Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява хълцането на бебето в корема?
Какво представлява записът на сърдечния ритъм и кога трябва да започне?
Какво представлява хълцането на бебето и какви могат да бъдат възможните значения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява хълцането на бебето в корема?
-
Какво представлява записът на сърдечния ритъм и кога трябва да започне?
-
Какво представлява хълцането на бебето и какви могат да бъдат възможните значения?
-
Какви са промените в Кодекса на труда относно отпуските по майчинство и бащинство?
-
Какви са семинарите и обученията за естествено раждане и асистирането му?

мама danip – очаква 

), спрях си уроците по пеене, че ми идваше вече нанагорно. А от понеделник вече и ще си поспивам, че най-после ще излязат във ваканция.

Взех да се притеснявам!Ама аз съм само на доматки и краставички и многооо течности и в тая жега като се потя толкос много какво да се прави
Дано беба е добре 
Да не говорим, че днес цял ден вкъщи непрекъснато нещо дъвча
И двете си носят рискове. Дано каквото и решение да вземем, Господ да ги пази живи и здрави
Има ли и други мами с подскачащи кореми?
Аз доколкото разбрах от нея шийката се вижда и на ехографа ама пак не е много сигурно трябвало да се види дали пропуска колко е еластична абе такива лекарски неща та се чудя. Вие какво ще кажете по въпроса?
.
) в количка без кош, само с възможност за изцяло легнало положение и портбебе, в което я слагах. За мен кошовете само добавят ненужни килограми на цялата конструкция. Разбира се, има родители, които ги предпочитат, но просто коментирам върху това, за да знаеш, че не е абсолютно необходимо- може и без него.
Аз вчера като никога реших да мина през нашия пазар и още с прибирането вкъщи изхвърлих четири нектарини от едното кило, което ми продадоха.