Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 697
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 915
  • в баира
Много добре изглеждаш, макар че и в "преди" не виждам излишно, но всеки си знае как се чувства най-добре. Браво!

Вчера в магазина докато си избирах хляб "Бонус" (нали са няколко вида), видях, че имат вече и хляб с L-карнетин - 3 големи филийки за 1,15 лв. Пак е пълнозърнест.

July Morning!

# 916
klemi можеш ли изобщо да кажеш защо пишеш в тази тема, която няма нищо общо с шоколадовата диета...???  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
нещо не ми е ясно, какво ни информираш постоянно как си се натъпкала, понеже не си издържала само на шоколад.......  #Crazy
сори ама не споменаваш нищо по диетата на дюкан, даже виждам че в линийката ти пише че си в 3 фаза, е тогава защо само с шоколад се тъпчеш?

# 917
Привет сладурки!!!!!   bouquet
Както обещах откраднах някоя минутка и веднага в темата да пиша.
Да се похваля с още едно минусче ,с Г-н Кантарев много напоследък се обичаме! newsm44 newsm03
Но не съм се спряла напоследък и движението си оказва влияние ,а пък откакато дупето ми заслабна енергия да искаш от мене!!!!! newsm64 newsm28 1ironing hang wash 1dishes  car003 newsm01

Момичета няма да мога да дойда на срещата и ужасно ме е яд. Ако момичетата от Бургас искат можем да се видим някъде ,само пишете.  newsm51
На всички с минусчета и месечинки поздравления!!!!!! newsm24
И аз вчера имах месечинка де, Успешен и отслабващ ден на всички !
Прегръщам ви / и понеже тези нещо с снимките не ги умея / черпя само с това ,но пък от сърце!!!!  food010 cook smile3525
Пухчо,честит празник!весел празник днес и да ти е жив и здрав малкия .  bigdance2 happy bd baloni

# 918
Добро утро Дюканеси, как е настроението и кг днес? Венерас , доста добре си , почни да задържаш, аз не мога да се снимам и датова в подписа си имам от минал месец снимки,но .....добре съм Laughing

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217162- страхотен резулат. в чата нямам време да влизам,че много шеф имаме и така,ама тук ви чета сладурани.ПРИЯТЕН ДЕН Grinning

# 919
  • София
Наирянка - Честит Рожден ден на патерици  bouquet
Пухчо - Да ти е жив, здрав и палав рожденника Hug

Вчера не успях да наваксам с четенето, но видях, че се организира  Чеверме (предполагам пилешко Wink)  на Ягодите -    Ние с мъжо и детето ще тръгнем сутринта . Така че и в събота да е кръчмата, пак ще сме на линия. На някой, който ще пътува с влак или автобус, можем да вземем багажа в нашата кола и да го закараме направо в коплекса Hug

Незнам, дали да не се пусне една отделна тема за организацията, защото тук много се разводнявата нещата, а там да се коментира само това.
Ето, аз сега(нали съм амнезирала)  не помня къде беше срещата в Стара Загора newsm78
и в колко

# 920
klemi можеш ли изобщо да кажеш защо пишеш в тази тема, която няма нищо общо с шоколадовата диета...???  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
нещо не ми е ясно, какво ни информираш постоянно как си се натъпкала, понеже не си издържала само на шоколад.......  #Crazy
сори ама не споменаваш нищо по диетата на дюкан, даже виждам че в линийката ти пише че си в 3 фаза, е тогава защо само с шоколад се тъпчеш?
Беше ме срам,че съм се отпуснала и исках да си наваксам линийката.
Не съм се отказала от Дюкан и ще продължавам докато мога. Blush
А това дето го писах за шоколада е заради другите.Ако на някой му се прииска да почне просто да се замисли,а не да прави като мен  Mr. Green
Е не съм се натъпкала,а само хапнах нещо различно от шоколад.Но това ще ми държи влага доста време.Само като си помисля за шоколад и ми става гадно. Sick

Лек и диетичен на всички

# 921

Добро утрооооооооооо!! Весела съм,този кантар най-после показа 72 кг. Беше залепнал на 74 и толкова,не мърда,

но тази сутрин ме зарадва  Grinning Grinning Grinning. Сутринта докато си пиех кафето разгледах снимките от срещите,хвана ме мерака и мен да дойда

на някоя от срещите. Така,че варненки имайте ме впредвид при следващата среща Blush

На всички лек и отслабващ ден ,целувки!!! Hug Hug Hug

# 922
Аз днес имам минус. 1 кг.Мисля вече да започвам със спорта въпреки че още съм във втора фаза. Решила съм-от утре каланетика. Много помага за отслабване и стягане. Вие какво мислите за това?

# 923
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Ivi baby,Tattit,angeliclove,Майка зайка благодаря ви момичета за пожеланията.
tattit къде ще мина покрай тебе  Joy,та ти си с едни  10 кг напред.Само ще те побутвам,ама ако вземеш да се моткаш може и да те посритам малкичко. Mr. GreenНи мое то така да се мотаеш. Crazy

angeliclove нищо против  нова срещичка на Бургаските дюканки .Предния път  беше супер забавно ,макар че аз си бях направо новобранец на 7 дена дюканстване.Обаче момичетата са много приятна компания и  прекарахме много добре.Аз съм за среща ,но тази седмица няма да мога определено ,защото ще празнуваме на малкия в събота и ще имаме три дена гости у дома.

Ако се организираме от неделя нататък съм на линия,обещавам.Само и другите да кажат какво мислят.denica_17,sigSagittarius,само_минавам,mi_di,margaritka70 явете се да си кажете мнението .Освен denica_17 и Signattarius всички се изпокрихте.То хубаво на плажа,ама и тука не е лошо бе момичета.Елате да кажете как сте ,що сте. Peace Hug

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 09:59 от пухчо

# 924
Добро утро момичета! Черпя едно кафе БЕЗ кифлички
Верно си е, че ГГЗ Joy
 А сега, тичкам да си поправя линийката. Имам -1 кг Hug Много съм щастлива. Дано да издържа до края, че той далечко ми се види. Имам проблемис WC -то Sick

# 925

newsm51  love001 newsm44

Добро утро сладурки,

честит ви Първи Юли, и нека месец Юли е изпълнене с МНОГО МИНУСИ, мнго здраве, много усмивки и красиви моменти...  grinning039  car003 1swing  Nature Sunny ppp Stuck Out Tongue Winking Eye

Много мой приятелки са режимни с чичко Дюкан и снощи бях на гости у една и тя ми плиокна на масата и сипене Маджаров Лайт, ма нали сирене не се яде, тя ми вика, че се яде, и спорихме тя вика , яде се - аз викам - не се яде, и яде ли се или не се яде за втора фаза става въпрос? SOS???

# 926
Аз ям сирене Маджаров във втора фаза и отслабвам. За по-малко от два месеца -12 кг.

# 927
Добро утро и от мен момичета!
Много ви благодаря за милите думи Hug.
Чувствам се найстина добре в новата си кожа, но ще устискам още малко ,  зада затвърдя поне 60 кг.

Да почерпя - Днес моя "мъж" има рожден ден!
 newsm47

Чепя ви виртуално по случая   party023 newsm64 cook
Всичко е режимно! хихи
ПП. Пухчо да ти е жив и здрав и на теб малкия рожденник!

# 928
Пухчо,аз съм за който и да е ден ,тъй като не ходя на работа.
Само момичетата да са съгласни и всяка да каже кога може.  bouquet

# 929
Анди по принцип в книгата на Дюкан сирената се разрешават за консумация през трета фаза.
Но всеки си решава сам какво да консумира .Аз лично стриктно спазвам всичко написано без да експериментирам. Така съм си решила.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт