоцииии страшен аватар Crazy Crazy Crazy

# 599
Привет Hug
Честити  месечинки на всички  bouquet
Цоци, честит нов аватар- трепач е. Препоръката ми е в петък да го смоташ, щото ще останем на сухо.  Joy Чуся се, защо си си сбъркала професията. Едва ли някоя от нас не е попадала в подобни ситуации, но твоето описание е така изразително, че бях в кухнята заедно с теб и се заливах от смях, как ти идват подобни размисли на ума. Напомнят ми на "...Драги ми Смехурко..." hahaha Hug Hug
Тесоро, наминавам да те тупна с пръчката, голяма мъка верно, ха дано тръгнат килцата надолу babydust7
Амси, не видях снимките, може ли пак Praynig Hug
Прегръдка за всички  love001 и хубава вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт