Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява хълцането на бебето в корема?
Какво представлява записът на сърдечния ритъм и кога трябва да започне?
Какво представлява хълцането на бебето и какви могат да бъдат възможните значения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява хълцането на бебето в корема?
-
Какво представлява записът на сърдечния ритъм и кога трябва да започне?
-
Какво представлява хълцането на бебето и какви могат да бъдат възможните значения?
-
Какви са промените в Кодекса на труда относно отпуските по майчинство и бащинство?
-
Какви са семинарите и обученията за естествено раждане и асистирането му?
. И ние започваме ремонти другата седмица, а за количката още не съм мислила. Харесах една на ABC - много компактно се сгъва, което е предимство, като знам с колко багаж тръгваме само с две деца сега. Дали ще се намери някой да искаже мнение? Аз още не съм ходила да я гледам.
връ6там се от док. Вси4ко ни е наред. 989 гр. сме. Но плацентата ми е по предна стена, та не става хубава снимка. Ина4е я видях да се прозява.Хахаха на мама дребната. 

Добър вечер!
..аз си мисля, че ша ми друснеш Ния да я гледам барабар с Марсиана и ше се погнете с твоя мачо нанекъде..
Нали съм на пост и молитва, откакто съм забременяла ма
Е да ама обясни го на него де