Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 803
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 555
tonito26 ..охоооооооооооо ти си направо в зоната на комфорта ...мъжа ти те подкрепя ...детето в "бабешка командировка " .... .
..мила подготви се психически че ще дойде период на "задържане " ... то и в книгата пише с този режим не се сваля плавно ...а на периоди ...сваляш задържаш .... но не се притеснявай и приемай перидите на задържане ..като период на "затвърждаване на постигнатите резултати " ...когато "затвърждаваш ..има извесна гаранция че после няма да ги върнеш на ЙО-ЙО ефекта ....

Amilia................то си е за страх ,.. да питаш за това ....
неможеееееее 

# 556
Добро утро мили ДЮканки!

Бързам да поздравя месечинките  Hug  bouquet:

- Цоци честити ти 4 месеца
- Славееее поздравления за 5-те месеца и умопомрачителния резултат. Почнали сме почити по едно и също време и едни и същи килограми, аз нямам никакви предрешения до момента и сам свалила с 10 кг по-малко от теб
- Гуди честита месечинка и на теб. Мноого добър резултат
- Ориииии и халеева и вас няма да пропусна

Аз имам малък малък минус и в момента сам 79кг и от днес минавам в трета фаза за известно време и после ще се върна пак в втора. Знам че не е препоръчително, но на мен ми е наложително. След някой ден си отивам при мама и тати, а там изкушенията са безброй и понеже сам сигурна че няма да издържа по-добре да мина в трета за малко.

Вещи  Hugкогато си по-свободна може да ме коригираш в табличката, за което предварително ти благодаря.

Мадамите с месечинки Hug чакаме отчети и снимки.

Лек и ползотворен ден на всички   bouquet .

# 557
Трудна работа е това с изчитането на старата, после на новата тема... Два дни да не се добереш до компа и...къртовски труд Laughing!  ПРЮВЕТ на всички красавици Дюкански! Много хубости видях, други не успях (изтрили са се) , на "тревожните" че свалят малко да кажа НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ, резултат ще има. При някои е по-рано, при други по-късно - но има ефект! Яжте редовно, пийте МНОГО вода, бъдете режимни и си повтаряйте, че за всички забранени "глупости" ще дойде разрешеното време, помнете крайната си цел, влизайте по-често тук да се нахъсвате.
Аз съм 63 кг. от два дена newsm78! Не трябва, нали ще оставам 65, но изглежда ме мори жегата, а и голямо бачкане в работата, няма спирка "Почивка". Не съм тревожна, защото съм добре, а и още е рано да си мисля, че това ще са ми окончателните кг. До началото на четвърта има мноого време!
Има един приятел на сина ми, който започна режима покрай мен. Скоро го видях от далече и ... не бях сигурна той ли е newsm78! Ефектът беше  #Crazy! Това мъжете са по-облагодетелствани от жените. Май всичко при тях става лесно Joy!
 Бъдете щастливи!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.   newsm78

# 558
  • гр.Видин
Моя кантар само се движи нагоре, надолу. Меря се сутрин. Лошото е, че нагоре повече. Гоня 55 /висока съм 163/, схемата ми е 3/4. Оня ден след 2 П кантара леееко пълзи надолу и е 55.1. Викам си след 3-тия протеинов ще минавам в 3-та фаза. Да, ама не. Ставам вчера, а той 55.7, била съм стриктна. Тоя последния кг. си е все така от 2 седмици. Но реших да мина в нещо като 3 фаза, схема 2/0. Има ли някой да я спазва? Сваля ли се с нея? Знам, че ако се сваля ще е бавно, но дали се сваля? В книгата тази схема, не е описана много. Аз не съм от типа описан там /много слаби нагоре, а пълни надолу/.

# 559
Цоци мерси за отговора......... Cryкак ми се искаше да видя едно голямо ДА

Имам и още един въпрос- като съгрешиш......какви са наказанията? с други думи, какво да се прави за да се върнеш в правия път....продължаваш на преди?със схемата, по която си?
имам и още един въпрос. Аз не съм фен на месото(не обичам), но обичам мляко и яйца. Може ли да редувам в П дните- 1-2 дни на мляко и яица и 1 на месо.

Благодаря ви другарчета......аз съгреших....с една безлакохолна бира....

# 560
  • София
Здравейте момичета Hug! Доброто ми предчувствие от вчера не ме излъга и, след няколко дни задържане днес си отиде още половин килограм и съм 62кг . вече newsm44.
Много се учудвам на някои от постовете обаче. Няколко момичета са недоволни от това ка свалят и за пример дават , че за 20 или 30 дни свалили 4-5 кг. Shocked ЗА БОГА МОМИЧЕТА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! Има ли друга диета с която се сваля толкова много за толкова кратко време? Аз все още си спомням как съм се мъчила 1 кг да сваля за месец с глад и кви ли не щуротии.  Не се ядосвайте за това , че нямате минус 2 дни, а се радвайте на сваленото до момента newsm10.

# 561
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утроооо!
То вече май е ден де Embarassed!

Честити месечинки на Гууди, Ори, Цоци и Биборана.

Тонито   Hug  bouquet

Цоци, душко, дай да помагам бре........... ти процедури  Crazy ooooh!

Аз съм си още в графа 9 - това е положението.  Tired

# 562
  • София
Привет сладурки и от мен.Аз не пиша често,но вися на балкона постоянно Whistling
Честити месечинки на Цоци,Byrne,Биби,Ори,Халеева,Гуди,Славе

Днес и аз имам месечинка,но да се радвам ли да плача ли newsm78 Ще замоля Фоли да ме удари по силно с пръчицата защото този мой застой вече се не трае.Днес правя 2 месеца и познайте -3кг./имам да свалям доста/От сега казвам,че пия вода достатъчно,папкам начесто и не превишавам млечните хич,но явно при мен нещата вървят бавно.
Както и да е оплаках се,но продължавам няма начин.И аз си задавам въпроса дали да спра,но все пак мерките мърдат значи все пак има някакво движение.Затова момичета продължавайте и вашият ден ще дойде.Успех  bouquet

# 563
      ДОБЪР ДЕН И СЛЪНЧЕВ УИКЕНД и от мен! Както гледам, залепването от сутринта на компютъра е масова болест, от която боледуват всички Дюканеси! Аз разбира се не правя изключения.
      ЦОЦИчестита ти четвърта месечинка. Абе момиче, направо ме разбиваш, когато чета твоите постове се хиля като луда, откъде ги измъкваш всички тези идеи БЕ! Моите сърденчни поздравления!    bouquet
      Честити месечинки на  Орелия, Славе,   Гооди, Халеева и на всички други, които не съм видяла.
       Ели 74 - не бързай по-добре по-бавно и сигурно, отколкото бързо и после обратно.
        ТОНИ браво момиче, да знаеш, че ние с теб ще се виждаме дълго в този форум, аз искам да смъкна 50 кг. и докато не  го направя - няма отказване. Радвам се за теб, че си взела това решение, иска малко търпение и много инат.
       Днес момичета, да ви се оплача, имам проблем с кантара, след вчерашния ПЗ ден, днес кантара показа +500, НО не му обръщам внимание,  ще  е от доматките и количката вчера. Ще се справим някак и с това. Искам да ВИ кажа, че Ви обичам много, много - Вие ми върнахте надеждата, че   ще  стана пак "човек", защото до сега се чувствах като свинка!
        Лек ден и много усмивки и минусчета на всички! Гушки и ФИЛЮДКИ!

# 564
Следчерноморски привет,

помните ли ме? аз ви помня и страшно ми липсвахте
това е за вас

Прекарах 11 дни страшно отпочиващо на гости на Доби Ив2. Истината е, че тя е перфектна синеока красавица. Забележки никакви. Дори с парцала по стълбището изглеждаше като истинска аристократка.
Посетете Поморие, ако наистина искате да си починете. Спокойно местенце на нашето черноморие, без навалицата от хора, сергии, всякакъв вид музика гърмяща от всички страни. Заведения има всякакви, развлечения също .. всичко си има, но го няма ония уморяващ поток от хора по улиците. Поморийци са много спокойни и усмихнати хора.

Запознах се и с една голяма чаровница, и стриктна дюкеса М-Зеленкото и съпруг. Разгледахме заедно Несебър. Добре, че бяха търпеливи, а и аз не бях включила цялото си любопитство, та в общи линии бързо се ориентирахме към маса в някакъв ресторант. Ми хубаво, ама всички искаха да седнат на атрактивната част от ресторанта, която е на нещо като сал. Е издържах успешно. Просто Зеленкото беше много сладкодумна, и аз забравих за ужаса си от дълбока вода. Толкова беше стриктна и изпълнителна, че ме досрамя от самата себе си, и не и признах за прегрешенията, но ето сега ще го направя.

Издъних се и сега кантара ме наказва с цели +3 кг. Ми това е, липсвахте ми, когато съм с вас ми давате стимул. Хапнах малко, ама наистина малко диня и сладолед.
Резултата е на лице.
НЕ ПРАВЕТЕ НИКОГА КАТО МЕН.
Сега си замълчавам, и кротко започвам да чета пропуснатите 2 теми.
Няма да променям линийката си, че дано по бързо се отърва от нежеланото увеличение.
За всички  Hug

# 565
ПРОДЪЛЖЕНИЕ на поста "ХРОНИКИТЕ НА ЦОЦИ У ДОМА "
глава "Цоци в кухнята "

момичета ...старая се ...вярвайте ми
...ама като не става не става ..тази сутрин пред алтернативата да пиша скучни дивотии ...аз щурмувах кухненската територия ....  smile3540
след като заврях глава в един шкаф ...там открих че и аз като "нормалните жени съм имала миксер"...мислиххххххххх мислиххххххххххх ....аз такова нещо не съм купувала ...и стигнах до извода това нещо ще да ми е подарено САМО НА СВАТБАТА ...от някоя загрижена леля по мъжка линия ( приятели и мой роднини такова НЕЩО не биха си и помислила да ми подарят ...нали ще ги замеря с него по главите ) ......
ноооооооооо нали вече "мозъка ми е с трайни 4 месечни увреждания "..... та се зарадвах на тази находка .....и в пристъп на бебешки възторг ...реших че ще печа палачинки - парцалки ...
но вместо като всяка "начинаеща " домакиня ..да прочета какво се слага в тях ....аз гордо реших че "си знам " ... ииииииии спретнах следните продукти кисело мляко ( понеже нямам прясно ) ...3 яйца ...3 с.л. елитен фураж ( овесени трици) ....
смело и безотговорно сглобих "находката си - миксера ".....и го включих ....
малееееееее момичета ...защо като пишете в рецептите не споменавате че така пръска това чудо ...... за половин минута кухнята стана на жълти точки .....
въпреки тази изненада .... аз упорито продължих с подготовката на палачинките .... взех "командирско решение - че май няма да стане с миксера "............и хакнах в сместа половин бакпулвер .... разбърках интензивно ....и смело сипах една доза в тигана на котлона ...

след минута чакане ...и половин минута чудене .... включих котлона ...( бях забравила този момент от процедурата) ....
познайте какво последва ..... заради бакпулвера ... като почна да се нагрява тигана сместа почна да става на 'балончета "   party006...чак ми се струваше че почва да 'бълбука ".... следващите партиди ги слагах на малки дози като за бухтички .... няма да описвам процеса на 'обръщане" ( не мога да го опиша беден ми е речника)   food002.....
накрая стана една чиния парцалки ......ама да ви кажа ...грознички, но вкуснички ......
доволна от себе си  smile3508...взех си чинията с кулинарното творение ...една кутия exquisa ...и в хола пред телевизора .... последваха мигове който са в графата 'щастието на чревоугодника"  newsm44.....
след известно време отивам в кухнята ....влизам и ми минава през ума "лелееее пак се задава ден с УЖАСНА ЖЕГА ей на още не е станало обяд .... и в кухнята не е напекло ..а гледай колко е топло ( в хола съм с климатик) "
..... констатирах "кофти метеорологична картина " оставих си чинията и излязох .....
когато след половин час отидох да си сипя поредната доза кафе ..... установих ЗАЩО В КУХНЯТА Е ТАКАВА ЖЕГА ..... бях забравила да изключа котлона .....

ОБЕЩАХ СИ .... че в името на "безопасните и здравословни условия на живеещите в блока " ...днес ПОВЕЧЕ НИКАКВИ ОПИТИ ДА ГОТВЯ .....

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 12:38 от Цоци

# 566
Здравейте!
И при мен нещата вървят бавно!На килограми ми се струва нормално,за 20 дни 4кг.,но при мен странното е ,че разлика в сантиметрите имам само на талията,което много ме учудва  Thinking!Но съм решила да продължавам,пък ще видим!
При тези,които слабеенето върви бавно,как върви свалянето на сантиметри.Аз имам около 4см. свалени на талията и има няма 1 на бедрата.Нищо от ханша!Не е ли странно това!
Ох, сигурно хората,които вече са отслабнали ни се смеят и ни се чудят,но си е гадничко Sad

# 567
Здравейте отново, ще се опитам да дам линк към снимки за кратко , но не знам дали ще се справя Rolling Eyes

Дано съм успяла newsm78

Нна последната съм около 78- 79 кг, днешни нямам Sad

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 13:44 от amsimom

# 568
Здравейте, сладурани!

Да почерпя послучай 2- рата месечина с Дюкан. Ох, толкова се вълнувам, сякаш имам РД и ставам на 20 г.  Laughing

Ами резултатите са -14.100 кг, като първия месец 8.300 кг, за втория съответно 5.800 кг.
Днес кантара ме зарадва с още 0.500 кг. (73.700 кг).Чак не ми се вярва.
Предната вечер сънувах, че прегрешавам, събудих се с такова облекчение. Много емоции покрай този режим  Mr. Green

Пожелавам на всички много минуси и лек ден!

п.п Току що се върнах от плажа и нямам търпение да пиша, да чета  txtloves

# 569
ауууууууууууууууууууу amsimom ...ти не си свалила 19,7 кг ...а толкова години ....
Byrne ..... леле момиче ти ме разби за 2 месеца 14,1 кг ....лелеееееее ако аз свалях така досега да съм в трета фаза ...

Общи условия

Активация на акаунт