АНТИМАЛИГНОЦИТ-ние болните от рак,молим за подкрепата Ви!!!

• 98 856
  • 897
  •   1
Отговори
# 180
Онзи ден разбрах за моя колежка.Дай Боже всекиму дух, като нейния!Не беше чувала за лекарството.

Бабилия, разпитай ,моля те!

# 181
Още днес след работа ще разуча всичко подробно и довечера ще докладвам.

# 182
и аз подкрепих, успех пожелавам на тази инициатива Peace

# 183
  • София
имате моята подкрепа от цялото ми сърце Hug

# 184
Искрено се надявам да има резултат!

# 185
Подкрепям ви напълно, изпратих писмото както и всичките ми познати и приятели вече го направиха  
Желая от все сърце Успех   bouquet

# 186
 Peace Действайте! Имате и моята подкрепа!

# 187
Знам че не е нищо особено, но направих тема за Антималигноцит и в моя форум(нищо че е с много малка посещаемост все още).
Но ако всеки отваря тема за това навсякъде където има форуми, може би ще успеем да постигнем някаква мащабност.  Hug

# 188
Библия   и аз чакам с нетърпение подробности за това лекарство. Лично ме вълнува.

# 189
И аз Ви подкрепих !!!

Цитат
Подписка за регистрация на лекарството "Антималигноцит"          

Вашето участие беше потвърдено!

Мили, жени ! От цялото си сърце Ви желая много сила в тази борба. От 10 години моята баба се бори с тази болест. През какво ли не минахме с нея- химиотерапия, лъчетерапия, операции, различни лекарства...  Cry За жалост в нашата мила страна ....ох , какво да напиша... На много малко лекари им пука, няма пари за нищо, няма пари за ранна диагностика и профилактика, за животоспасяващи лекарства и т.н. Да те е страх да се разболееш от нещо !!!  Трагедия !!!
Преди 2 години на баба ми вместо да и влеят лекарство за рак на костите ( всичко тръгна от рак на гърдата)  , два пъти са и вливали за рак на простатата  Shocked.... За сега поне я крепят, попадна на млад и добър лекар от Онкологията, отново и вливат някакви лекарства всеки месец, но поне я държат и рака за момента не се развива. Praynig

Желая Ви здраве, успехи, сила и много късмет !   bouquet Peace

# 190
  • София
Имате и моята подкрепа. Моята майка все така ми липсва, вече 16 години...

# 191

Подписах се и аз.
Нямам сигурност, че веществото има твърдяната полезност, наясно съм със сериозните изисквания за регистриране на лекарства и ги намирам за основателни и пр., но от сърце бих ви подкрепила - ако си на мястото на болните или близките им би опитал всичко за спасение.

Господ да ви пази и да облекчава болките ви !
 Praynig Hug Peace Hug Hug Hug Hug!

# 192
Подкрепа и от мен, подписка и писъмце...

# 193
Аз продължавам да ви следя.  bouquet

# 194
  • София
Прочетох темата още миналата седмица, но се въздържах да коментирам, защото нямах достатъчно информация по въпроса. В събота се срещнах с моя много добра приятелка, която работи в агенцията по лекарствата и я попитах какво става и защо отказват да регистрират това лекарство. Тя отговори, че не е умишлено и нарочно, а просто документацията е непълна, няма нито едно изследване и доказателство, представено според изискванията на закона. Пречките са административни, но всички лекарства подлежат на същия разрешителен режим и всички са длъжни да спазват тези правила. Тя каза, че и в Австрия лекарството не е разрешено и според нея това е показателно. Нашата агенция е част от системата на агенциите по лекарствата на всички европейски страни, като целта е пълен обмен на информация. Така че нашата агенция е "в час" с всички новооткрити и регистриращи се в момента лекарства.  За съжаление, ако не се попълни с нужните документи преписката, то лекарството няма да се регистрира, защото това би противоречало на закона.
така стоят нещат аспоред моята приятелка,  а аз много й вярвам, тя е изключителен експерт в професията си и също е оперирана заради  рак на шийката на матката. Тя каза, че има личен интерес от регистрацията на това лекарство, но ако това не стане по законния начин, не би го ползвала, дори и като последна надежда. Peace

Подписах подписката, защото винаги се включвам в такива мероприятия, обаче искам да ви кажа, че съм абсолютно съгласна с мнението на момичето от ИАЛ. Какъвто и протест да се направи, ако ще да им заринем е-мейлите с писма (а всеки сис админ ще спре това в зародиш) Агенцията няма да регистрира лекарството без нужната документация, т.е. без нужните анализи, изследвания, и доказателства. Регулаторните изисквания са много големи и в ИАЛ вече работят по европейските изисквания. На едно лекарство за да се регистрира са нужни пълни изследвания не само за качеството му, а и клинични изпитвания за терапевтичен ефект (ефикастност) и безопасност. Дозата също трябва да се докаже.
Не можах да разбера кой произвежда лекарството и го опакова?
Бих искала да попитам къде може да се прочете научна информация за това лекарство, за да знам повече.
Възможно е лекарството да сложи нова ера в медицината, но мисля, че би могло да се регистрира успешно, ако голяма компания го купи и осигури необходимата документация.
Изследванията, за които автора говори в книгата си в клиники и пр, има ли публикации?

Общи условия

Активация на акаунт