Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 723
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 660
Лабелло това сьс стриите е много неприятно. От опит знам,че с мазане няма решние на проблема,просто или си предразположен или не си. Имам позната ,която се мажеше с Биотерм и каза ,че са й  изчезнали на 70 процента. Имам друга приятлак,която се мажеше с някакви ампули витамини и сьщо беше много доволна. А аз лично сьм се мазала като луда и то по 2 пьти на ден и сьм като релефна карта.  Embarassed

# 661
  • UK
  Добро утро!
  Най-сетне дочетох. Направо не мога да се позная, постоянно съм уморена. Опитах се вчера да попорочета, но направо заспах на компа. А пък преди да съм изчела не мога да пиша...
  Моята 2-ра фаза + плод си върви екстра, засега не свалям, но и не качвам, но пък се чувствам по-добре откъм венци и зъби. Мъжът ми нали и той почна и вече е 5-ти ден ударен, но не е мръднал нито грам. Прави всичко стриктно + много вода и то под моето вещо ръководство  Mr. Green , така че единственото, което ми хрумва е, че може да е от тези, които свалят в ПЗ. Абе и днес ще е на протеини и от утре минава на смесен. С или без резултат все пак се храни здравословно, а и това е нещо.
Гуди , на мен много ми хареса как ти седи полата. Защо да не си я носиш, съвсем сериозно говоря  Hug
Цоци страшен аватар, а постовете ти винаги ми оправят настроението.
  Кри, Ори, Зеленко, Данто, Пили и всички знайни и незнайни дюканки Hug Hug Hug
  Хайде отслабващ ден на всички!!!!!!!!!!!!!!!

# 662
Добро утро от мен!  bouquet
Честит имен ден на всички именници,а аз черпя,защото днес навъртях още една годинка:

Благодаря за пожеланията и много прекрасни и желани минусчета ви пожелавам и през днешният усмихнат,слънчев ден!!!! Hug

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 08:07 от афродита

# 663
  • София
Моля ви не ме бийте за анти-режимния въпрос, отговорите може и на ЛС...
Какво правите като ви писне?
Знам, че всичко е в ума, но имам моменти, когато зверски ми идва да
зарежа всичко и да изям ...... или ...... или ....... и простооо...ми писва ми
Еми, девойки, нали не си помислихте, че ще пропусна този хубав пост!  hahaha
Няма какво да те бием, Еми! Каквото и да си говорим, всяка от нас е имала или ще има такива моменти. Бил си съвсем режимен и изведнъж гледаш + 2 кг  #Crazy или задържаш по месец  #Crazy и ти писва; някоя приятелка/съседка не признава постиженията ти и се чудиш има ли смисъл; гледаш хората по улицата как лапат сладолед или пият ледена биричка с цаца и си казваш абе дали не отслабнах вече достатъчно, майната му  #Cussing out Има хиляди такива ситуации, които понякога като че ли не забелязваш и не ти действат, но друг път изискват да събереш цялата си воля и самоконтрол, за да не се нахвърлиш върху нережимното.
Има няколко начина "да се хванеш за косите и да се издърпаш от водата".
Стари снимки от "преди". При теб не знам дали ще действа, и преди си изглеждала добре.
Малък размер дънки или друга дреха.
Както е казала Цоци, киснене във форума за надъхване.
Дюканска среща (казала го е Амели), ако не обща, то поне квартална. Да поговориш с някой, който те разбира, понякога дава неочаквано добри резултати.
Фитнес или някакъв спорт - дава ти енергия и ти вдъхва увереност. А като гледаш и другите в залата си стимулиран и ти така да изглеждаш.
Разглеждане на сайта с рецепти и готвене на нещо ново.
Предполагам, че ефект ще има и ако посетиш козметик и се поглезиш малко.
И последно - ако все пак така ти е писнало, че се нахвърлиш на храна и се натъпчеш - изтрий го от съзнанието си  и продължавай напред. Не си казвай днес и утре си почивам, после пак.
Това е.

# 664
Здравейте хубави Дюканки,

Не съм писала тук до сега, но мисля, че е време да дам и моя принос към олекотяването на планетата Simple Smile
Днес ми е 6-ти ден от ударната фаза и до момента съм свалила 3 кила, но трябва да кажа, че съм в цикъл от самото начало, а и започнах слабеенето от 115кг.
Мисля да изкарам ударната фаза 10 дни за по-голям ефект.
Извинете ме ако задам въпрос, който вече е задаван, но не можах да изчета всичките 111 теми  Embarassed
Та питането ми е: Има ли някакъв риск за здравето от 10 дневния режим, някой има ли оплаквания?

# 665
Добро утро момичета Wink

Как е настроението днес? Много сте ранобудни , явно кипите от енергия Wink

Днес съм си колкото вчера, но то не може всеки ден да съм -, като знам как вървя, сега цяла седмица ще варирам , вероятно повече в лек +, но пък след него идва време за триумф, така , че няма какво да желая повече. Дюки казва ,че трябва да съм 68 кг, да видим дали е познал, защото първоначално щях да се боря за 65 , после реших 70, сега май ще го послушам.

Гуди, не виждам никаква европричина за носене на поличката навън, европейската мода изисква, всяка мацка изглеждаща добре да е на показ за радост на околните Wink

Биборана, чудесно стихче Hug и мен така ме вдъхновяваше режима, не че сега не, но нямам време да римувам, радвам се ,че ме заместваш Wink, а другите поетеси къде са ?

Афродита , честит рожден ден с пожелания за всичко най-прекрасно в твоя живот! 

Тонито Hug Hug, човек винаги трябва да е доволен от постигнато до момента, защото е вложил много труд и воля за това.

Кри
Hug, кога легна , кога стана бре мацка?

Лабело, Свидничка, Кремена Hug Hug Hug

Поциии, диетата ти е супер за мен, кака не съм я видяла по рано, сега да съм се стопила след .....всяко хранене, връщане на поръчката, толкова мразя сланина , че като я видя ми се повдига Joy Joy Joy, но пък във веселата част с алкохола, можех да участвам Wink

Лек , успешен, слънчев и отслабващ ден!

Hug Hug Hug и   Kiss  Kiss  Kiss!

Зозето Hug, добре дошла и успех! Трябва консултация с лекар , когато ще се прави 10 дни, аз я правих 7, но пък съм сигурна ,че като ти свърши МЦ, ще бележиш голям минус, от него задържаш и сваляш малко , всички сме така.

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 08:26 от amsimom

# 666
Добро утро! Hug

Честит Петровден на всички празнуващи!  bouquet

Честит рожден ден, Афродита smile3525! Да си здрава и усмихната! Hug

Кри,   bouquet

Пропуснала съм последните три дни от Дюканския живот, за което се срамувам  Embarassed 

Наближава, ама много е наблизо, срещата  newsm44  Затова / и предвид мястото, където сме се събрали Joy/  ще си позволя малко цитати:

....за маршрутките от Стара Загора до с.Ягода:  Тръгват от автогарата, билети се купуват на касите, има маршрутки в 10,30 ч. , в 12 ч., в 13,45 ч., в 15 ч., в 16,15ч. и в 18,30ч

настаняване:
Вила №1         Боби1973                             Вила№7-           dorchester
Вила№2-а       Зеленкото                            Вила№8-           Абракадабра
Вила№2-б       Хрисула                                                         amerie и  Бубето
Вила№3-а        Кукуки                                                          Фенси-1ет.
Вила№3-б        Катя                                    Вила№9-а         Майка Зайка
Вила№4-а        frants и rivela                      Вила№9-б         svetlat
Вила№4-б        slave                                    Вила№10          baci
Вила№6            KRISMAR06                                                   михаела77
                         Играчка плачка                                           крикри- 1ет.
                         Ros4o                                  Вила№11          Таня
                         Foli-1ет.                              Вила№12-а       k_savova
                                                                     Вила№12-б       zazu
Настаняването ще бъде от 13ч. на 5ти юли. За съжаление на другия ден искат да напуснем до 11ч

Хубав ден и добро настроение на всички! Heart Eyes

# 667
Зозето[/color, трябва консултация с лекар , когато ще се прави 10 дни, аз я правих 7, но пък съм сигурна ,че като ти свърши МЦ, ще бележиш голям минус, от него задържаш исваляш малко , всички сме така.
[/quote]

Ами да се надявам, че скоро ще ми свърши МЦ-то и ще видя ефекта. То наистина и в книгата се споменава да се консултирам с лекар по този въпрос. Може и аз да стигна 7-мия ден и да прескоча в ПЗ. Май така ще е най-добре. И без това вече доста ми липсват зеленчуците Simple Smile

# 668
Здравийте момичета!
АЗ отдавна, ама доста отдавна не съм писала и е крайно време да го направя !
Виждам много нови попълнения има , нахъсани и постигащи страхотни резултати Останалите , които ме помнят, браво за упоритостта ви и желанието за промяна.
Пир мен доста проблеми имаше напоследък и почти не съм чела последните 2-3 теми, но....ще се поправя.
Моята трета фаза нещо не върви. Вчера установих , че глада за сладко и  освинаване въобще не си е отишъл, а дреме някъде дълбоко в мен. И резултатът от това не е никак добър за мен. КАто се има предвид , че  само 2-3 пъти съм правила хранене, броящо се за гала... Ужас - досега след протеиновия четвъртък винаги съм със същите кг, но днес съм +1,5кг. Направо не знам какво да правя. Сега разбирам защо момичета се плашат при влизане в трета. А се и оказа , че моя механичен кантар тегли с около 5-6кг по- леко. Досега се успокоявах , че отчитам отклонение , а не точни кг, но сега като , че ли искам да достигна точно посочените от калкулатора кг. Та в тази връзка се чудя каква точно комбинация да измисля , та пак да започна да си свалям. Кри виждам , че си сложила пак лентичка , то май и моята трябва така да изглежда. Кажи какъв е твоят режим, пък ще помисля до поредния понеделник.
Лек и отслабващ ден на всички!

Честит празник на всички именници!

# 669
krikri   bouquet Hug Подготвила съм се психически вече за всичко.Но мен и без това вече нищо не ме блазни.Не бих се върнала на предишния си начин на хранене с тия солени и мазни храни Sick Sick SickСнощи колегите сложили филета,кашкавали,салати...аз си пих кола лайт и минерална водичка и изобщо ,нито за миг не ми идваше ей така поне едно парченце да си взема.Абе кораво копеле  Joy Joy Laughing Laughing

Sagittarius.  newsm51  love001

amsimom   love001 newsm51 smile3525 С толкова години мъка,за мен тези 6кг са най прекрасното нещо.И хич не ми пука,че днес или утре може да съм без минус.Ще дойде времето за него.

Най-важното е,че се промених като човек,мислене,самочувствие.И това ми харесва,затова продължавам напред,без право на връщане обратно   bouquet  bouquet  bouquet

И аз като Цоци вчера в кухнята...сложих си един пилешки бут  Mr. Green и по едно време,бе мирише ми на изгоряло.Викак мама му тия пак са запалили боклуци на вън  doh doh И по едно време огладнявам и отивам в кухнята,а там пушилка  bowuu bowuu bowuu
Добре,че пожарната не са викнали комшиите  Whistling  smile3532 smile3532

# 670
Добро утро момичета ....
вчера бях голям мързел почти никаква работа не свърших и днес ще ми излезе през носа .... нооо кой ли ги брой такива дни ...

може би защото от ей такива "прегрешения в работата ми " после си патя с денонощно наваксване ..и това на мен ми действа възпитателно и за режима ...знам си че ха съм "прегрешила " ..после ще има ГГЗ ...и наказание ..

biborana ..... пак е стихоплетствала ..... страшно ми хареса може би понеже е на края на 33-та стр не сте обърнали внимание ...затова сега ще си позволя да го копирам стихчето
Цитат от поста на biborana

Младостта се завръща
след стопените с труд килограми.
Огнена, страстна, могъща
появява се пак същността ми.

Беше просто прикрита
с наметало от малко сланини
и заедно със целулита
изчезнаха много години.

Младостта се завръща
зряла, отнета, красива.
Аз отново съм същата
дива, игрива, щастлива
.

страшно ми допада последния куплет

zozeto ...много момичета сме почнали от трицифрено число килограми ...и да ти кажа при нас е най ОЧЕИЗВАДНА разликата ...преди и след ...давай смело ..от мен съвет повече от 6-7 дни УДАРЕН не е необходим ..рядко някое момиче е продължило да сваля след 6-7 ден така че няма смисъл

Афродита , честит рожден ден

krikri ....ти страхотно си го казала ...за моментите когато мотивацията ти отслабва ... забелязала съм те много точно и ясно формулираш обясненията ...

kremena .... аватара ти супер ... боднала си си една от "любимите ми СПОРТНИ картинки" ...

tonito26 ...това със 'забравената манджа " ...просто е МОЯ КОРОНЕН номер ..и ако мисляш да влизаш в моя отбор на "ГОЛЕМИТЕ готвачки/ПОДПЪЛВАЧКИ " ..... ако обичаш да подадеш молба заявление за вписване в тази група .... молбата подаваш към почетния председател ( демек към МЕН) ...в молбата да опишеш мимимум три ПОДВИГА ....

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 09:25 от Цоци

# 671
Добро утро раннобудни дюканеси,
Честит Петровден!
Афродита, Много, здраве и късмет!

Гуди, чудесно ти стои поличката, просто се чудя защо ще криеш хубавия изглед у дома  Wink Hug
Бермудез мерси за кафето Hug
Цоци, като видя спортуващия ти аватар и ми става весело Hug
Тонито, много се радвам за теб и ти пожелавам да си толкова позитивно настроена до края на режима Hug
Фанси, благодаря ти за страхотната организация Hug
Кри, винаги се чудя как толкова добре успяваш да опишеш положителните и отрицателните емоции свързани с режима и  вълнуващи всяка една от нас. Hug

# 672
привеееет!  wavey
Афродита, честит рожден ден!  newsm59  Много здраве, любов и късмет във всичко! Hug
Честит празник на всички именници!   bouquet
Кри  Hug , чудесен пост! като допълнение- мисля, че помага и пазаруването на дрехи- обикновено искайки номер XL или XXL или пък виждайки как ми стоят дънки или къси поли, разочарованието е голямо и си казвам-край, ще бъда слаба и хубава! Понякога ми помага...
Свидничка Heart Eyes
Лабело, това със стриите е мн гадно- на мен ми излезнаха супер много нови и е мн грозно-имам вече и на ръцете отгоре  ooooh! ....но незнам дали има мазило, което да ги премахва... Tired
ами това е от мен за днес- отивам да пека бонфиленца... оххх, а каква луда жега еееее ooooh!
да кажа, че мн ви завиждам за Ягодите... ( благородно)

# 673
Афродита, честит рожден ден!
и на всички именички  честито също!

аз искам да се оплача вчера ми беше последния ден от ударния режим и вместо да сваля съм качила с 300 гр а не съм съгрешила newsm78
какво става идея си нямам
от днес съм на ПЗ и знам че не трябва да очаквам намаление  Crossing Arms
но все пак 3 кг за 5 дни е ....  newsm81
успешно смъкване на килца на всички!

# 674
  • София
Добро утро и от мен! Страхотно кафе Bermudez, meri!
На Афродита - Честит Рожден Ден , да си жива и здрава и много късмет и любов. smile3510
При мен вчерашният  минус се потвърди, така че вече променям лентичката  Grinning.
Биборана много ми хареса стихчето, ако си имала и други , аз сигурно съм ги пропуснала, дай моля те линк да ги прочетем пак Praynig.
Тонито, ти си от хората, заредени с голям позитивизъм и винаги много се радвам като те чета smile3503
Успешен  и отслабващ ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт