Февруари е далече, но сега-бебо топли нашите сърца!

• 15 447
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
  • София

За каква ударна вълна става въпрос  newsm78  за какъв взрив  newsm78

Пусни си телевизора или влез в Клюкарника. Взривиха се складове за боеприпаси в Челопечене. Източните квартали на София чуха добре, а някои и усетиха трусовете. На къщата до нас са изпочупени прозорците. Нашите оцеляха.

# 256
Съжалявам, тъкмо се записах при вас, и сега ще трябва да се отпиша. Днес ходих на гинеколог и ми каза, че има ембрион, но няма сърдечна дейност и утре да отида да ми направят кюртаж. Някой знае ли дали боли много?

# 257
Момичета не мисля че движението пречи,по скоро помага.Колкото до морето и планината,азсъщо ходя на море.Внимавайте само да не лепнете нещо.Аз започнах да ходя на море когато забременях първия път,дотогава не можех да стъпя там,а след това изкарах бременността си почти там  grinning039 photo newsm41  

Зима много съжалявам.Дано скоро пак видиш двете черички.Горе главата и гледай само напред. Cry

# 258
  • по света и у нас
Зима,съжалявам миличка,минала съм по тоя път и те разбирам.Бях писала в предните страници че става бързо и след няколко часа си си вкъщи.Мен ми го направиха с пълна упойка и нищо не усетих,но за вътрешната болка упойки няма,само времето  лекува.Пожелавам ти бързо възстановяване и едно здраво и палаво бебче догодина!

# 259
Зима,мила,предполагам,че ти е много тежко,но потърси и второ мнение.В коя седмица си точно?Преди това улавяли ли сте сърдечна дейност?

# 260
Много сте изписали - ще ви чета следобяд!
Имам нужда от стиснатите ви палци - отново съм със зацапване и сега отивам на лекар!

# 261
В 8 г.с. съм. Досега не се е чувала сърдечна дейност, но предния път (преди 2 седмици) смятах, че е рано за нея. Докторът каза също, че било колкото в 5 г.с. Но сега мисля да изчакам до другата седмица и да отида пак някъде другаде. Не знам, може да са напразни надежди... Кюртаж с пълна упойка ли се прави?

# 262
Радолинка и Зима, съжалявам,  Cry, Зима непременно посети и друг лекар,
pretty стискам палци, дано всичко е наред
На мен напоследък много ми прилошава, не повръщам, но като видя храна и ми се гади ужасно, най-добре ми се отразява газирана вода с 3 резенчета лимон, утре ще пътувам за София и се чудя дали да не си взема някакви хомеопатични таблетки или свещичките, за които бяхте споменали, има и трети вариант- торбички Sick

# 263
Върнах се - утре отивам на ЛКК за болничен - 1 месец и само лежане вкъщи!
Иначе бебето е добре, сърчицето му тупка ли тупка . . ., доктора каза, че при повторно кървене вече е рискова бременност и иска да съм в пълен покой до 14 г.с.
Това е от мен - сърцето ми се е свило, но дано имаме късмет!

# 264
  • по света и у нас
Зима непременно потърси второ мнение!Ще стискам палци да е сгрешил лекаря нещо. Praynig                                        Искам да ви разкажа какво ми се случи и дано си вземете поука и вие да не бъдете така заблудени като мен.Вече ви бях писала че ме уволниха още първия ден от болничния ми(в рискова бременност съм)и не ми платиха последната заплата.Всички ме навиваха да ги съдя,защото бременна нямат право да ме пипат.И аз хоп с всички документи,договори и фишове та при синдикатите при една позната да разуча почвата.Жената гледа,разглежда и ми обяснява възможностите от тук натам–за помощи,майчинство и т.н.Също ме съветва да ги съдя.Дадох и моя ЕГЧ(номер на чужденеца) и тя ме вкара в база данни на оситурителния институт и какво щеш–имам внесени осигуровки само за 3 месеца миналата година(а работя от 2 години там)... #CrazyПозеленях и ми прилоша.Моята приятелка едва успя да ме успокои заради бебето.Всичко е било фалшиво.Сега по най бързия начин трябва да намеря фирма към която да си внасям осигуровки за 6 месеца та да имам право на помощи,и майчинство(не че е много тук ти дават 5 месеца–1 преди да родиш и 4 след).Внимавайте много,а за тези които имат съмнения че фирмата им води двойно счетоводство сестра ми ми каза,че всеки може да влезе в сайта на НОИ и знаейки кода си(или ЕГН) да проверява внасят ли му осигуровките всеки месец.Аз не вярвах че и тук е възможно подобно нещо.Сега съм но кръстопът и не зная какво да предприема–да ги съдя ли,но какво ще доказвам с фалшиви документи???Съжалявам стана малко дълго обяснението..                                                             pretty  само спокойно сега и повече пазене на леглото като мен.Всичко ще се оправи още до дни.А какво ти даде доки за зацапването?

# 265
В Н Л понеже ти започна темичките за февруари, а виждам че и тая е към своя край предлагам име за нова.{Майчета за февруари в нова темичка събрани.}Моля, ако нямате други предложения пусни я.Аз след малко приключвам за днес ще ви драсна утре.Лека и прохладна вечер желая на всички. smile3520 smile3522 smile3524

# 266
Zima, съжалявам мила...дано всичко се окаже фалшива тревога  Praynig

Прити...сега се иска търпение и лежане...ама наистина лежане....само до тоалетната ставане  Naughty  Знам, че е изнервящо особено ако си сама по цял ден вкъщи, но и седенето не е за препоръчване...дори напротив. Ако ти се наложи да седиш..на едното бутче  Naughty

Май е време наистина за нова тема... Thinking

# 267
  • София
Бре жени, вие нямате спирка Simple Smile

Зима, съжалявам Sad потърси второ мнение, но не чакай до другата седмица, а го направи още утре
Иначе кюртаж мисля че се прави и с пълна и с местна упойка... би трябва ло да те попитат.. но аз ти препоръчвам пълната... Не ти трябва да гледаш и слушаш!!!

При мен всичко изглежда наред.. не ме преглежда док., но пък изследванията всички са в норма... Само за гъбите имам лоши новини  Cry Още не можел да ме лекува... като отида следващия път на 28-ми, тогава щял да види...
Свитки ми се видяха при тая вест... как ще изтърпя още месец, като вече един едвам издържах...
някоя може ли да ми каже какво да правя че поне да не боли толква.. Забравих да питам док. проблем ли е че използвам Лактацид за интимна хигиена... но пробвах със сапун и става по-зле..

Питах го за моите почти перманентни болки в дясно и той каза че така както му ги описвам според него най-вероятно е апандисит и няма нищо общо с бременността... Склонна съм да му повярвам, тъй като се появяват само след обилно похапване и то ако съм в седнало положение... Още повече, че и преди бебо си ме е боляло... На какъв доктор да отида да ме провери за апандисит, най-вероятно хроничен? Пък и то сега по време на бременност не е ли опасно да ме оперират?
Аз мога да търпя Simple Smile то болката е относително понятие... Simple Smile
Пък и да ви се похваля - вече толкова рядко ми става лошо, че почти съм забравила Simple Smile Но пък стане ли... направо място не мога да си намеря Sad
Иначе с кг не съм мръднала... още съм -2 от преди бебе... та се чудя да не би тогава да съм била +2 от нормалните Grinning

Вече обмислям кога да кажа на шефа "хубавата" за него новина Simple Smile но трябва да е утре или в понеделник, че пак ме стягат за командировка, а пък мен ме мързи Grinning

bouquet на всички Simple Smile

# 268
  • Пловдив
Здравейте и от мен.
Радолинка и Зима много съжалявам Cry Зима потърси второ мнение. Имам приятелка която бяха изплашили така, а сега си има здраво момиченце. Колкото и малка да е вероятността, поне да си сигурна че си направила всичко каквото е зависело от теб.
Аз днес скорострелно се изстрелях при доктора. От снощи след едно качване и слизане от един стол за да се покатеря до един шкаф и аз като carbo имам болки в дясно, в областта на апандисита. Тая сутрин изпаднах в едни размисли да не би да е извънматочна бременността ми и реших вместо да се тръшкам да отида при доктора /до сега не бях ходила/. Имам плодно сакче, маточна е бременността, но е още много рано да се каже друго. Назначи ми среща за след 1 месец, тогава ще ми направи първите изследвания. Вероятно след 2 седмици ще отида на частен преглед при доктора който ми води бременността първия път хем да му съобщя благата вест  Laughing хем да видим дали ще се чуе сърчице.
За гаденето и повръщането да ви кажа какво ми каза моя доктор днес. Трябва да се пие минимум 2 л. вода на ден. Според него с повечето пишкане се отделят веществата които предизвикват гадене. Като се замисля има резон така че "Наздраве"  cheers

# 269
  • Стара Загора
Здравейте момичета.Много сте писали.
Зима,съжалявам мила  Cry Hug
Софиянки как сте след тези взривове?
Аз два дни не съм ходила до WC и ми е криво,полудявам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт