Пеят нашите сърца - през СЕПТЕМВРИ ще сме с бебета

• 13 012
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Привет-мривет!
На патерица, но от сърце поздрави за Суити и Дидка! На многая лета!  bouquet

Аз тия дни ще се спукам от един плексит на гърба между раменете. Почва да ми писва.
Аз открих форума преди 4 г, малко след раждането на Лени, защото ми се налагаше да се прибера да си сменям паспорта и се чудех дали с автобус да пътувам или със самолет. Тогава се регистрирах под друго име. По-късно по лични причини, които сега не са релевантни, си направих нова регистрация с разрешение на админите.
Оттогава пиша и чета, периодично сменям подфорумите, според интересите ми.
В момента най-често пиша в Хоби и Родители в чужбина.
От Хоби знам Суити покрай Литературния клуб. Изключително начетена и много фина жена - това са ми впечатленията.
С Асето пък се знаем лично от срещи из родния ми край.
С другите от вас се познавам едва от тук,но сте супер приятна компания, иначе отдавна да ви бях зарязала. Joy
Пак прекалих с писането.
Отивам да правя торта, че ме чака детско парти ooooh!

# 181
Здравейте и от мен,
ние пък днес ще ходим да купим един шкаф zа бебчето,zащото няма да имаме щастието zа сега да го уредим със стая.Баткото има,но е много малка zа две деца,та не zнам,ще го мислим като порасне малко.
Та zа сега ще е с нас.Имаме вече легло,а от по големите неща остана само тоя шкаф,та да си има отделно място zа дрешките..После още малко дрешки,и някое стъклено шише,че нали слушаме специалистите..Макар че повече ме интересува как можем иzобщо да ограничим полzването на пластмаса,като тя е навсякъде?Та мисълта ми е,ще се спасим ли от проблема,ако има проблем,просто с купуването на няколко стъклени шишета?Според мен не,zащото трябва децата ни иzобщо да нямат досег с пластмаси,иначе пак ще си влиzат по рано в пубертета и т.н.Суит,мерсим,че внесе малко успокоение  Simple Smile Ох,айде стига,че досадно става.. Wink
Ей,момичета,от днес(или нещо такова)трябва да съм в 8ми месец  baby_neutral .Мъничко останааааа.Корема ми е много голям,мисля,по голям от предния път.Тъмна линия имам някаква много мижава,предния път имах доста по тъмна и със сигурност от много рано.Забеляzвам,че и корема ми е като цяло някак по ниско тая бременност,не zнам zащо е така,може би като е втори път е нормално?А и още нещо,кожата по краката ми е мнго по гладка от нормалното и имам много по малко косми  Shocked .Ей това ми е много странно..
Дидка,браво и zа хубавите реzултати,и zа отпуската.
Айде момичета,че трябва да ходя със сина ми в Макдоналдас(естествено той е  върл любител,zа раzлика от мен)и  после малко по магаzините.Много весел ден ви желая  Peace
Я,Вечсе появила.Оправяй се,тия болки са мнооого досадни,съчувствам ти.И мерси zа приятната компания  Wink Joy Wink .Споделям мнението нпълно.
Чао..............

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 14:32 от desi manova

# 182
Влизам за да се оплача  #Cussing out
От сутринта тече вода от носа ми,ама тече ви казвам не спира.Сега и гърлоъо ме почна, леко да ме дразни. #Crazy  Много е гадно. Какво бих могла да пия?

# 183
  • София
Стела, почвай Осцилококцинум. По една доза на 6 часа. Дано се оправиш бързо, че в тая жега е много гадно да боледуваш.... Confused

ВечHug.

# 184
Имаме си масаааа newsm68 newsm44 много е хубава!Много се чудехме и накрая се спряхме на една и след като я избрахме/аз я бях харесала отдавна/разбрах че модела се казва Симона  smile3521Еми какво да се прави-късмет!!
Мама ми каза че някакъв ме е търсил от 1во районно!!ЧЕ защо па мен???Аз даже не зная къде е това районно!!!Странна работа!!
Навън е страшна жега!!Направо не се диша!!
Еййййй аз си нямам нищичко за Мони!Дали е време да започна да пазарувам или не?ЗНам ли newsm78
Аз форума го знам от години но се регистрирах доста след като разбрах че съм бременна! HugМного ми е хубаво тук!!С вас сме си като семейство Hug

# 185
Стела, да не забравиш лимони с мед!
Днес на басейна си изкарахме чудесно, на Мари много и хареса и почти не излезе от водата.
От 10 до 2.30 издържах, но с шапка само на сянка и се пръсках с цвъкалка непрестанно, накрая настроението помръкна и се прибрахме защото във водата един мъж получи инфаркт и едва го спасиха и то при положение, че имаше толкова много хора във водата, та после линейки, полицаи...аз не исках да изпускам Мари от очи въпреки, че през цялото време беше в детския басейн като видях колко бързо стават белите и ми се изправи косата... ooooh!.
А като се прибрахме, къщичката хладничка и като се изсипа един дъжд като из ведро, чудесно освежаване.
Ако не бях с тази тумба бих излязла с Мари да поцапаме в локвите, а вие къде сте момичета?
Мирка, честита нова маса, хубаво е когато си купиш нещо с мерак !

# 186
Стела, да се оправяш бързо!

Мирка, честита маса! Тя си ви е чакала, щом и името й е такова Grinning

Мариам, много неприятна случка, затова момичета по жегите си стойте в къщи Naughty

Аз форума го чета от преди 4 г., но не съм много по писането. Чак не мога да повярвам, че се записах в отчетните. Последно време все в проблемното висях, че имаше какво да науча. Ааа, Веч, ако не се лъжа, Дебеланата ти беше ника, спомням че някаква каша стана и потребителките ви скочиха на чуждоземките, и Хонда спря да пише оттогава, ако не е с друг ник де (харевам рецептите й за мъфини). Пак повтарям, може и да бъркам.

Ние отиваме да се возим на водно колело на Ариана, че сме обещали на Хриси от доста време, но все нещо не стигаме дотам, а ни е под носа Embarassed

# 187
  • София/Русе
Здравейте !
много жега, много, уж в парка се разходих, но голямо потене
Вечерница, мен ме боля кръста доста и ми каза лекаря невробекс, че мога да пия, но така и не пих, търпях си, мазилата май не стават за бременни
Мирка, честита маса ! А от къде я купихте, че и на нас ни трябва, сега сме с една ниска и една висока, но няма място т.е. трябва да освободим за разни неща на бебето и само една ще сложим. А иначе аз само гледам и разглеждам легла, колички и т.н., но още нямаме купено.
А аз форума го открих след като забременях и търсех разни неща, които ме интересуват и забелязах, че в много от случаите намирам отговори тук, та така. Simple Smile ама най-късно се регистрирах.
А да ви питам нещо, че ме тревожи днес - има ли някакъв период от време, в който ако не усещам бебто трябва да се тревожа ? че то сега по жегите съвсем си кротува, ама все пак рита от време на време, а днес имам чувството, че никак и се опитвам да не се паникьосвам, но ... 

# 188
Благодаря   bouquet
Купихме я на Красно село!ТОчно преди самия пазар покрай канала има един магазин ама не мога д анамеря разписката на нея е тпчния адрес!Ще потърся!!И веднага ни я докараха!!ТЯ си беше в магазина и ни чакаше както Григчо е казала!! PeaceИначе от каталог месец и половина трябваше да чакаме!!Да бе!Беба ще се роди ние маса да си нямаме!! Naughty
Elena моя доки ми беше казал ако макс 6 часа не я усещам веднага в болницата!!Но в тея жеги е нормално да са по-кротки!!И моята мома е така!!А и най-леките движения може да не ги усещаш!Аз съм така толкова съм свикнала с потръпванията че ако не си погледна корема не мога да преценя мърда ли!!ХАпни шоколад,кола и легни по гръб до минута две ще усетиш бебочето! Hug
И сега да питам-вие чули ли сте че в Тина Киркова ВЕЧЕ не разрешават достъпа до майката и бебето???Имало камери и от ХЕИ зорко следяли!!Ако е така това си е направо ужасно!!!!ТЕя хора как го мислят това нещо!!! #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfireТова го зачетох при Юлките преди малко и много се стъписах!
И мнението ви за това http://www.lekar.bg/news-67/info-498 ставало за след секцио0 било хомеопатично!Имате ли някакви наблюдения!Благодаря

# 189
Мирка да ви е честита масата  bouquet
Това за Тина Киркова много гадно звучи и какво докато си там в изолация ли да стоиш поне таткото не пускат ли?

# 190
Ами и аз се опитвам да проуча въпроса!!Момичето явно е било на отворени врати последния път!!Написала е че заради инфекциите са ограничили достъпа на външни хора и не пускат никой при майката и бебето!!!Което ако е наистина така направо е ужасно!!!Една от главните причини да искам ВИП избор на лекар и така нататък е именно тази!Да може мъжа ми да идва при мен!! #Cussing outОхх дано някой да има повече инфо че така много се притеснявам!
"А, какво забравих за Т.Киркова - вече не показват ни бебетата, ни майките. Има камера и ХЕИ стриктно следи(пак заради онзи случай). Ако се разберете нещо с доктора си, това вече е друга работа. Има друг изход, не искам да пиша тук, а и лекаря си знае..."
Това е писало момичето!!

# 191
Честити придобивки, момичета!
Със здраве да си ползвате нещата!  bouquet
Ужасно топъл ден- днес бях тръгнала да върша някои неща, докато се прибера вкъщи едвам дишах...
Пожелавам ви една приятна и прохладна вечер! Wink

# 192
Мирка ако е само заради инфекцията е нормално тогава. Правят го за да избегнат усложнения. Когато има грипна епидемия е по същия начин никой не пускат така че може и да е само временно Peace

# 193
  • София/Русе
Мирка, мисля, че малко по-назад в тази тема се включи едно момиче от октомврийките и беше споменала, че в момента има инфекция в Тина Киркова. Може би на това се дължи ограничения достъп. 

# 194
Даа помня аз бях тази дето и тогава наостри всички сетива но не разбрах нищо повече!! newsm78Ама там много зачестиха тези инфекции!!Как ще раждам??Ох дано да се оправи по-скоро инфекцията /поредната/че да сме живи и здрави ние /които ще раждаме там/и бебоците ни! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт