Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 703
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Добро утро,  момичета!
Кате, Коте, мерси за кафетата!
Кате, честито кило! Браво!  bouquet
Креми Hug, ами казах 20, защото никой не беше изявил желание. Представи си да се изръсим в заведението 40 души, със сигурност ще ни изгонят. Не е зле да имаме резервация, макар че много й дойде на Фенси! А ако искат капаро за толкова много хора....не знам какво ще правим  newsm78
Бачи, Hug пак не си чела  Crazy На Ягодите сме в събота  следобед и вечерта. На Чевермето сме в неделя на обяд. Да взема да ти напиша едно ЛС  newsm78 че ако се появиш на Ягодите в петък ...  newsm78 #Crazy
Перле  Hug
Дидиживко, отдавна не си писала. Радвам се, че сваляш.  bouquet
Boncuk, според Дюкан за отслабване между 10 и 20 кг най-подходящият ударен режим е 5 дни. Peace И вмъкни още 1-2 междинни хапвания. Първия ден хапвай повечко дори, да замениш липсващото качество с количество.Успех! Но ако мислиш, че твоите 16 кг са уливане....по-добре не гледай табличката, че доста хора трябва да се скрием под земята  Embarassed
Хубав и усмихнат ден, момичета! Hug

Нели Hug, сладурано, забравих вчера да пиша колко прекрасно изглеждаш! Браво на теб!  bouquet  bouquet  bouquet

# 901
  • UK
  Добро утро!
  Ори добре си си дошла! Сигурно котенцата са се побъркали от радост.
  Дидиживко, пиши по-честичко и може да потръгне свалянето по-бързо Mr. Green А като за начало си актуализирай линийката, на мен ми действа доста стимулиращо. Grinning
  Мерси на всички за милите думи за бебо. Колкото и майчиното ми сърце да заслепява очите ми, все пак се притеснявам, че малкият е доста дебеличък. И не е заради диетата, момичета. Още преди да я почна се притеснявах, че е доста пухкав и ме е страх, че ще си остане така. А пък ги знаете какви са децата, сигурно ще му се подиграват, ако е дебеличък. Още повече, че на всички други майки, с които общувам бебетата са им "нормални". Даже една колежка от университета ми каза миналата седмица, че бил много дебел и аз едва потиснах порива си да я удуша Mr. Green
  Сори за офтопика Embarassed 
 Hug

# 902
Нели Hug, сладурано, забравих вчера да пиша колко прекрасно изглеждаш! Браво на теб!  bouquet  bouquet  bouquet

И аз забравих да отбележа това, а си мислех!  Нели Hug

При мен нещата са: 57кг - останаха ми 2 кг до обявената цел. Но като я постигна, си мисля да пробвам дали няма да мога още малко  Crazy
Но така или иначе се подготвям психически за 3-та фаза  Laughing

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 08:03 от baby_doll

# 903
Здравейте момичета, в събота и неделя имах леко прегрешение, но много малко и въпреки това днес съм с още 1кг по-малко!

Признавам, че нямах никакво време да чета, за което се извинявам, но като намеря време ще вляза в час!

На Наирянка - Честит Рожден Ден на патерици, много здраве и приятни емоции ти пожелавам и искам да ти кажа, че си невероятно чаровна жена и дано усмивката ти дори за миг не слиза от хубавото ти лице!

Svidni4ka, не знам кое е по-добре за децата!Сама знаеш, че нещата се променят, съпругът ми е бил много слабо дете, но сега ела да видиш какъв е як българин започнал е да пълнее към 10-тата си година!Сега детето ни е добре на кг, но ме е страх занапред как ще вървят нещата!
На едни наши добри приятели дететнцето е на година и милото е на диета откакто е станал на 5 месеца, все трябва да го ограничават защото то обожава да  яде, но неговият баща пък е бил бухтичка като дете, а сега е висок и много слаб мъж, които може да яде когато и каквото пожелае, но просто не качва! Така, че гледай детенце да е здраво и не се притеснявай излишно!

# 904
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утрооо!
 Hug Heart Eyes Така ви обичкаммм........

Свидничка - бебо е страхотен.   bouquet На мен ли ми се струва, че бебчовците са винаги пухкави  newsm78. Ако наистина е повече от нормалното, педиатъра би ти казал. Не че съм мама, но знам че моя приателка имаше този проблем и педиатърката сложи бебка на диета, но твоето бебче не ми изглежда толкова пълничко ...  Hug  bouquet Как бих го намачкалаааааа!  Flutter

Нели   Heart Eyes  bouquet

Вярно е, че на Фенси и дойде в повече организацията  bouquet. Кри е права. Може би бихме могли да и помогнем - нищо че сме в София. Аз съм правила резервации и организации и за Долно нанагорнище, какво остава за Стара Загора. Така че ... Фенси, ако кажеш - мога да се пробвам с резервацията. В тази връзка - ще е хубаво и другите да кажат по едно ДА или НЕ за обяда в неделя.

Boncuk добре дошла! Изчети внимателно и не се хвърляй на 10 дни. Няма смисъл. Ние, които имаме по 30-40 кг да сваляме - сме правили по 10. Макар че, повечето момичета, дори не намират ефект след 5-7 ден. Успех   bouquet

Ори  Heart Eyes Как са котаранчовци - пак ще има какво да крадат сега, когато любимото им дюканско меню е тук  Joy Joy

Аз си имам още едно минусче днес  Party

# 905
благодаря ви много
аз си мислех че и във втора може сиренце ама уви
нищо ще изкараме докрай
всички ми се подиграват че откакто сме на диета (аз и моя) не излизам от кухнята и може да хвана менингит

# 906
  • Пловдив
Добро утро момичета!
Страхотно  усещане ми дадохте вчера! Благодаря за окуражаването и за мотивацията, която ми преляхте.Никога не съм предполагала, че може да ме трогне вниманието към особата ми на влизащите във форуми в нет-а читатели, но явно остарявам и накрая и ще стана резил и да плача от умиление Wink

Благодаря Ви! Направихте ми празника, че като ви чета и днес ми е празнично! Вчера бях така оглупяла от диетата, че май не ви почерпих..ама хайде сега да видим с едно кафенце, от което наднича една сладка муцунка дали ще може да ми се размине Wink

# 907
         Добро утро,слабеещи Дюканеси!!! SunglassesДо края на седмицата ще съм с вас.Няма да ме има 2 месеца!!! Rolling EyesОт сега си мисля,как ли ще се справя без вас и вашата подкрепа??? newsm78 #Crazy newsm78.Смятам да мина към края на юли в ІІІ-та фаза,но зависи от това,колко ще сваля през този месец... newsm78.Но да не унивам...все пак имам още 4 дни с вашето присъствие,а после ще му мисля newsm78

# 908
  • Стара Загора
Добро утро момичета!!!
Мерси за кафетата н Катя и Соте.
Свидничка не се притеснявай от сега .Той не дебееееел.Той е едно пухкаво детенце което ще стане един снажен момък ако го научиш да се храни здравословно.
Момичета за неделя все още не съм много сигурна ,но си мисля че при резервация за 20 души ще искат капаро и предварително меню ,а ние не можем да им дадем.
Заведението е доста голямо така че мисля че няма да има проблем да ни настанят а за обяда ще се чака малко повече.
Весе когато ти се прииска нещо не режимно спомни си за нас .Стикам ти палци да издържиш
Лек ден на всички и много минуси.Аз съм в МЦ и имам +  #Cussing outтака че няма с какво да се хваля

# 909
Добро утро и от мен ранобудни Дюканки. Hug
Още 1 кг. е вече  #2gunfire и аз съм много щастлива. newsm68 Тази дни задържах заради МЦ, но сега кантара ме зарадва. Остават ми още 2 кг. до заветната цел. Вчера една позната ми каза че много съм отслабнала, което много ме зарадва. Мисля тези дни да почета малко относно 3 фаза за да съм запозната с основните неща - позволени и забранени.
Отивам да си променя линийката. Hug

# 910
  • София
Добро утро момичета Hug
Свидничка мила, въобще не се притеснявай за бебо. Моята красавица беше едно от най-дебелите бебета в  квартала ( с 1-2 кг.  повече от другите ), ама само докато проходи. След това буквално се стопи. Видях ви снимките и няма място за тревоги според мен Wink
Успешен и усмихнат ден на всички  bouquet

# 911
Добро утро
Вчера имах огромното желание да си достигна линийката като удържа няколко дена на шоколад/шоколадова диета/  Blush
Дами, това не е диета според мен,а някакъв шок за организма.Не се почувствах добре и в края на деня вече хапнах нещо сериозно Mr. Green
И сега ще се постарая да си я достигна като съм по-стриктна към себе си  #Crazy
Лек и диетичен на всички  Peace

# 912
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добро утро дами.
Найрянка мерси за кафенцето,дано в събота си изкараш страхотно и много хора те зарадват с внимание.  bouquet 
Tattit  постигнала си чудни резултати,като гледам от долу горе еднакви килограми сме тръгнали,аз ще вървя подире ти и ако се застоиш ще те побутвам лекичко. Crazy
Свидничка тая твоя колежка дето е казала ,че бебо е дебеличък да и кажеш да си гледа работата. #Cussing outДечко е толкова сладък ,че бих го нагушила с най - голямо удоволствие.Моя син като бебе беше доста пухкав(дори дебеличък)вървеше си едро бебе,а сега е такъв клечо.Днес става на 8 , гони метър и петдесет и е тридесет и два килограма поне от година. Mr. Green
Та да почерпя аз за моя малък(май само за мен малък ) рожденик.

Сега и аз да се похваля.Ликвидирах поредния килограм.Обичам П дни.Много се изкушавам да мина поне за месец на 5П/2ПЗ ама ме е страх да не би да си претоваря организма.Ако някой е правил подобна схема,да сподели как се е чувствал.Приемам съвети всякакви. Hug
А сега отивам да си сменя линийката.Много любимо занимание. Joy Joy Joy

# 913
Катя* ,perlata , Не съм, krikri, Tatitt мерси за посрещането   bouquet Hug
днес ми е първи ден - сега съм на кафе и след малко отивам за 3 с.лъжици овесени трици и к.мляко  Grinning
ще ви послушам и ударната фаза, ще е 5 дни  Grinning

# 914
  • София
Пухчо , честит празник! Да ти е жив и здрав рожденника, много да те радва и слуша baloni

Общи условия

Активация на акаунт