Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 687
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Привет момичета  Hug
Добре дошли на новичките!   bouquet
Катя, мерси за кафето! И браво за намалението!   bouquet
Дидиживко, браво!   bouquet
Фанси, Сузана, Чевермето звучи добре. Само да попитам има ли там къде да стоварим колите, че предполага, че ще сме моторизирани.  Thinking
Свидничка, много си е хубав малкия, не слушай какво ти приказват хората. Бебенцата са си пухкави, като поотраснат си наваксват на ръст и повечето стават дори и слабички.
Бейби, забравила съм колко си висока, но 55 кг, които искаш да станеш ми звучат дори прекалено малко. А ти се чудиш за повече  newsm78 Досега си свалила 22, мисля, че изобщо не е малко и не е необходимо да променяш целта. Но ти си знаеш най-добре.
Зора, мисля, че тук не е мястото за хвалене, че въпреки, че си прегрешила си свалила. За щастие повечето от момичетаат са наясно, че въпреки подобни случаи след това може да се стигне до доста дълго и неприятно задържане, но има новички, които биха се хванали за подобни думи и да се чувстват свободни да си правят подобни хапвания от време на време.
Татит, честито намаление и както ми се вижда преминаване на пейката на осмичките!!!   bouquet
Наирянка, вчера ти видях коментара "малко, но от сърце". И викам си, рожден ден има момичето, да не го почвам с тиганите  Crazy Ама сега да се скарам, как може да кажеш малко за цели 20 кила!  #Cussing out
Весито, ако си достатъчно мотивирана ще се справиш!  Peace
Каили, честито намаление!   bouquet
Пухчо, браво за намалението! Звучиш като истинска оптимистична дюканка за разлика от началото   bouquet И честит празник на детенцето ти, да е жив, здрав и винаги весел!              nbirthday
Ангел, чудесен резултат за един месец!   bouquet
Милена, браво за намалението!   bouquet
Ло, браво и на теб!   bouquet
ВК, всички сме тръгнали за надалеч и кой по-бързо, кой по-бавно стига Simple Smile
Анди, на предната страница има отговор за сиренето и кашкавала.
Перле  Hug Не съм  Hug Кри  Hug Гуди  Hug Иви  Hug Фуфундрела  Hug Лабелло  Hug Вероника  Hug Зайка  Hug
И аз като Лабелло да се скарам на Клеми
Четох за тази шоколадова диета и днес съм решила да я почна,ама май няма да изкарам и един ден  Mr. Green
Незнам какво да правя,з-то съм изяла 1 1/2 шоколад а пък ми е гладнооооо
Помооооооощ
Не съм се отказала от Дюкан и ще продължавам докато мога. Blush
А това дето го писах за шоколада е заради другите.Ако на някой му се прииска да почне просто да се замисли,а не да прави като мен  Mr. Green

Значи извинявам се , ако прозвучи остро, но тук никой не е искал да минава на шоколад, за да казваш, че го пишеш заради другите. Ти просто вчера ни уведомялаш че почваш шоколадовата диета, след това се оплакавш, че не се чувсвташ добре и ... И всъщност си е чисто отказване от Дюкан при положение, че си преминала на подобна диета.

# 931
  • Пловдив
ПухчоHug да ти е жив и здрав рожденика и само сълзи от радост и смях да извиква в очите ти!    bouquet
Veneras, приеми думите ми като мила закачка...на теб ти пожелавам с чиста съвест да махнеш кавичките от твоето "мъж"

Да почерпя - Днес моя "мъж" има рожден ден!
 newsm47

Joy Joy Да ти е здрав и достатъчно точен и да те кара да се усмихваш винаги и винаги да си останат искрите в очите му когато те гледа!   bombs

Вещи, мерси, че си толкова великодушна и си ми спестила тиганЯ вчера Wink Ами като гледам какво правят някои момичета в моята категория направо се комплексирам..шегичка...ама май наистина свалям доста по-бавно от останалите. Нищо де...нали до сега изобщо пък не успявах да смъквам.  Twisted Evil

# 932
Значи извинявам се , ако прозвучи остро, но тук никой не е искал да минава на шоколад, за да казваш, че го пишеш заради другите. Ти просто вчера ни уведомялаш че почваш шоколадовата диета, след това се оплакавш, че не се чувсвташ добре и ... И всъщност си е чисто отказване от Дюкан при положение, че си преминала на подобна диета.
Така е .Приемам порицанията ви.
Ама като съм "куха лейка" и си мисля че мога всичко да направя без поражения  #Cussing out
И все пак не се отказвам от Дюкан  Peace

# 933
Здравейте сладурки!  bouquet
Напоследък само ви чета.Като наркотик сте ми ееееееей! Hug
Нямам с какво да се похваля...Кантарев се е запънал като магаре на мост...не помръдва и това е. Twisted Evil. А така ми се иска да видя двуцифрено... Cry. Нооо...не се отчайвам. Пък и май не ми пука вече. Важното е, че се чувствам добре, стриктна съм....пък когато...тогава...Не бързам. Знам, че все по-бавно ще става. И всяко кило надолу е малка победа.
Четох вчера...четох...гледах снимки....Ееееееееей страшни сте Shocked!
Венерас защо махна снимките с банските Sunglasses Действат ми стимулиращо. И имах цел. Поне засега не мога и да си помисля за бански Embarassed!
Честит рожден ден на патерица на Наирянка.  bouquetМного сбъднати мечти ти пожелавам.
Вчера прочетох че имате притеснения относно бръчките. Ами аз такова...свалих 25 кила...отвсякъде по малко...но бръчки нямам.
Ето за сравнение лицето преди http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6035963 , ето и сега http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6226085.
Само ми провисна кожата на ръцете отдолу. Ама там беше едно чудо.... #Crazy И не знам дали въобще ще се прибере. Иначе навсякъде съм добре. Е, стриите си ги имам още от бременностите....ама хич не ми пука.
Ето ви и един колаж /щерката си поигра и ми го направи/ за да правите сравнение http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6228270 . Някак си съм свалила от лицето, бюста, корема, а гъза и баджаците не са се отчели сериозно... newsm78. Но всичко е въпрос на физика и структура.
Е стига за днес. Качвам се на балкончето...
Желая ви хубав ден и мноооого минуси.

# 934
Найрянка Laughing. Успя да ме разсмееш рано сутринта.
Моя "мъж" е такъв в кавички от 8 год.-та пре спокойно може и да махна кавичките и сега.Но по добре като стане официално Laughing.
А това е напълно вероятно в близките 1-2 год. Blush.

ПП. Снимките не съм ги махнала, в подписа са ми в другия албум Hug

# 935
  • в баира
Горда: Много си се разхубавила, а това чисто лице - направо ти завиждам. Полагаш ли някакви специални грижи или просто си ти е такава кожата?

# 936
               Добро утро и от мен, абе то май добър ден си стана, ама не пречи. Пожелавам на всички един хубав, слънчев, изпълнен с емоции месец, а най- важното строго режимен и много килца мас зад борда.
                Ех, чета, чета и завиждам  Rolling Eyes пак ще се съберете, и как звучи само  събота, неделя, чеверме и т.н... Ще си остана само с четенето!
                ПУХЧО - честит рожден ден на твоят малък мъж - жив ,здрав и щастлив да е!  :bouquet
                СВИДНИЧКА - не се притеснявай за бебчо, моите като бяха малки, баба ми бог да я прости все викаше, с какво ги храните тия деца, сякаш с масур сте ги надували, ела да видиш сега имам две кукли манекенки. От сега нищо не може да се каже. Чакай да проходи и сам ще се нормализира.
                АНДИ - права си момиче - сирене не се ЯДЕ!!!
                ВЕНЕРАС - да ти е жив и здрав мъжот, да те обича от ден на ден все повече!
                 КЛЕМИ   - нещо важно не си разбрала момиче, има една поговорка "В къщата на обесения - за въже не се говори". Какво си седнала да разправяш, ядох шоколад, минавам на шоколадова диета - има тук мами, които са кърмачки, млади хора, кито сънуват шоколади, а ти?.......... Хайде влизай в правия път, че ВЕЩИ ще те надъни с тигана ама ха.........
                Да се отчета - в ПЗ съм и не мърдам, кантарев залепнааааааааааааааа.

# 937
Привет мили сладуранки!
Бях на село при нашите, изкарах страхотни дни изколихме 30 пилета и познайте кай е най-щастлив?АЗ! АЗ! newsm44 Майтъъ ранъ осигурена поне за месец- два напред!
Доста сте изписали, четох от тук от там, признавам си Blush
Наирянка  newsm59 на патерици... Желая ти от сърце всички мечти в сърцето ти да станат реалност, много любов, здраве и щастие да те обкръжават! Hug
Венерас на половинката ти: bdbaloni Нека много да те слушка, да те обичка и на ръце да те носи цял живот! Много любов и прекрасни мигове ви желая! Hug Банския е страхотен, а за тялото - нямам думи! Супер си! Hug  bouquet
Пухчо и на твоя сладур   nbirthday  party023 Да ви е жив и здрав, да ви носи само радост и детски смях около вас! Hug
Свидничка - не се тревожи за бебчо мила. Мойта малката се роди 26 дни по-рано и беше 2,900кг. но започна много бързо да наддава, че на 6 месеца стана почти 9кг. което беше много, а до годинката стана 12кг. Ходихме по лекари, диетолози, имахме малка диетка, но след годинката, както си беше "бомбичка-любимка" като проходи и си отслабна изведнъж. Сега ще става на 4 год. и е още 13кг. така че не се тревожи, ще се оправят нещата при вас, важното е да сте здрави! Hug
Ори - завърнала си се! Hug Привет миличка! Наистина от КЪЩИ по-убаво нема!  love001 Ще следя да не те изтърва за предаването Hug
Горда - неможах да се стърпя! Всеки път ти се кефя много! Страхотна си, грееш и сияеш, вие с мъжа те страхотен пример за нас! Браво! smile3501 newsm51

Аз съм си в застой още, не че е лошо... ама до морето /ако идем все пак/ ми се искаше да стигна целта и да вляза в ІІІ, но каквото-такова!

Айде лек ден на всички, много минуси и победи през новия месец! Hug
аз ще поработя, че се заплеснах нещо...  #Crazy

# 938
Здравейте ...минавам бързичко че съм затрупана с работа ...
една усмивка от мен ....
да напомня че съм жива и режимна ....даже имам малко намаление ..част от което отразих на линийката си ....
ДОБЛИЖАВАМ СЕ ДО СЕДМИЦИТЕ ...... МОМИЧЕТА НА ПЕЙКАТА НА СЕДМИЦИТЕ ...СМЕСТВАЙТЕ ДУПЕТА ...ЧЕ КАКА ВИ ЦИЦИ СЕ ЗАДАВА ....днес кантара ми показваше 81,5 кг ......

мисля след седмица две (реалист съм все пак ) ...да се намърдам на другата пейка ...

Горда ....разликата ти е ОГРОМНА ....от колажа на първата снимка гледа една уморена застаряваща жена БЕЗ САМОЧУВСТВИЕ ....а на последната е една МЛАДА ГОТИНА ЗАКАЧЛИВА

Наирянка ...следя ти линийката .... БРАВО МИЛА ти си голям герой

# 939
              ГОРДА,браво! Hug Hug HugСтрахотни снимки!!!
              ВЕЩИ,благодаря за подкрепата newsm51   newsm44newsm68.Мисля,/дори съм убедена/че ще успея.Ееее,вярно е,че с ваша помощ щеше да ми е по-лесно,нооооо... newsm45 newsm17 newsm12
               ВЕНЕРАС,моят мъж също днес е рожденник!!! newsm51 smile3525 newsm51

# 940
Ха добър ден и от мен!
Не съм писала от сума ти време, ама и няма какво.Ма да знаете ,че ви чета редовно.
Сега и аз да са поФала , че съм горда носителка на 83 кила.Най- накрая кантара се закотви от няколко дена.Дано не му е за дълго и мине пак в ляво, че вече до гушата ми дойдоха тия мръвки в тая жега.Сега спокойно ще си мръдна и линийката.
Горда, на теб пък не мога да ти дам 100 кила никога.Много добре изглеждаш.
Венерас, просто нямам думи вече...Много ти се кефя...аз изглеждах точно като теб преди няколко години....и виках , че съм дебела..
Цоци ма на децата очите окапаха от тоя аватар Joy

# 941
Хайде де, кажете за каланетиката-нали няма да навреди като съм във втора фаза?

# 942
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Майка Зайка, всъщност става въпрос за ресторант Чевермето в Неделя.

За събота вечер на Ягодите всичко си е организирано за ресторанта на хотела.

Тъй като хотела трябва да се напусне до 11 ч. в Неделя, Вещи предложи обяд в друг ресторант. Фенси предложи Чевермето и сега умуваме - да се прави ли резервация. Зависи колко хора ще дойдат. А Кри обобщи - 13ч. в Чевермето.

Аз така говоря, ама няма да съм на Ягодите  Embarassed Но ще дойда в Неделя!  newsm44

Туй то!

Венерас, Наирянка това имаше предвид като каза да махнеш кавичките - да стане официално скоро!

Горда  smile3501 - възхищаваш ме!

Вещи   bouquet  Heart Eyes

Цоци  Hug - марш на другата пейка, че ми е тесно сега на 8-ците. Прай место!!!

# 943
Весито а да ти е жив и здрав и твоя мъж и много да те обича Hug
Моон. Мерси много миличка, пожелавам ти от все сърце и ти да успееш да достигнеш предишната си фигура-в което съм сигурна Hug.
С дюкан целта ще бъде успешна за всички тук. Само имайте търпение и воля Hug

Татит а дано -всичко натам върви от бая време, пък кой знае може да ви изненадам.  HugОт всякъде все това ни питат, кога ще го направим най- накрая. newsm62 И аз се викам , като му дойде времето.

ПП. Горда няма за какво да се извиняваш. Гуш и на тебе - страхотно постижение.

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 11:00 от veneras

# 944
veneras - сори, не съм видяла Embarassed
Фифундрела  - за лицето не полагам никакви грижи, по наследство ми е такава кожата
Цоци - наистина бях много уморена, без абсолютно никакво самочувствие. Сега....сега е друго. Сега наистина се чувствам по-млада и съм доста закачлива Joy
monnnn - 100 съм  smile3521 та даже и 102 с тенденции към 101 newsm17
Tatitt - благодаря мила  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт