Отговори
# 255
Супер новина!
Честито Лу! Жив и здрав да ти е мълкият Ангел! Само късмет и радост да носи!
Честито на батковците и тати!
Вече си имате истинска "Пълна къща"

# 256
Лу, честито и от мен- да е жив и здрав малкия Ангел и много весели игри с двамата батковци му пожелавам! А на мама по- бързо възстановяване!

И ние вече тръгнахме на детска градина от миналата седмица, от начало ревеше, но вече посвикна и му харесва. Групата е доста голяма- 32 деца, не знам как ще се оправят госпожите с толкова много нови и малки деца. Миналата седмица влязох за малко да му оставя пижамката на леглото- и беше лудница- всички реват, викат, лелката и госпожата се чудеха кое по- напред да успокояват  ooooh! Тази седмица  е вече по- спокойно и всички са по- усмихнати, и на мен ми е по- спокойно.

# 257
Честито на мама Лу!Много здраве и положителни емоции!   bouquet  bouquet  bouquet

# 258
  • София - Младост 1А
Ехааааааа каква новина...
  bouquetЛу да е жив и здрав малкия Ангел! Толкова прекрасни мъже на ръце да те носят!!!    bouquet
Много, ама много прегръдки от нас!

# 259
Здравейте!  bouquet
ЛУ,И ТУК ИСКАМ ДА ТИ КАЖА-ЧЕСТИТО!!!
ДА ТИ Е ЗДРАВО И МНОГО ЩАСТЛИВО МАЛКОТО ЮНАЧЕ АНГЕЛ!
ТИ СИ ИСТИНСКИ БЛАГОСЛОВЕНА!ЦЕЛУВКИ ОТ ВСИЧКИ НАС.

Днес аз имам повод за почерпка.Моето семейство прави 4 години! 1dating Как се изнизаха само... Grinning А вече сме родители на две принцеси! GrinningОтплеснах се.
Заповядайте!

# 260
Eeeee, Бини, кво правиш, бе маце....аз сега като ги гледам тия ми ти кулинарии и си окапах бюрото с лиги.

Да сте живи и здрави!И само любов.....за да имате и един принц, ама айде догодина Heart Eyes

# 261
  • София
Бини, Честита годишнина. Да изкарате още много щастливи години, да се слушате и да се радвате на сладураните.

# 262
  • Варна, България
Здравейте, момичета!
Лу, честита рожба! Нека Ангел да расте здрав и много късмет да има! Щастливка си ти с толкова мъже край теб!   Heart Eyes

Бини, честита годишнина!  Дълги години любов и разбирателство!    bouquet

Момичета, сега влязох в една тема, в която е писала нашата скъпа Рони и много се зарадвах на подписа й - бременна е в 8 г.с.! Пожелавам й цялото щастие на света!  Hug

Аз 2 дена ходя за по малко на работа, приел - предал, и от понеделник съм на линия... Хем ми е хубаво, хем ми е странно! Все пак това са 3 г и 6 м далеч от работа.
Сами е добре, на градина, само коли и джипове го интересуват. Моето любознателно дете се превърна във състезател от Ф1, който освен коли, катастрофи, пожари, полицаи нищо друго не може да го заинтригува.
Чао засега
 Heart Eyes

# 263
  • София - Младост 1А
Биниии честито душа! Да не угасват никога звездите в очите ви! За се обичате още 100 години... и на диамантената сватба да ни поканиш на такваз почерпка!

P.S. и на мен ми потекоха лигите... а съм на диета

# 264
Бини, Hug Искам да Ви подаря един стих! Hug

За всичко да сте си необходими,
дори в житейските , прости неща
Само така през годините трудни -
ще покорите света!
Не искайте един от друг неща невъзможни
понякога стига - една дума добра.
Изживейте всички минути тревожни,
до мига - когато ще сте с посребрена коса.
Очите Ви в една посока да гледат,
а ръцете да милват- послушни деца
Нозете Ви  една посока да следват -
посоката на любовтта!

Честит празник!

# 265
Хееее, аз от толкова отдавна не съм влизала тук, че направо съм вече в историята Embarassed Но за сметка на това пък попадам на чудесни новини Wink
ЧЕСТИТО ЛУ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ НОВИЯ ЧЛЕН НА СЕМЕЙСТВОТО,САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА МУ СЕ СЛУЧВАТ ОТТУК НАТАТЪК bouquet
Бини, Честит семеен празник и на теб!  bouquet
Радвам се, че повечето дечица са тръгнали на градина, ние още чакаме да видим дали ще ни се отвори парашута, дано ни приемат Praynig
Поздрави на всички и целувки от нас Heart Eyes

# 266
Бини, честита годишнина! Обичайте се мнооого! Бъдете щастливи!
Страхотна почерпка  Grinning. Май не съм ти честитила пораснала малката госпожица  babydust7. Да ти е весела, засмяна, щастлива и много обичана   bouquet!

Ние от понеделник май ще тръгнем в посока детска градина  smile3540 (ако излезнат мед. резултати ). За сега само до обяд, за повече не ми дава сърцето.

# 267
Да е жив и здрав Ангел на ЛУ!

Много се зарадвах на новината за Рони Hug Рони, леко бременеене и да наминаваш да споделяш как е, че вече нищо, ама нищо не си спомням от онези времена.

Ние всеки ден превземаме градината с "Ура", даже от вечерта се питаме дали ще ходим, да не би случайно да пропуснем. Дано само е здрава, че от мисълта за болести настръхвам.

Открих и апартамента, който търсих. Вече сме на предварителен договор и до 2 седмици е наш и започваме ремонт през октомври. Бройте ме вече в хората с баба. Майка ми си взе втори лекар и цяла зима ще е в София поне по 2-3 дни през седмицата, нали и апартаментче им спретнахме и то съвсем до нас.

# 268
Здравейте,момичета!
Благодаря ви за пожеланията,да ви се връща многократно!  Hug
Джулка,тенкю за хубавото стихче!Обичам виии! Heart Eyes
Отпразнувахме годишнината мирно и тихо,наслаждавайки се на домашния уют и храната,поръчана от близката пицария.Догодина сами и навън,надявам се!
Днес ми идва да се гръмнааааа,Нати вече е с ларингит.От кашлицата повръща вече два пъти,а е толкова слаба! Sad
Танче Спокойна,питаше ме за друг вид лечение освен традиционното,пробвах и с хомеопатия.Писна ми,не става!Може би,не съм достатъчно търпелива,но при Нати не се получи.След консултаций с класически хомеопат и един куп капки,повечето приемащи се на гладно,сред всички деца ядящи солети,зрънчовци и подобни боклуци по площадките.И не само това!Изкара един много тежък ларингит,с висока температура повече от три дни,след което прибягнах до АБ.Хомеопатката щеше да ме "изяде с парцалите".Е,не мога да чакам!
Днес чух от една майка,че имало коластра под формата на таблетки,някой да знае нещо по въпроса?Използва се като имуностимулант.
От 1 октомври трябва да тръгваме на градина,пък от сега е болна!Абе...
Все забравям да ви похваля,Ивето проходи на 9 септември,с всеки изминал ден става по-стабилна.
Това е от нас!Искам почивка...отпуска...или каквото и да е! #Crazy
Много се радвам за Ронката! Hug
Ло,честито ви ново жилище!С много щастие,любов и семеен уют да го изпълвате! Grinning

# 269
  • София
Бини, честито ви прохождане. Желая й да е много стабилна! Аз имам приятелка, която ме убеди за Зелена енергия и Коластра. Те са на Аквасорс, добавки. Хубаво е да се дават дълго време. и не че не боледуват, а по-леко изкарват нещата. След като 2 години давах имуностимуланти-лекарства, тази година съм решила да взема от тези. В сряда ще ходя да ги вземам, ако искаш и на теб да поръчам ми пиши.
Джули, искам и аз такова стихче  Heart Eyes.
Ло, честити ви къща и баба.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт