Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 677
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 960
  • Бургас
Пухчо,да ти е живо и здраво детенцето! Весело и безгрижно детство му желая! newsm59

# 961
  • Варна
Честито на месечинките днес - bellezza, Daanitoo, Dahlia, kati_7140, Mi_Lady, Milena Mihailova, mirahris , rosska, ts_mira , Даренка , mihaella77    bouquet
Честито и на мъжете на Венерас и Весито  и на порасналия "мъник" на Пухчо bouquet

# 962
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Благодаря ви за прекрасните пожелания момичета.  bouquetНа всички ви да се връща радостта.

Denica_17 ама ти нищо не каза за среща.Я веднага се коригирай и изкажи мнение по въпроса. Mr. Green
Очакваме включване и от другите момичета от Бургас.Има тука някои дето на предната среща се скатаха ,веднага да се явят на линия и да докладват кога,как и в колко часа Mr. Green(по възможност след неделя ,че да мога и аз да се насосам де) Crazy

# 963
             Много благодаря,момичета!Направо ме просълзихте newsm45.Не стига мен,че подкрепяте,ами сега и мъжът ми...
            ДАЛИА,благодаря ти мила,според мен скачай вече в ІІІ-та.
            ВЕНЕРАС,благодаря и на тебе приятелко за поздравленията,да ти се връща.От здраве да не се отървете,хайде,както казват старите хора:"Догодина булка и след време люлка" newsm10 newsm47 newsm51
           НЕЛИ,К.САВОВА,благодаря,момичета.Страхотни сте!!! newsm51 smile3525 smile3501

# 964
 newsm59  ura Tada на детенцето на Пухчо,на мъжлетата на veneras и  весито.Да са ви живи и здрави и винаги да ви обичат.

Днес кантара ме зарадва пак-още 500кг. паднаха.След 2 седмици задържане за 3 дни 1,500кг-УРА. newsm44 newsm44 newsm44 Дано да не задържам вече по толко много дни.Остават ми 3,500кг до целта,ама като я стигна може да я променя.

Цоци, честито намаление - много са ти забавни постовете,с кеф ги чета Hug smile3525 newsm10

Горда, както винаги ме удивлявяш.Изглеждаш перфектно-и аз не ти давам 100кг smile3501 newsm74

На всички с минуси и месечинки честито  bouquet  bouquet  bouquet

От мен супер ден с много минуси Hug Hug Hug
ПП.Гецииииииии, каде се губиш  love001  love001  love001

# 965
Честит рожден ден на сина на Пухчо-да расте здрав,усмихнат и много щастлив! Tada
Честито и на половинките на Венерас и Весито!!!
 newsm38
Аз тази сутрин намалих разликата с още -0.300г,след дълго затишие.

# 966
И аз едно голямо мерси на всички за поздравленията към мъжо. Hug

Тъкмо ходих да запазя маса за довечера/в една пицария Sad/ а аз съм П и много се замислям да мина днес на ПЗ , а до петък да си ги направя П по плана 4/3. Май ще е по добре. Вместо да дрема като кон на празни ясли на пържола и варени яйца/вече си ме знаят там  Joy hahaha/

# 967
За добро утро писах-брисах, всичко се затри, ядосах се и си подметнах задачките, че са се натрупали едни спретнати, но многобройни купчинки, дето мене чакат. Така че публикувам за добър ден.
Пухчо - да ти е живо и здраво детенцето, и много да те радва!
На мъжлетата ви Венерас и Весито - честит РД и много да ви обичат!
Ори - обадиха ли ти се за предаването?
Честити минусчета, месечинки, премествания по скамейки, гушнати котенца и други радости! Поименно - другия път, че сега бързам   bouquet
Аз си имам -0.500 гр, дето падаха по стограмки няколко дни - честито и на мен!
Аз съм "За" Бургаски вечери-2, само че май няма кой да ни организира. Ми Ди е някъде по трасето Бургас-Пловдив, а пък ние, които живеем в китните околности май не ставаме за организатори... Ако някой се заеме да ни строи - да свирка!
Продължавам с купчинките, че ще ме затрупат  Sick

# 968
            КАШУЛКА,САГИТАРИУС,БЛАГОДАРЯ,момичета!Трогната съм от вниманието ви!!! newsm03 newsm51 newsm03

# 969
Здравейте и от мен.
Не са се обадили (още), Sagittarius., но предаване ще има, гледайте го Peace

Видях стимулиращи снимки - Нели Heart Eyes Честити 5 месеца, гониш ме ти, гониш, ама аз твоето телце няма да догоня никогаж Joy
Горда, хубави колажи е спретнала щерката, изглеждаш чудесно, не мога да повярвам, че си трицифрено число! Hug
Честито на рождениците на Пухчо, Венерас и Весито bdbaloni

rien, хубаво инфо за ескуизата си дала, но аз не видях да има гроздова захар  в нея, упомената е Polyfructosa, каквото и да е това,  - знаем, че всякакви -ози са неподходящи за режима. А Johanissbrotkernmehl го дават в ролята на сгъстител. В никой случай не се заяждам, да не си помислиш - просто разсъждавам, четейки съдържанието Peace

Аз не посмях да се премеря, защото втори ден съм без 00, освен това съм видимо подпухнала. Болна съм жестоко, нещо толкова нетипично за мен, че не мога да повярвам. Аз не боледувам принципно, а така съм настинала сега, че едва гледам.
Почнах антибиотик от снощи.
Ако се бях качила на кантара депресията щеше да е пълна, а ми е ясно, че са нереални кг, защото дрехите са ми точни.

# 970
Привет момичета Hug - не съм ви изчела все още  Embarassed Embarassed Embarassed признавам си но не ми остава време, спукват ме от бачкане, но ще наваксам.
Имам обаче един меко казано странен въпрос... как мога да забавя свалянето на килограмите!?  smile3506
Нещо много скоростно взеха да падат, а това ме притеснява. Чета и препрочитам че не е здравословно повече от 3-4 на месец, а аз за месец и пет дена махнах почти 14 кг. - срам ме е да си променям линийката вече  Embarassed

# 971
  • Бургас

Denica_17 ама ти нищо не каза за среща.Я веднага се коригирай и изкажи мнение по въпроса. Mr. Green
Очакваме включване и от другите момичета от Бургас.Има тука някои дето на предната среща се скатаха ,веднага да се явят на линия и да докладват кога,как и в колко часа Mr. Green(по възможност след неделя ,че да мога и аз да се насосам де) Crazy

Ми то и аз изчаквам да кажат другите какво ще кажат.На мен ми е удобно в събота следобяд и в неделя също,след като малчо се наспи.
Редакция...
Flame_jar
До колкото си спомням Кри беше минала в трета фаза за известно време,точно поради скоростно сваляне на кг. Тя може да ти даде най-добър съвет според мен. Кри  Hug

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 14:40 от denica17

# 972
Здравейте!
Тук с тез рожденни дни ме е страх дза надзърна.... много се лепи бе....  Wink
Да са живи и здрави рожденниците   bouquet

# 973
  • Пловдив

ПЛОВДИВ - СРЕЩА - 2 ЮЛИ - 19 ЧАСА - РЕСТОРАНТ "СТАРИТЕ БЪЛГАРИ" - НА ВТОРОТО КОЛЕЛО НА ПАНАИРА - 50 МЕТРА НАДОЛУ ПО "БРЕЗОВСКА" ОТДЯСНО

Ресторантът се намира точно зад автобусната спирка между високите блокове. Адреса на различни места е различен, но е на лесно място, така че няма да има проблеми да го намерите.

# 974
Ха, добър ви ден!
Честито на малкия мъж на Пухчо и на мъжовете  Simple Smile на Весито и Венерас  bouquet
Да са ви живи, здрави и корави Simple Smile
Добре дошла у дома, мило ми Орелче Да си нагушкаш котенцата от мен!
Ще те гледаме утре по БНТ.
Гуди, да си разходиш страхотната пола по мегданЯ Hug
Фолиии, веднага ме омагьосай с онази вълшебна пръчица, че съм +300.
Покрай омагьосването се сетих за един виц: Целува принцесата жабата, целува я до припадък, а гадната жаба не ще да се превръща в принц и й казва: "Мдааа, мноо съм омагьосан, само с целувки няма да стане. Ще трябва и свирка"
Та, да не вземе Фоли да каже, че само с омагьосване не става Simple Smile
Цоци, страхотен друсащ се аватар Hug
Искам и аз такива подскачащи!
Горда, евала Hug Не само килца са паднали. Годинки също.
Свидничка, много си ти е хубаво детето Hug
Да му ядат ушите! Като проходи, ще си отслабне и то много даже. Слушай патило, не старило!
Айде, гушки на всички Hug
ТатиТ, Hug

Общи условия

Активация на акаунт