62 Луни около Юпитер - нова американска тема

• 28 344
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Привет, момичета! Hug
Поздрави за празника на Мишолина и имениците! Да сте живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Имам нужда от съвет, за което предварително благодаря! Дъщеря ми е на годинка и девет месеца, иска ми се да предпазя очичките й от слънцето, но естествено слънчеви очила не търпи. Някак си досега се оправяме с козирката на шапката, но ми се ще да се погрижа по-добре за нея. Рових в Нет-а, намерих какви ли не, включително и такива

или подобни със задно закопчаване. Идея нямам дали ще й понесат, затова искам да попитам за личния ви опит. Ще съм благодарна на всякакви съвети, мнения и препоръки, както и за хитрости за свикване с очилата.

# 136
Здравейте ,
Мерси за съветите, то и аз така искам, с по-малко багаж и наистина тия играчки са ненормално скъпи тука #2gunfire
Аз ще живея в щата на Атти и Биз Grinning Hug Hug
Колкото до колетите, за Коледа пращахме от България и доста скъпи ни излезнаха, така че този вариант отпада.
Мерси и за линковете! Какви хубави играчки и цените и качеството ми се струват много по-добри!

# 137
Марлела,ако не ги иска-ще ги махне,ако ще и с лепило да ги прикачиш. Носи ти и и обясни колко е кул,коментирайте герои от книги и филми дето носят,разкажи за вредите от слънцето,заведи я тя да си избере и да се пофръцка пред огледалото,дудни колки и отиват на роклята и косата. Ако ти е много важно (като за мен шапката) и пак не иска, задай правила-ако няма шапка-няма басейн;ако си махнеш шапката,предупреждавам 3 пъти и си тръгваме от парка и пр. и бъди последователна,ние с комбинация от гореописните методи сдобрихме син ни с шапката.
Иначе аз купувам от children's place,много ги чупят и 5 ката за 10 долара ми оправят лятото (макар скоро да четох че некачествените очила били вредни, но не съм проучила темата Embarassed)

# 138
Марлела, при нас всичко е на етапи- не ходеше дребния с шапка, но напоследък сам си я слага и не я маха... щото гледа от баща си... Сигурна съм, че тоя тип очила би ги метнал, или счупил, или би направил опит да се удуши с тях допреди няколко седмици...
Обаче какво забелязвам- от известно време насам взима слънчевите очила на възрастните и си ги поставя на гушката... а, онзи ден и аз като Анет на майтап му взех едни детски от "children's place".... и нашия тъй се хареса, че ревеше за тях, проблема, е че не си ги държи на носа, а на косата (това май го е прихванал от баба си)... обаче аз съм оптимист, че с личния пример ще се научи... Иначе детето ми е инатливо- 4 месеца не ползвахме количка, щото правеше драми вътре, но напоследък се е влюбил в нея и и казва "мааами" много нежно... абе... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238657&photo=59

# 139
  • WA, USA
Софко, не мога да повярвам че децата ни си приличат толкова много, сигурно са били братя в някой друг живот. Взех да се замислям дли да не направим една почивка до ФЛ че да ги срешнем. Имаме същата снимка с боровинките и с динята. Тъкмо казвах на сестра ми че е като прилеп - само плодове яде и мляко пие - кисело и прясно.
Взех да посещавам детски градини и съм в депресия, вчера се разревах на работа ooooh! не знам как ще го преживея. Колкото и да ме дразнят свекърите пак е по добре от тия тъмници дето ги гледах вчера.

# 140

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 04:15 от anette1104

# 141
Цитат
Савина, ако не бъркам Замунра

MVK, ще повториш ли ,моля Heart Eyes

# 142
Jenna, 9 лева, ами без пари   Party

На мен всички стоки за децата в БГ ми се струват скъпи, не че съм си ходила скоро, последно си бяхме там преди 2 години.

MVK, tози сайт е с играчки Made in USA  from wood and with non-toxic paint, затова са толкова скъпи.
Хубав подарък са, но наистина са скъпи. But if you аre going green, it's a good choice  Sunglasses  Crazy

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 18:09 от MilaMcMama

# 143
  • Boston, MA
Тия дни слушам в колата аудиокнига на Дейвид Седарис - Dress Your Family in Corduroy and Denim, много е приятна, на някои от разказите се хиля на глас, някои са със съвсем друго настроение. Препоръчвам за феновете му, а и за нови potential converts.  Wink Той малко фъфли, но друго си е да чуеш автора.  Simple Smile

Иначе откритието на годината ми е The Hakawati на Rabih Alameddine. Абсолютно вълшебна, завладяваща като 1001 нощ. Не я бях споделяла по-рано, защото имах мерак да закупя правата и да организирам превод на български, но се оказва, че издателите му държат да работят с регистрирано издателство в България, така че се проваля плана.

По въпросите на дневен ред - ни шапка търпи маймунчо, ни очила, мажем с СПФ и това е. Не мога да се разправям с него непрекъснато, днес имаше фит за червените му обувки. В интерес на истината малко се разболява и затова се тръшка - пак няма да можем да идем в Монреал.

Също забравих да се похваля с нова кола-въшка, Сузуки Аерио, много съм доволна, Дани също, щото е червена.  Grinning

# 144
Анет, много сте готини!!!  Heart Eyes

sipirumi, твоя образ поне харесваше мляко доколкото помня..на моя със зор му вкарвам около 2 чаши на ден- кисело... но напоследък се е отворил на бяло месо от Publix-ки пилета, манджа със зеле, зелен боб яхния и свински мръвки с яйца от тигана... яде максимум по 3 пъти на ден и отказва бисквити. Ако не съм настоятелна и не го насилвам му стига и 1 ядене на вечеря- казвам го защото го установих експериментално  Crazy.. беше излапал половин пюре за един ден и спа цяла нощ после... Винаги се отплесвам, като става въпрос за яденето ни... Извинете.

Clairette, мислих, мислих по твоя въпрос с играчките и нищо не измислих... Аз наскоро подарих музикален комплект- дрънкалка със звънчета, музикален триъгълник и още няколко джаджи на едно момченце дето стана на 1, но май че рожденника не си играе много с тях...  newsm78... Точно в момента много се заплеснах по ей това, аз: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2632094 щото съм сигурна, че моето чудо би го харесало... даже май ще изприпкам да видя има ли го наблизо, че ненавиждам да плащам за доставка... ако го няма- здраве да е.

Бубка,  честита придобивка!!!

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 20:11 от [sfkbfk]

# 145
Clairette, за детенцето бих взела книжка или колекция книжки.
Ако държиш да е играчка, ето тези неща много се тачат от близко момченце на същата възраст
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2264975
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2264988
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2327090

Бубче, честита придобивка и поздравления за цвета  Laughing

Два въпроса от мен.
Първо, по темата за колетите да си повторя питането. Как пращате - регистрирана поща? Страх ме е, че няма да пристигне и не знам как да пратя.

Второ, полезни съвети и идеи за обезопасяване на къщата? Малката скоро ще започне да пълзи и ми се ще да сме подготвени.. Какво работи при вас?

# 146
Клеърет, зависи колко оригинален-оригинален искаш да е подаръка.
 Ако искаш да е оригинален, че родителите да го харесат и евентуално детето да го ползва след години, например може да подариш нещо, което да остане за спомен ( разни албуми, рамки за снимки, първи лъжички, зъби, коси и прочее, има достатъчно скъпи и ефектни)
Ако искаш да е оригинално за детето и да си играе с него и найлонови торбички с балончета да му подариш да пука, ще ти е най-големият фен.  Peace

# 147
Зора, от вчера св каня да пиша за колетите и все не стигам до това. Аз пращам с УСПС, регистрирано и застраховано, до сега не сме имали проблеми. Обикновено застраховам за по-малко от реалната стойност, за да не плаща получателя мито, че все подаръци пращаме. Не сме имали проблеми до сега, само някой път покрай празниците отнема много време.

# 148
Atti, мерси, мила.
Писна ми да се правя на шерп всеки път, когато се прибираме и май ще пращам оттук.

# 149
Зора, и аз правя като Атти за колети (отдавна не съм изпращала), най- много за $100 съм застраховала, всичко до сега е стигало до получателя.
За обезопасяването- аз просто съм оставила само тв стойката, диван и един стол в дневната, сложих гейтове(от тези, които не се захващат за стените) към кухнята и стълбите. Общо взето е като мавзолей у нас Laughing. Ние не сме се обзавеждали, още сме със студентски мебели (поради тази причина Laughing) и е по-лесно.
Буккейсес ги сложихме в  допълнителната спалня и А.Джей няма достъп до тях.

от България не съм пращала колети, но мъжа ми е пращал книги с кораб (така казва той Wink) и са стигнали без проблеми.

Бубка, честита кола!

шапка и очила- А.Джей не търпи, и аз мажа с СПФ крем и се моля да не го хване нещо, при нашите жеги...

Общи условия

Активация на акаунт