Отговори
# 240
нИщем да пишИм!!!!! Mr. Green Mr. Green
Като се срещат без нас.... и като пускат само 3 снимки....
сърдити и огорчени сме!!! Crossing Arms

Роси , честит рожден ден на патерица на малките дами! Аз както винаги закъсняла...обаче най-сърдечно им пожелавам един прекрасен живот! Много късмет, здраве и прекрасни мигове! Да са ти живи и здрави!
Започнаха рождените дни Mr. Green няма мърдане - ставаме на 3!!!! Mr. Green

Аз няма какво ново да напиша. Все още не е дошъл "нашият" човек. Идват питат ама на никого не съм се спряло още. Толкова ме е страх че трябва да почна отначало да уча някого...че чак не искам да идва този момент. Дано се появи подходящият скоро че направо ще се побъркам.
Отделно сме в бедствено положение. От другата седмица минаваме на водоноски ако не капне дъжд. От месеци не е капвало. Имаме само вечер вода и то от 17 до 22. Към 21 вече няма никакво налягане. Ни за пералня ни за бойлар.
Кеф ти да се къпеш, кеф ти да переш...кеф ти чинии да миеш.... ooooh! Не ми се говори даже. Като се кача в къщи и видя банята препълнена с кофи а кухнята с бутилки ...и не ми се прибира да знаете. То не стига че няма много място , ами и сега с тези запаси/дето доникъде не стигат за деня/ съвсем място няма.
И така.
Това са новите неща при нас!
Айде пожелавам ви дъждовно време!!! Стига с тези 40 градуса Mr. Green

# 241
Ех, ех, ех....изръмжа кака Светла и реши да зареже работата  и да напише 2 реда....

Първо: Започвам с честитката за рожденните дни на двете дами Теди и Тони!
Желая им само да са здрави и да имат прекрасно и незабравимо детство!

После да кажа на Джулката, че аз съм кандидат за местото, ако Ади вече се е отказала. И мотивационното писмо ми е готово, барабар със сивито. И без тва искам да се махам от тая  София.

Друго: Ние в понеделник почваме училище- живот и здраве -  с росна китка под ръка и айде на градина.
Свърши ни алкохолизма вечер и младежкия живот...ама то си беше и време...одъртех и не поумнех...
Гадно ми е, че не успях да дойда на срещата миналата седмица, предполагам сте ме порицали, но имах сериозен ангажимент- свързан с пиене на бира естествено....Разбирате ме, предполагам:))))

Сега съвсем сериозно - търся работа, работа...свиркайте, обаждайте се, ако имате некви предложения.

Спорен ден, то вечер стана , де...тогава приятно вечерно настроение и много цАлуФки!!!

# 242
  • София - Младост 1А
ми исках да пиша ама... един човечец от входа, в който ни е офиса се хвърли от 6-тия етаж... не го познавам, но случката, тарапаната, която последва тотално ме скапа. Човека бил болен от левкимия. Горкия човечец.
Нямам какво да напиша... а и не знам какво... тъжно е.

Бини да оздравявате бързо. На племенницата ще й махат сливицата другата седмица. Ще разпитам сестра ми ако искаш.

# 243
  • София
Ей ма на и мен.
Аз нали съм ученичка, днес ми беше Психология на обучението и имам 5.  Mr. Green Остават още 5 изпита, повечето психологии и една дидактика. На 16 октомври съм на защита на дипломна работа. Голяма веселба било да си студент. Чака се замислям за следващото  Sunglasses. То приключих с раждането на деца, сега да взема и да се изуча.
Ади, не си го слагай, душа. Имал си е зор човека.
Джули, елате в Сф, ще ви изкъпем   bouquet
А Гея, направо й забравих и ник, и физиономия  Heart Eyes
Бини, много често се боледува при вас, не е ли време да се замислиш за нещо различно от алопатичната медицина  newsm78. Бързо оздравяване и да я нагушкаш от нас.
Миринда, ти нямаше ли да идваш към Младостите? Кво стана с вашия апартамент?

# 244
Ето я вестителката на най-прекрасни новини:

Живето (Лу) роди третото си момченце вчера - 08.09.2008 , носещо прекрасното име Ангел!

Жив и здрав да е малкия мъж, невероятно допълнение към голямата мъжка фамилия!

Аз и звънях в 8 вечерта да пием бира, тя била в операционната - изобщо не я оправдавам, да се обади, пък после да продължи да си ражда:))))

# 245
Юхуууу!!! Всичко най-хубаво за мама Лу и за малкия Ангел! Орисниците да го дарят с ум, късмет и таланти разнообразни! Лу, пожелавам ти безпроблемно справяне с лудницата у дома.... и да опитваш до момиченце  Wink

# 246

От сърце пожелавам на малкия бебешок, на мама Лу, да расте здрав, кротичък, да спинка по цяла нощ и да хапва лакомо, за да се включи скоро в игрите с двамата си батковци... Пълна къща с дечица.... с момченца. Ех мечти  Heart Eyes Grinning Лу - ЧЕСТИТО! Бързо възстановяване и щастливи мигове с тримата ти синове.  Heart Eyes

На сладкишчетата Тони и Теди пожелавам здраве, усмивки, весели игри и приказно детство.  Hug

На всички рожденници, които съм пропуснала       bouquet   bouquet   bouquet

# 247
Лелееее страхотни новини...

Лу да са ти живи и здрави мъжете, бързо възтановяване на теб и да те носят на ръце от тук нататък  Hug

Не мога да повярвам, кака Гейка се появи и пак за бири говори. Еееее не се напи таз жена, кой ша та вземе на работа такава пияндурка мъ  Joy

Да ви се похваля Крум от понеделника, който мина е на градина. Резултата е две сутрини рев за малко и днес вече с усмивка ни изгони да ходим на работа. А вечер като го взимам ме държи там по час и половина и не иска да си ходи.

# 248
  • София
Лу, да ти е жив и здрав малкия Ангел!!! Много радост да ви носи! Бързо възтановяване!!!

# 249
Ихааааа, страхотно, ЛУ ЧЕСТИТ ОЩЕ ЕДИН СЛАДЪК ПРЕКРАСЕН МЪЖ У ДОМА!!!!!!!!!!!!!!! И НА БАТКОВЦИТЕ И ТАТИТО ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!
Да го орисаме да бъде щастлив, умен, красив и талантлив!!!! Здраве и много обич за цялото ви голямо семейство!!!!!!!!!!

# 250

ЧЕСТИТО ,МИЛА ЛУ!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ТИ СИН,ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ В ЖИВОТА СИ!

# 251
Ах, че хубава новина! Честито, Лу, да е здрав и късметлия, много щастлив живот му пожелавам!

Миринда, ти нямаше ли да идваш към Младостите? Кво стана с вашия апартамент?

Ха, засилила съм се... Сега блокът е на втора плоча май... А до шестата... Може би след около година и половина ще дойда... пък ти до тогава ще си се преместила  Mr. Green
Иначе така ми се иска ако може утре да е готов...

Аз след малко изчезвам на кръчма, да използмаме последните дни като ергени  Laughing
Лека ви вечер, и до скоро...

# 252
Лу, да ти е честит син   Hug! Да е мноооого щастлив, здрав и умен  Hug!
И чакаме снимки, снимки, снимки!!! Бързо възстановяване на мама!

# 253
  • София
Честито още веднъж мъжка мама Лу. Да ти е жив и здрав Ангел и всички вие.

# 254
ЛУ, ЧЕСТИТ ВИ ОЩЕ ЕДИН МЪЖ В СЕМЕЙСТВОТО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ТРИТЕ ДЕЧИЦА!
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт