Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 668
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 975

rien, хубаво инфо за ескуизата си дала, но аз не видях да има гроздова захар  в нея, упомената е Polyfructosa, каквото и да е това,  - знаем, че всякакви -ози са неподходящи за режима. А Johanissbrotkernmehl го дават в ролята на сгъстител. В никой случай не се заяждам, да не си помислиш - просто разсъждавам, четейки съдържанието Peace
Ори,  Hug Не бих си помислила, че някой влиза умишлено във форум за отслабване, за да се заяде/ пък може и да има такива , знам ли/ Така че, няма страшно мъжки чеда сме. ще подискутираме, пък после ША сА прегърнем и ША изядем по едно кисело мляко 0,1 % / със сгъстител/  Laughing
Та така де,  няма място за двоумление,   всички търсим истината. Обаче не съм съвсем съгласна, че декстрозата/ имам предвид , че завършва на -оза/ е неподходяща за режима. Тя е подсладител.Като действие е сходно с аспартама, с малката разлика , че количеството, което се поема не е ограничено до 40г на телесно тегло за ден, както е с аспартама / нутрасуит и прочие/
 Полифруктозата е другото наименование на малтодекстрин,което е съставено от малтоза и декстроза. Тоест си е декстроза. Траубенцукер е продукта продава се на бонбони за спортисти и диабетици/ , той е монозахарид и е приложим за всяка диета.Монозахаридите присъстват във почти всяка храна, чист протеин е само белтъка.  Peace  Или поне така казват учените глави. И за да не си помислите, че тези неща си ги намислям,  Laughing  се подплатявам с доказателство от моя приятел Википедия  Mr. Green
http://de.wikipedia.org/wiki/Traubenzucker
Ай, дано съм се изразила обстойно, че краткословието не ми е много присъщо и често води при мен до недоразумения.

Mr. Green Ако все още си на мнение, че екскуизата е нережимна, много лесно има- не я ядем, за да не се чудим , дали сме сгафили или не!Нали така?  Mr. Green
Я ке си я трепам върху яйца' и ке я ручам вместо сос на пуешките си шницели.  Mr. Green

# 976
Честити месечинки на bellezza, Daanitoo, Dahlia, kati_7140, Mi_Lady, Milena Mihailova, mirahris , rosska, ts_mira , Даренка , mihaella77   / копи и пейст от поста на Креми - както винаги точна и изчерпателна  Heart Eyes /
Ори , ти си се завърнала  Hug Да се излекуваш бързо .  Heart Eyes А си такъъв кльощавел , че изобщо не смей да се сравняваш с мен  Flutter
Аз съм от вчера на инжекции , боли ме д.....то - чак не мога да седна / ама съм на работа и съм седнала  smile3516 / . От понеделник направо излизам болничен  Crossing Arms Иначе съм добре , не се оплаквам   Joy
Тanich  е те тоя виц ме Уби  hahaha Joy
Червенокоскеее , на тебе пък Що ти е оптически увеличаващ бюста сЮтиен  Joy Joy . На мен не ми трябва сутиен - направо нов бюст трябва да си купувам   newsm78 Joy

# 977
Привет сладури  Heart Eyes

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ   bouquet  bouquet  bouquet

Пухчо много здраве и късмет на детенце   bouquet
венерас и весито и мойто мъж днес рожденник  Mr. Green да са ни живи и здрави - и да слушат повечко, въпреки че раците се наопъки на другите ходят  Joy Joy Joy

Днес имам лек минус ама туй венераската не мога да я догоня бре - тича, тича - пу, пу дън ти й уруки!!!!

И аз съм на П от вчера ама може да вкарам една салата, че да не вадя хептен очите на хората  Mr. Green

# 978
  • UK
  Момичета, мерси за успокоението! Ще видим как ще я подкара малчо до няколко години, а пък ако си остане пухкав, като стане на 25год. ще го пусна и него на Дюкан Mr. Green
 Hug

# 979
Skorpi айде и на теб да ти е честит мъжо -рачо. Наопаки са си , ама какво да ги правим в това им е чара. Hug
Аз забавих темпото пак, тъкмо да ме стигнеш Heart Eyes

# 980
Ха здравейте и от мен Grinning

Днес има изобилие от рожденници ......Пухчо , за нас винаги ще са"малките" при това казано с много майчина любов .....да ти е много здрав рожденника и само да те радва
Венерас , весито 5 , скорпи , честото на мъжете ви , много да ви слушкат да са добрички Joy
Нели , страшни снимки  smile3521, да оздравяваш  bouquet

# 981

Да са ви живи и здрави всички рожденници и всички празнуващи около тях  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51, от толкова весело настроение ми се стори за миг , че е Петък и ми стана много приятно на душицата, ма не е........

# 982
Бейби, забравила съм колко си висока, но 55 кг, които искаш да станеш ми звучат дори прекалено малко. А ти се чудиш за повече  newsm78 Досега си свалила 22, мисля, че изобщо не е малко и не е необходимо да променяш целта. Но ти си знаеш най-добре.

Хич не съм висока (157см)  Laughing
50кг бях преди да забременея първия път - най-добре се чувствам толкова, но наистина може да спра като стигна определената сега цел  Thinking

# 983
# 984
Здравейте момичета. От доста време ви чета и много ви се радвам. Как успявате да издържите на режима, браво на вас   bouquet. От днес реших и аз да ви последвам. В момента съм 62 кг., 167 см., а целта ми е 55 кг ....струват ми се недостижими  #Crazy. Надявам се с вашата подкрепа да успея....

# 985
               СКОРПИ,и от мен да ти жив и здрав мъжът. newsm51 newsm10 smile3501Да не те ядосва,да те подкрепя и мноооого да те обичка!!!
                НА ВСИЧКИ ДАМИ,поклон за благодарности за поздравленията към мъжът ми.Обичам ви!!!/Нещо много се разчувствах,да не ме обвините в нещоооо,аааааа/. smile3505
                 Щях да пиша още нещо,ама забравих/нали съм амнезирала дюканка/ама и ме шашнаха с приготвянето на протоколите за тези безплатни учебници за VІІ кл.,та забравих....

# 986
Skorpi айде и на теб да ти е честит мъжо -рачо. Наопаки са си , ама какво да ги правим в това им е чара. Hug
И мойто жУвотно е рак, ама е след няколко дена.И няма отърване от тях да знайте!Така яко стискат в щипките.

# 987
И мойто жУвотно е рак, ама е след няколко дена.И няма отърване от тях да знайте!Така яко стискат в щипките.

smile3532 newsm62 smile3532
Напълно съм съгласна с тебе. А като  се ядосат и изнервят -пак яко щипят и не пускат.
Ама добре че бързо им минава ,иначе smile3515 smile3511 smile3513

# 988
  • София
Здравейте момичета. От доста време ви чета и много ви се радвам. Как успявате да издържите на режима, браво на вас   bouquet. От днес реших и аз да ви последвам. В момента съм 62 кг., 167 см., а целта ми е 55 кг ....струват ми се недостижими  #Crazy. Надявам се с вашата подкрепа да успея....
И аз съм тук едва от вчера - да се надяваме да се задържим, че днес ми е едва втори ден на месо и вече ми се ядът праскови... не знам как удържате да не ядете плодове Cry

# 989
  • в баира
Бреййй, много народ се родил днес.

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ!!!

Аз да покажа ли снимки?  Blush

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6230328
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6230248

Общи условия

Активация на акаунт