АНТИМАЛИГНОЦИТ-ние болните от рак,молим за подкрепата Ви!!!

• 98 861
  • 897
  •   1
Отговори
# 195
  • на брега на морето
Подписах се и аз. И двамата ми родители си отидоха от белодробен рак. Искам да напиша няколко думи за регистрацията на антималигноцита. Когато имаш близък умиращ, страдащ и те гледа в очите за мъничко помощ няма да питаш ИАЛ какви бумаги се искат. Много е странен оттговора на госпожата, работеща в тази агенция.  Мъжът ми пие преднизолон и салазопирин с такива странични ефекти, че се моля Богу всеки ден да не се проявят. След като ми каза, че не пожелава тези болки от артрит дори и на Хитлер му ги купих. Какво ще каже по този въпрос  приятелката от ИАС? Че си имат документацията? По какъв критерий се пускат лекарствени продукти с толкова опасни странични ефекти?  Бог да поживи всички онкоболни.

# 196
Подписах.

# 197
  • София
Не е странен отговора от Агенцията, напротив. Вероятно така ще отговорят от всяка друга европейска агенция. В Щатите пък е ужасно трудно да се регистрира, там трябва да си перфектен отвсякъде. Просто има определени правила и изисквания, които трябва да се изпълнят, определен път, който трябва да мине всяко лекарство.

С това ми мнение обаче изобщо не искам да се заяждам или да омаловажавам болката ви, а също и не смятам, че на мен не може да се случи. Съжалявам за страданията на родителите ти, Галюшка Sad. Мислих по въпроса какво бих направила и предполагам щях да се опитам да намеря лекарството на всяка цена за мен или близък, било то и нерегистрирано.
Възможно е също умишлено да се пречи от научните среди за пускането на лекарството.

Не искам да разсъждавам върху ефикастността му, най-голямо впечатление ми направи, докато гледах книгата му, че той казва, че ако не бъде признато официално лекарството той няма да издаде рецептата и технологията му и тайната ще отиде с него в гроба. Според него загубата ще бъде урок за бъдещите поколения. Сравнява лекарството си с откритието на пеницилина. Стана ми мъчно, ако това е истина, ако лекарството е наистина чудодейно, че той не иска да го остави даром на хората, само защото много биха се възползвали и спечелили от неговата идея.

# 198
Не искам да разсъждавам върху ефикастността му, най-голямо впечатление ми направи, докато гледах книгата му, че той казва, че ако не бъде признато официално лекарството той няма да издаде рецептата и технологията му и тайната ще отиде с него в гроба. Според него загубата ще бъде урок за бъдещите поколения. Сравнява лекарството си с откритието на пеницилина. Стана ми мъчно, ако това е истина, ако лекарството е наистина чудодейно, че той не иска да го остави даром на хората, само защото много биха се възползвали и спечелили от неговата идея.
Аууууууу това ако е вярно ще е много кофти!!! Не ми се иска да вярвам, че би затрил рецептата!

# 199
Подкрепих Ви,

Много близки мои хора починаха от рак,една от тях беше баба ми,която издъхна в ръцете ми когато бях на 19 години и ще остане траен белег в съзнанието ми,как всеки ден угасваще,но не спираше да се бори с живота и съдбата.Дано това лекарство даде шанс на хората страдащи от тази болест! Praynig

# 200
  • София
имам инфо от моя приятелка, която има приятелка в ИАЛ. Според тях лекарството е получило отказ, защото няма достатъчно документация.

Искам само да подчертая, че ефикастността на лекарството и липсата на странични ефекти, както и качеството и безопасността му се доказват преди регистрация- с клинични изпитвания и др. Ако няма изискваната документация (в книгата си той многократно пише, че е унищожена, открадната и пр.) нищо не може да се направи.

Нали разбирате, че дори да се направи огромна подписка и всички да се подпишем, в Агенцията няма и не могат да направят компромис и да разрешат лекарството пробно за 2 години, както той иска, тъй като законите и разпоредбите са еднакви за всички - ако разрешат на него, всички ще искат същото. Освен това смятам, че там работят компетентни хора.

Моето мнение е или да се опита да се набави нужната документация с изследвания и пр., или да се опита да го регистрира като хранителна добавка, където процедурата е по проста и изискванията не толкова големи. Така то ще може да се пусне в продажба в България.
Пожелавам шанс за лечение на всички онкоболни - от сърце желая да оздравеят.

# 201
  • Costa Rica
Побутнах и подписах.

# 202
Здравейте.
Пуснах темата и в Майки (бъдещи и настоящи) с надежда, че повече хора ще ни подкрепят.
Там влизат много повече хора и те могат да ни помогнат.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=324897.0

# 203
  • София
Благодаря, дано има полза  Simple Smile

# 204
Здравейте!
Пиша това ,по повод днешното предаване по Нова ТВ-Искрено и лично,в което се обсъждаше лекарството против рак , на българина Продан Христов.Аз самата се боря от доста години с това заболяване,чета непрекъснато информация за лечения,лично съм говорила с Продан Христов,но за съжаление това лекарство,което наистина действа не е регистрирано и по непонятни за мен причини, продължава да бъде недостъпно , а най-лошото е , че скоро може и да забравим , че някога е имало шанс да преборим заболяване като рака , с лекарство доказало своето действие,при това напълно достъпно за всеки.Това ще стане,защото Продан Христов е вече доста възрастен и уморен от безкрайната борба да регистрира този продукт,който може да помогне на много хора .Мненията са безкрайно противоречиви,но моля да разберете хора в моето положение,ние търсим всичко,ние търсим и невъзможното в неравната си борба за живот.Имаме право и затова Ви моля за подкрепа Praynig:
Моля,подкрепете ни в борбата за това лекарство,а когато то вече е факт на пазара,ние  ще имаме възможност да избираме,но дотогава този избор го няма!
Искам също да помоля,тези които по някаква причина ,не подкрепят  лекарството,просто да замълчат,защото аз уважавам избора на другите ,но не и когато продукта е недостъпен,нека да имаме възможност да го ползваме,а който не иска,винаги може да продължи лечението си по начините ,които се ползват до сега Peace

Това е линк към днешното предаване:
http://iskrenoilichno.bg/opred.php?pid=74

Изпратете този текст :
"Уважаеми сънародници - вие, които работите в Агенцията по лекарствата на РБългария!
Искаме и очакваме вашето становище за препарата Антималигноцит, неговото производство и приложение в България.
Във вашите ръце е спасяването на не един човешки живот!"

На този и-меил адрес:
emil.hristov@bda.bg

Има вече и подписка в сайта на сдружението, моля Ви да подкрепим и нея
http://www.malkiobyavi.com/cell/

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА  bouquet

ТОВА Е АБСУРДНО!
От къде на къде ще си мълча ако имам отрицателно мнение, а ако имам положително ще пиша? Каква е тази цензура? Кака може да се насажда едностранчиво мнение, за нещо ,което не е сигурно какво е? /Имам опит с това лекарство  с двама близки - да поясня, че не дрънкам празни приказки/. И понеже не трябва да изразявам отрицателно мнение ще кажа само - НЯМА ДА ПОДПИША!!!!

# 205
  • Варна
Подкрепих ви!  Peace

# 206

ТОВА Е АБСУРДНО!
От къде на къде ще си мълча ако имам отрицателно мнение, а ако имам положително ще пиша? Каква е тази цензура? Кака може да се насажда едностранчиво мнение, за нещо ,което не е сигурно какво е? /Имам опит с това лекарство  с двама близки - да поясня, че не дрънкам празни приказки/. И понеже не трябва да изразявам отрицателно мнение ще кажа само - НЯМА ДА ПОДПИША!!!!

Близките ти били ли са на химиотерапия преди да започнат приема на Антималигноцит?

# 207
  • София
И аз съм написала, че ако някой не е съгласен просто да замълчи.
А ако не искате да замълчите, просто пишете в друга тема, не е трудно и да пуснете и такава против лекарството, нали?
Обидно е, при условие, че съм помолила.

# 208
i az  pysnah pismoto...ne znam o6t et dali sam bolna 4akam rezoltatite ot biopsitqta,no vse pak neka pomognem na  ...sega 6te 4eta vsi4ki mneniq...dolavqm spor po vaprosa.....jelaq zdrave na vsi4ki

# 209
  • София
Малко по-нагоре има тема за рака, ако искаш сподели там с нас.

Общи условия

Активация на акаунт