Пеят нашите сърца - през СЕПТЕМВРИ ще сме с бебета

• 13 015
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Мариам радвам се че добре сте изкарали.Аз цял ден пазя леглото, егати  Sick Меда и лимоните какво да ги правя  newsm78 Бях решила, че ще запомня и до там съм била с решението.Таз празна глава мойта  newsm78

# 196
Мире,що се тревожиш?Добре говори за болницата,че взема мерки.Все пак това е родилен дом!Аз пък съм против постоянният вървеж на хора!Ами това е постоянно внасяне на инфекции.Кой нормален родител би искал това за детето си?Помисли от тази страна PeaceА!Честито за масата Wink
Елена-как е бебчо?Размърда ли се?
Мариам-радвам се,че сте прекарали добре. LaughingЖалко само за инцидента с мъжа Sad
Стелка-с тоз климатик,мацко виж до къде се докара! NaughtyКато знам на колко градуса го държиш,че и спиш на такива NaughtyПочвай осцилококцинума/както каза Суит,лимони с мед и умната с тоя климатик Peace
Хей,мацки-преди малко се прибрах от шопинг PartyКупих разни парцалки за дребната и сега съм много щастлива newsm68До сега не бях купувала нищо.

# 197
И ние преди малко се връщаме,купихме шкафа.И аz съм доволна,че малко неща ми остават вече...В тая връzка,Мире,не zнам как можеш нищо да не си купила,как иzдържаш?Аz си бях каzала,влиzам в седмия и почвам.Че то бебета се раждат и в седмия(недай боже),но все пак и тогава,някой да ми купува?Не,мерси...Честито zа масата   Peace
Уанде и на тебе честито..
Стеле,ще ме умориш.Как к´во да ги праиш лимоните и меда?Ми ще ги пиеш,ма,жено  Mr. Green
Мариам,кофти работа  Confused
Отивам аz да готвя  ooooh!

# 198
Деси - и на теб честито за шкафа Peace

# 199
Едно от момичетата питаше за количките на Чиполино. Ние ползвахме такава за Виктор, модел Пуки. Не съм съгласна с Асето, че не са удобни. От моята съм страшно доволна. Ползвахме я докато малкият стана на 1г и 5м, т.е. докато тръгна на ясла. След това въобще спряхме да ползваме количка и станахме пешеходци. Количката все още е в отлично състояние и ще бъде верен служител на бебо N2. Всеки ден съм изминавала с нея по няколко км. Издържа по разбитите улици в квартала, непрекъснатите качвания и слизания по бордюри. Удържа и вероломствата едно бебе, което още като стана на 5м реши, че количката е място където трябва да се търкаля, изправя, подскача и всякакви други магарии. Предимство си беше лесното сгъване и разгъване, когато сме я пренасяли с колата и не на последно място възможността всичко без сенника да се свали и да се метне за пране в автоматичната пералня.

# 200
  • София/Русе
uanda, ами побутна малко, ама не е такова яко ритане като друг път, надявам се да е от жегата и го мързи, както и майка му Simple Smile

# 201
Честито на всички с новите придобивки. Всички активно купувате. Аз съм от тези дето още нищо не са купили. На нас нали ни предстой местене и то в друг град и няма смисъл сега да пазаря, защото после трябва да го пренасяме и да търсим по-голям камион. Малко се притеснявам дали ще сколасаме, че тук доставката на мебели е 6-8 седмици. Само да не се налага накрая в бързината да вземаме нещо, че сигурно няма и да ми харесва.
Но се надявам през идната седмица да си намерим жилище на новото място и да мога някак си да почна да организирам всичко.
Стелче  Hug да вземе да оздравяваш, че надали е много приятно посред лято да пиеш чай и лимони.
Тук при нас днес беше жега и аз ходих по центъра и уж нищо не купих пък едва се довлякох до къщи. Че и мъжът ми е на футболен турнир и нямаше как да го привикам да ме прибере.

А  иначе как открих форума. не съм много сигурна. Аз знаех от сестра ми, че го има. И като разбрах, че съм бременна почнах да чета отчетната, но се регистрирах чак 4тия месец. Аз не съм от много редовно пишещите, но съм изчела всички отчетени теми.
А някой има ли идея колко теми сме изписали от тук. Може  да се ги номерираме. Но пък на кой ли му се брой. Thinking

# 202
  • София/Русе
а, ston, супер, аз питах за чиполино, защото си харесах тази 3 в 1 Джема и много ми се стори симпатична, сега след твоето мнение още по- ми харесва Simple Smile гледам в парка доста народ с чиполинита
а асето май е на почивка, някой друг ми отговори тогава.  

# 203
  • при моите любими
Като стана въпрос за шишетата, ето каква статия намерих.

"ПЕЛЕНАЧЕТА СУЧАТ ОТ КАНЦЕРОГЕННИ ШИШЕНЦА
ОПАСНИ БЕБЕШКИ БУТИЛКИ НА ПАЗАРА
Една от най продаваните марки за бебешки бутилки в България -Авент е на първо място в списъка продукти които съдържат опасното химично съединение бисфенол А.Това показа проучване на група британски учени ,които са оценили над 500 научни публикации и са стигнали до извода ,че опасна за здравето може да е не само храната ,но и нейната опаковка.
МАРКИТЕ
На българския пазар се предлагат всички марки бебешки бутилки от ТОП 5 с най-високо съдържание на химичното съединение бисфенол А.Това са марките AVENT,DR.BROWNS,EVENFLO,GERBER,PLAYTEX.
При производството на бутилки за бебета,пластмасови бутилки за минерална вода ,бутилки за спортисти,съдове за микровълнови печки,както и за някои полимери в пломбите за зъби,се използват материали ,които могат да станат причина за сериозни заболявания,в това число и рак .Лабораторни тестове в Америка са доказали,че петте най разпространени марки за бебешки бутилки съдържат опасния хормоноразрушаващ бисфенол А,който потенциално уврежда човешкото здраве и среда.
ОПАСНОСТТА
Всеки ,който е пил от пластмасова бутилка ,или е ял от пластмасова чиния ,е имал допир с това съединение.Екипът от учени потвърди,че химикалът се отделя от пластмасите,в състава на които участва и преминава в храната или течностите ,до които има досег.Най страшното в откритието на британските изследователи е това ,че въздействието на отровната опаковка може да стане още в утробата.Ако бременната жена пие от бутилка,в производството на която е използван бисфенол А ,то вероятността нейният нероден син в последствие да развие рак на простата е достатъчно голяма.
ОПИТИ
Направени са множество експерименти с бременни мишки .Учените във Великобритания им въвеждал различни дози с бисфенол А .Резултатът се оказва направо плашещ всички мишки били открити патологични изменения на простатата.
ДО КАКВО ВОДИ:
1.Ранно начало на пубертета
2.прекалена пълнота
3.диабет
4.повишаване на агресията
5.понижаване на паметта
6.преобръщане на нормалните сексуални разлики в структурата на мозъка
7.понижаване на имунната система
8.рак на гърдата
9.рак на простатата
10.помятане
ПРЕПОРЪКИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ:
1.Купувайте дървени играчки,така със сигурност в организма на детето ви няма да попадне бифенол А.
2.Ако все пак купувате пластмасови играчки търсете надписа на етикета pvc-free.
3.Винаги проверявайте дъното на продукта.Не купувайте такива продукти,които имат надпис PC.Това символизира наличието на вредната поликарбонатна пластмаса.Често номер 7 означава че материалът е поликарбонатен.Не закупувайте продукти,които имат номер 3.Това във всички случей означава че продуктът е направен от PVC пластмаса.За да сте сигурни ,купувайте продукти,които в триъгълника на дъното си имат изписани номер 1,2 или 5.
4.Не затопляйте никакви напитки или храни в пластмасови съдове.
5.Избягвайте да храните децата си с консервни храни .бисфенол А се разлага от метала и попада в храната,което консумирате.
6.Най добре да купувате храна на децата си в стъклени бурканчета или бутилки.
7.Ако използвате пластмасово съдове никога не използвайте миялна машина за тяхното измиване.Избягвайте горещата вода,както и силното търкане при почистването им. "

# 204
Леле,Cyd,това zвучи ужасно  Shocked .Нправо нямам думи,един вид врагът дебне отвсякъде,а... Confused

# 205
  • при моите любими
Аз вече не знам на какво да вярвам. Ще отида да разгледам на NUK стъклените , колко са тежки. Дори и статията да не е на 100% вярна, не ми се правят експерименти. Няма да ми натежат 2-3 стъклени  Hug

# 206
  • София/Русе
Лошото е, че периодично излиза различна информация и понякога направо противоречива. Говореше се преди време за платени публикации, а уж правели проучвания и т.н. Май няма да с учудя, ако след месец ни обяснят как стъклените бутилки всъщност са толкова вредни, защото и в тях има вещество някакво ...

# 207
Е какво стана със сертификата на Авент  newsm78отиде в канала май.
За мен "стъклените тежат" някак си няма тежест като оправдание!!Колко пък тежат!!!10 кила?? Rolling Eyes
За мен винаги стъклото е било по-хигиеничен материал от пластмасата!!Но това е лично мое мнение!!А и ако всичко е наред няма да ни се налага да ползваме толкова шишета!!А да вдигнеш 1-2 пъти седмично "тежкото" стъклено шише...еее голяма рабпта!И чашата с вода тежи ама пием като сме жадни  Wink
А това че всеки ден излиза нова и нова и противорчива до немай къде информация е на 100% вярно!!Спор няма!!

# 208
Е сега вече съвсем няма да мога спя   #Crazy

# 209
Мили момичета, днес преди 10 год. родих най-прекрасното момиченце Laughing Моята дъщеря има рожден ден  Grinning и още от сутринта ни гонят трепети Grinning в очакване на гости и подаръци. Hug

Общи условия

Активация на акаунт