АНТИМАЛИГНОЦИТ-ние болните от рак,молим за подкрепата Ви!!!

• 98 847
  • 897
  •   1
Отговори
# 225
  • кв.Изток
 PeaceУспех

# 226
  • София
И аз се подписах,също изпратих мейл!Успех! Hug

# 227
Имате и моята подкрепа. загубила съм баща си от тази коварна и непобедима за момента болест. Искрено се надявам да имате успех Peace

# 228
Имате и моята подкрепа. загубила съм баща си от тази коварна и непобедима за момента болест. Искрено се надявам да имате успех Peace
Peace

# 229
Да, били са на химиотерапии и на много други неща и честно казано това беше от нещата, които имаха най-малък ефект. Опс, извинете, обиждам ви като говоря.
Е, дано на някой да помогне - в едно сте прави - човек трябва да има избор, дори да не е най-добрия. Но да забранявате да се говори, щом не е във възхвала - е това е отвратително - ако щете се обиждайте, че смятам това за отвратително.
Ако ще хвалите давайте - ако не, ще си мълчите! БРАВО! ГЕНИАЛНО!
И мен това ме обижда, защото вие знаете какво е да се бориш с рака - колко усилия и болка коства, а още повече, когато е за млад човек на двадесет и ... години.
И никой, ама никой няма да ми забрани да говоря и няма право да се опитва, щото няма да му е угодно това дето ще го кажа!
Повече няма да пиша по темата, за да не ви обиждам!
Извинявайте, че изказах мнение и че имам такова различно от вашето!
Желая ви късмет и здраве!

# 230
За щастие не боледува никой в семейството ми от рак . Дай Боже и да не ни се случва това нещастие !!! Подкрепям болните ! Трябва да имат право на избор !  Peace

# 231
Подкрепих и аз Hug
Късмет, дано помогнем Peace

Praynig Praynig Praynig

# 232
Подписах, особено след прочитането на изключително хубавата книга на д-р Атанас Гълъбов "Световната конспирация срещу здравеопазването" в раздела "Истината за рака". Мисля, обаче, че "спънките" са най- вече от международен комерсиален характер и не зависят твърде много от нашите институции /след прочетеното в тази книга/.

# 233
  • Бургас
Също подкрепих подписката и изпратих имейл.Успех в нелеката борба!Винаги съм насреща.

# 234
# 235
Пречките са административни, но всички лекарства подлежат на същия разрешителен режим и всички са длъжни да спазват тези правила.  Peace

Агенцията няма да регистрира лекарството без нужната документация, т.е. без нужните анализи, изследвания, и доказателства. Регулаторните изисквания са много големи и в ИАЛ вече работят по европейските изисквания. На едно лекарство за да се регистрира са нужни пълни изследвания не само за качеството му, а и клинични изпитвания за терапевтичен ефект (ефикасност) и безопасност. Дозата също трябва да се докаже.
Не можах да разбера кой произвежда лекарството и го опакова?

МИ КАКВО ДРУГО ОЧАКВАТЕ НО ПО-ЛЕСНО МИ Е ДА ОТГОВОРЯ С ДРУГ ЦИТАТ
Подписах, особено след прочитането на изключително хубавата книга на дар Атанас Гълъбов "Световната конспирация срещу здравеопазването" в раздела "Истината за рака". Мисля, обаче, че "спънките" са най- вече от международен комерсиален характер и не зависят твърде много от нашите институции /след прочетеното в тази книга/.

МНОГО ПРЕЧКИ, ЗА ДА ЦЪФТИ НЕЧИИ БИЗНЕС
Големите корпорации произвеждат вредни продукти, плащат за рекламата им , че да разберем за тях и да ги купим на цена с която да им възстановим платените пари за реклама

Е РАКА няма нужда от реклама, идва ти на главата и започваш да се лекуваш и държавата и ти отделяте пари за да плащате скъпо струващите лекарства

КОГАТО ВЕЧЕ НЯМАШ ИЗБОР СИ ГОТОВ И ДА ТЕСТВАШ НЕЩО КОЕТО ВЕЧЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН Е ПОМОГНАЛО НА ПО-ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ ИМАЩИТЕ РАК

публикувала съм само част от цитатите за да не разводнявам темата

# 236
Подписах

Само ми е интересно къде се намира това лекарство като не е патентовано от ръка на ръка ли?И има ли шанс за човек с много разсейки?Отказват да го оперират даже

# 237
Да, били са на химиотерапии и на много други неща и честно казано това беше от нещата, които имаха най-малък ефект.
Изрично е написано, че антималигноцит не действа на хора, които са били скоро на химиотерапия.
Трябва да минат няколко месеца(които може да са фатални) за да се изчисти организма донякъде от химиотерапията, за да подейства антималигноцита.
Затова е добре още преди химиотерапията да се пробва лекарството.
Всичко това го пише в сайта им.

# 238
Подписах

Само ми е интересно къде се намира това лекарство като не е патентовано от ръка на ръка ли?И има ли шанс за човек с много разсейки?Отказват да го оперират даже

Патентовано е в Австрия.Това го знам със сигурност.

# 239
Не можах да разбера какво пречи в ИАЛ да се представи пълната искана документация и изследвания за да се регистрира лекарството. Има ли такива изследвания или няма. Ако има защо не се представят и нещата да си минат по каналния ред и лекарството да бъде регистрирано. Ако няма пълна документация как искате да стане регистрацията. Утре някой ще открие "чудодейно" лекарство от кучешки зъби на прилеп и ще иска да го регистрира.
Искам да кажа че протеста има смисъл единствено ако са били представени всички необходими документи изисквани от процедурата и е получен отказ. Тогава вече може да се протестира. Но ако документацията не е изрядна нищо не може да се направи. Ако сега се допусне да се регистрира лекарство без пълна документация това може да е прецедент за бъдещи искания на подобни лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт