Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 714
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 810
Добър ден,

Претеглих се и съм доволна,кантара се колебаеше между 64-63кг. bowuu,дано така продължава.
Афродита Мяркала съм те в Габровският форум и знам,че си от Габрово,но незнам дали се познаваме........... Hug

Жана Много станахме Габровки............. Joy Hug

Приси Незнам какво да те посъветвам,по принцип е най-добре да си отстояваш целите а и имаш още само 2 кг. но ако много ти е трудно.............влизай в трета,аз така направих ,е всъщност има и други причини но съм доволна от решението си! Hug

Фен В новият огромен магазин ,който е на мястото на бившата Валентина има доста бански,аз лично се влюбих в един,може да разгледаш там,в новият МОЛ също има интересни решения! Peace

# 811

zozeto ...много момичета сме почнали от трицифрено число килограми ...и да ти кажа при нас е най ОЧЕИЗВАДНА разликата ...преди и след ...давай смело ..от мен съвет повече от 6-7 дни УДАРЕН не е необходим ..рядко някое момиче е продължило да сваля след 6-7 ден така че няма смисъл

Благодаря ти за съвета, още един ден ще изкарам на П и минавам на ПЗ, че така ми се хрупат ..... дълги сочни и зелени краставицииии  Laughing

# 812
  • Бургас
Добър ден на всички красавици.
Наирянка,честит рожден ден,желая ти здраве щастие и волята и силата да не те напускат никога.
VENERAS,честит ти нов бански,ама и пълнежа е убийствен,я кажи ти кога напълня,че на мен и на снимките от миналата година си ми перфектна.
Тинтири-Минтири. kachulska,честито ви наместване на пейката на отличниците,и никога да не видите пак килограми започващи със седем.
Честити месечинки на всички.
Дойде ред и аз да се похваля,познайте кой вече е 88кг или общо -12кг за 40 дена,а и мерките намалят задоволително,много съм щастлива и мотивирана.

# 813
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Е и аз поизгубих от бюста, нормално е , и поувисна леко, което също е нормално, ама добре че имам накъде.
От обиколка 108- минах на 94 Wink

Изобщо не си личи да си изгубила каквото и да е, изглеждаш невероятно, браво! Пък и с тия очи ...

# 814
Мира, поздравления, резултатът ти е страхотен. Все така надолу да вървиш Hug

# 815
МираПоздравления. А аз бях почнала да качвам кг още на миналото море-от въпросните снимки. /там все още приличам на себе си с 3-4 кг излишни/До преди това си бях с добри мерки и не съм се притеснявала как изглеждам.
Но си купих кола и тотално спрях да се движа. Смених и работата с такава на бюро и компонента и зима -резултата беше плачевен-над 10 кг. за няколко месеца Cry.
До тоя момент нямах ни една стрия , а от рязкото качване се появиха на бедрата лилави направо, та и бонуса беше целулит-ужас.
Добре че е моя човек, та ме нахока хубаво/той си е ценител и аз се чудя как ме изтърва тоя път. Обикновенно като се закръгля малко и ми дръпва едно конско hahaha/
Та и той и аз си осъзнах че това е плачевно и недопустимо. И стана така ,че влязох в вашите редици март месец.-От което съм много щастлива.
С което си върнах нормалните кг. и силно се надявам повече да не го преживявам това отново Hug

Не съм Hug

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 14:49 от veneras

# 816
  • Лом
Момичета,рових ,рових-не намерих.Как се казваше онази сол,която си купувате?Приятелка отива в Кауфланд и предложи да ми вземе но... забравих името.  newsm78

# 817
Здравейте мацки...  Hug  bouquet
Не съм ви изчела признава - много работа тези дни се насъбра, но сега ще се върна да го направя.
Да се похваля - имам още 1 килце заминало в историята  newsm44

За всички пловдивчанки - може и да сте го видели - но в града си имаме ресторант със специално Дюканско меню!!!  smile3521
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257863&photo=2

# 818
  • София
Наирянка, ЧРД - бъди все така амбициозна, жива и здрава и много щастлива   bouquet

Радвам се, че сте добре.И аз съм добре  Grinning Hug

Лек ден на всички   bouquet

# 819
Здравейте и от мен Simple Smile
Чета ви отдавна и от 4 дена съм в ударната фаза, но нещо не се получава.
Храня се с пилешко и малко пуешко, пия мнооого вода и по малко Cola Light. 2 пъти вечерях с кепабчета от телешко месо, проверено и сигурно.
Единствено сутрин вместо овесени трици, ям по 2-3 с. л. пшеничени, понеже не можах да си намеря овесени.
Всеки ден или през ден спортувам, а всеки ден ходя пеш доста. Въпреки това за 4 ударни дена кантарът не показва разлика. Какво да правя?  newsm78

# 820
  • Бургас
Фоли,veneras ,благодаря ,аз се надявам да нямам дълги задържания че съм един чешит хич не ги обичам,ама то кой ги обича де.
veneras ,винаги има такива моменти сега имаш обица на ухото и ако живот и здраве решите да имате бебенце лично ще те тормозя Laughing
Аз с третото мислих че нещата са под контрол,ама се оказа ,че не зависи само от мен,сега обаче ще разкарам всичко и независимо че калкулатора на Дюкан ми дава 68кг,аз ще стигна 60,че и ще тръгна на фитнес,от всичко на света мразя да се чуствам огромна и с висящи телеса,направо ми е непонятно как има хора които нищо не предприемат да влязат във форма.
Направих си снимки,ама още не съм за пред хора,още 10кг и ще се покажа.
Аз  се отплеснах,спирам.

# 821
  • Варна
 Здравейте и от мен,аз имам още -1 кг,че нещо през последната седмица не мърдаше кантара.Приятен ден и успех на всички.

# 822
  • Пловдив
Благодаря ви дюканески!   love001
Благодаря ви пухчо, Mira(vatan1919) , tonito26, Atrakcia, suzana63, Не съм, FEN, Елисавета , taya, МаМаКуин Светкавицата, foli, Tatitt, veneras, sevdamir, Светкавица, denica17, Жана /bg_paint/, Fancy N, radius, kachulska , афродита, vesito5 , bermudez, Дамаянти и lenny_pdv
Желая ви щастие, здраве и късмет! На онези, които търсят любовта - ннека я намерят! Сърдечно ви благодаря за вниманието! Simple Smile
Нямам много време за писане и четене, но следя какво става тук Wink Иначе аз метнах в канала (вярвам завинаги) още едно кило Simple Smile
Вече редукцията ми е -20 кг...Малко, но от сърце Wink

# 823
         Долазих най после до последната страничка..... Браво момичета. ДОБЪР ВИ ДЕН НА ВСИЧКИ!
         Жозефа - салта диетичната е "КАЛАС".
         ВЕНЕРАС - ауууууууууу - направо си ослепителна!
         [color=magenta]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА АФРОДИТИ И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАИРЯНКА. МОМИЧЕТА АЗ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВИ, НЯМА ПО-ГОЛЯМО БОГАТСТВО ОТ ТОВА, И МНОГО МНОГО ЩАСТИЕ!!![/color].
КV, ДАРИ68, TAYA,МАЙЧЕТО, ЗОЗЕТО - ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИТЕ                     РЕДИЦИ.!
         СВИДНИЧКА-  желая ти успех на интервюто, а ако е минало, надявам се да е успешно!
          ЦОЦИ   - честита месечинка, и по-полека в кухнята, чак тук миришеше на изгоряло, ще ти трябва един пожарникар да угаси огъня. Електроуредите имат и копчета за изключване! (понеже знам,че няма да го вземеш на сериозно - та затова).

Ако си бях в България, щах да дойда за да се запозная лично с вас, но уви!. ОБАЧЕ, ако решите да организирате нещо в края на ЮЛИ или началото на АВГУСТ, момичета аз съм там. Давам тел. за информация по-късно, преди да тръгна, защото там не знам дали ще мога да се впиша в компютъра на щеркатааааааа.
         Пожелавам ви  весела, слънчева и отслабваща седмица!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 824
Много ме е срам
Отдовна не съм ви чела и не съм писала
Надвиших си лентичката доста  #Cussing out
Четох за тази шоколадова диета и днес съм решила да я почна,ама май няма да изкарам и един ден  Mr. Green
Незнам какво да правя,з-то съм изяла 1 1/2 шоколад а пък ми е гладнооооо
Помооооооощ
Между другото станах леля на 1 прекрасна принцеса Сандра  ylinfant
Да ви почерпя скромно  cook Popcorn beer Wine Glass
Умирам от глааад  Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт