Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 747
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 675
Афродита, ЧРД! Пожелавам ти една чудесна фигура, да си много здрава и щастлива!

Честит имен ден на всички празнуващи, честито на намаленията и аз да се похваля, вече съм 73.300 кг, с -0.400 кг по- малко от вчера. Плажът добре ми действа, но днес е мрачно и няма да ходим  Tired

# 676

tonito26 ...това със 'забравената манджа " ...просто е МОЯ КОРОНЕН номер ..и ако мисляш да влизаш в моя отбор на "ГОЛЕМИТЕ готвачки/ПОДПЪЛВАЧКИ " ..... ако обичаш да подадеш молба заявление за вписване в тази група .... молбата подаваш към почетния председател ( демек към МЕН) ...в молбата да опишеш мимимум три ПОДВИГА ....

smile3532 smile3532 smile3532 Ааа благодаря ...много ми е приятна твоята компания,ама мъжО пожарникар-ще ми се смеят хората ако запаля къщата  rotfImao rotfImao rotfImao Яко семейство-клептоман и пожарникар  smile3532 smile3532
 А между другото оная снимка с гъсениците ЦЕПИИИИИИ smile3532 smile3532

Ох много смях днес.От снощи съм почнала и няма спирка.А дано е на хубаво  Mr. Green Mr. Green

Катя*  Ivi baby   newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51  Благодаря ви момичета.Вие ме правите такава и няма да ви предам до край.   love001  love001  love001
Колко страшно звучи КРАЙ  newsm62

# 677
tonito26 ....чудесно семейсто сте си ..нали противоположностите се привличат .... вие сте се събрали ПРИРОМАНКА и ПОЖАРНИКАР ...ти палиш той гаси ...прелест

# 678
Абе чудя се къде съм сбъркала,аз съм написала клептоман... Thinking
Добре,че има по умни от мен да ме поправят  bouquet

# 679
Добро утро от мен.
Крайно време му беше на времето да се развали, та няма да се ходи на плаж. Grinning
Изгарям от нетърпение да си ходя в къщи, така ми липсват котките, че ми се реве - баща ми на два дни ходи при тях и ми ги дава на слушалката да чуя как мъркат, луда работа. Те горките не са свикнали на такова "безхорие", аз съм си все около тях и сигурно са много стресирани Cry Особено малкият - за пръв път му е да остава толкова дълго без мен Cry
Утре сутрин рано-рано, живот и здраве си тръгвам Whistling Rolling Eyes

Режимна съм. Панталонките, дето ми бяха оширочели сякаш просто са се отпуснали, защото едни други са си ми точно. Демек държа тегло, струва ми се.
От Естрофем-а са ми излязли гадни пъпки, не мога да се понасям, по принцип не съм склонна към пъпчасване.

newsm59 афродита! Hug
Амсимом, видях хубави снимки, браво мацка!  bouquet
Гуди, ще е грехота да си разхождаш готината пола само в къщи - екстра си в нея! Hug
cote, тези 300 гр. + не са реални, не им обръщай внимание. Отчитай и посещенията на 00.
Цоци, много се смях с твоите кухненски неволи Laughing
Тонито26, много ти се радвам на постиженията, ще успееш! Hug
Катя* Heart Eyes
Byrne, честит минус Peace
ros4enka Heart
Сагитариус и ти си една терца, няма-няма и ме разхилиш Grinning
mi6a97, не се шашкай, нормално е казват, такова вариране от 1-2 кг в трета. Аз не съм добър пример за нейното стриктно спазване, та не мога да дам лично мнение, но и при мен се получи покачване в началото, хем без гали и нишестени, та бях в потрес Crazy А за кантара ти - каква е гаранцията, че другият на който си се мерила мери вярно Wink
Ivi baby, честито затвърждаване на минуса! Peace
zozeto, няма смисъл от 10 дни ударен, скачай във втори етап! Peace
Кри  remybussi

Вижте  какво пиле си имам на терасата - има си гнездо и носи пеперуди и буболечки на малките си, изчаква обаче да вляза в стаята, преди да литне към гнездото, за да не видя къде е hahaha /а то е над прозореца/ Simple Smile

Хубав и спокоен ден пожелавам!

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 10:17 от Орелия

# 680
  • Лом
Афродита  честит рожден ден! newsm59  bigdance2Много ,много минуси,здраве и бъди винаги усмихната.
На всички които имат имен ден-честитоura  А сега отивам да ви доизчета,че не успях вчера.  Весел и отслабващ ден!

# 681
Здравейте, момичета   bouquet
Добре дошли на новичките   bouquet
Афродита, честит рожден ден - много здраве, щастие и сбъднати мечти   bouquet
Честито на всички именници и на всички свалили грамчета и килограмчета   bouquet
Не съм чела признавам си - на изпит съм от 13 часа и след като приключа мисля да попрочета пропуснатото.
Приятен и много усмихнат ден на всички!

# 682
Afrodita, честит рожден ден! Много здраве и успехи! Hug
Тонито26, стискам ти палци и те поздравявам за решението и смелостта! Ще те мисля, да знаеш!
Биборана, чудно стихотворение!  Hug
Ори, няма плаж, затова отиваме на кино! Поне не вали.
Целувки от мен! 2 дена удържам фронта. Надявам се, че влязох в релси.

# 683
Добро утро на всички...То малко добър ден, но просто бях скапана вчера и днес си поспах, като съм и без деца....
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на АФРОДИТА  bouquet
Да си жива и здрава и много успехи ти желая!
  bouquet
Честит имен ден на всички именници!

Аз днес немога да се похваля със свалени килца... Cry

За стрии съм чувала, че крема на Орифлейм против стрии бил много ефикасен. Е...то зависи от възрастта де....щото с годинките кожата губи еластичност.

Еми щом като не се броят килограмите от бремеността аз съм си супер. Значи може и 65 да стана според д-р Дюкан Thinking

Приятен, усмихнат и слабеещ ден желая на всички.
 Аз яхам прахосмукачката.

# 684
  • София

Виждали ли сте на пазара зеленчуковото олио / от домати, кратсаваици, пипер и знам ли кво още /? Ккаво мислите за него като за намазване на тавичката за печене ?
В Германия има от лен , от магарешки трън и от незнам какви си друго. Купих си от лен, предполагам, ще разхлабва. Но ще си го позволя едва в трета фаза, вероятно.

В магазинчето за трици в Младост 2 /магазин “Здраве” в бл. 289, срещу РУМ-а в Младост 2 - от блогосайта/ видях орехово, лешниково, ленено, конопено, сусамово олио, кокосово масло и ... какво още беше ...  newsm78
В малки разфасовки са, по 200 - 250 грама и са скъпички, но май доста полезни.
Но ще си купя за трета фаза ... някой хубав ден ...  Grinning

Афродита, честит рожден ден!

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 10:52 от Amidala

# 685
Понеже с работните задължения вчера аз малко се "изгаврих " ...те днес ме "налегнаха от сутринта " ...ииииииняма мърдане ....
но влизам за да се похваля ...след като моите домашни се изпонадигаха от леглата ...се добрах до кантара ...та да кажа ....
почвам ПЕТИЯ СИ МЕСЕЦ НА РЕЖИМА ....със свалени 19 кг ...днес кантара показа ТОЧНО 82кг ...
мисля че е хубав старт на НОВ МЕСЕЦ ...като се има впредвид че и съм с МЦ мисля че си е супер и за хвалба

# 686
Добър ден ранобудници newsm51
Честит Рожден Ден Афродита, да си жива и здрава newsm59
Честит Имен Ден на всички именици  newsm67
Гуди, с таз пола си трепач, да си я разхождаш често и хич да не ти пука Hug
Ори, чакам те с нетърпение jump Hug
Фенси,  Hugмерси за информацията. В тази връзка, ако някой ще пътува с автобуса до Ягодите да свирка, ще си правим компания Laughing
Цоци, честити пет месеца на режима и свалени килца  bouquet
И малко инфо- трици има в ХИТ "Люлин " и "Фантастико "Надежда-3"
Хубав уикенд на всички  love001

# 687
Орелия   Hug  bouquet  love001 newsm51   
                                                           Обичам вииииии

То_ни   newsm51  love001

Цоци Атака мацко.Удуши ги тия килца,не им дава да дишат.  smile3521 newsm51

Абе момичета,от 3 дена съм на триците и днес не излизам от WC-то.Да взема ли да ги намаля или да ги спра.  newsm78

# 688
Много благодаря за пожеланията,момичета,много сте мили! smile3525
Еми,на твоят въпрос така ще отговоря-вчера си бях на село,а баба ми опнала едни ми ти шоколадови бонбони,вафли,пасти,баница извила жената,топла,топла,пари и ухае,аз се облизвах,облизвах и не близнах нищо....ама ако знаеш как си блъсках главата от яд,как ми се ядеше,въобще не ми се е притъпило усещането за сладко,гледам да няма около мен.За момент си помислих-абе стига толкова,какво ако си взема един бонбон само,няма да вдигна килограми-ама после си рекох-да,ама толкова време се ядосвам,че не мога да влезя в никакви дрехи,че не се харесвам и сега да освинвам положението пак. Naughty

# 689
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Доброютрооооооооо!

Най-напред честит рожден ден на Афродита!

Честит празник на всички именници!   bouquet  bouquet

Цоции, честит ти нов аватар. Е са вече изби рибата!!! Жистоок! Честити 5 месеца и супер резултат  Hug
Амси аз нещо изпуснах снимките.  Embarassed Не ми се отваря тоз линк!
Добре дошли на новите момичета – и смело напред – Дари 68, kv08, Зозето. Аз правих 10 ударни – не съм имала никакви проблеми.
Гудииииииииииии – ой лалааа  Shocked, бравооо - я си носи полето и не ги мисли.
Биборана – възхищават ме твоите стихчета – много.  smile3525
Фоли, Ори  Heart Eyes
Аз да се похваляяяяяя - видох я тая осмица беее! Еййй, голям зор ми даде! Но днес видях 89.8. Фоли - от тупването е - да знаеш  newsm51. Минах и тая граница - 15 кг.

Общи условия

Активация на акаунт