62 Луни около Юпитер - нова американска тема

• 28 353
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Честито Мишолина!!!Наздраве!
 Честито и на всички Пешовци, Петранки, Павлини, етц., етц. .........
 П.П. Тъй де, тук е още 29-и

# 106
ЧРД, Мишолина, жива и здрава и много късмет и нови успехи през тази ти година!   bouquet

# 107
ЧРД на Мишолина и от мен ( по рачешки   bouquet).
Честито на всички именници също.

# 108
И за да не се чудите защо рекламата с мацките върви необезпокоявано по БГ телевизия, може да надникнете тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=308948.0;all

Успях да чуя от устата на жена, че те видиш ли жените дето били жертва на сексуален тормоз си били виновни, щото си го били търсели.  ooooh!
[/qu

Попитах те и там , ще те попитам и тук : Смяташ ле, че ако се натискаш да влезеш в леглото на един мъж , това е форма на сексуален тормоз от негова страна?

Мразя да ми преписват неща които не съм казала, или ти не си наясно с това какво е сексуален тормоз. А и културата на спора изисква да отговориш в дадената тема, а не да ме цитираш.

Там ти казах, ще го повроря и тук, родителска отговорност е какво ще гледат децата ти. Как ли в САЩ гледат реклама излъчвана по Българска телевизия?

Извинявам се на другите участници в темата, че нахлувам така.

# 109

Има за какво.  Rolling Eyes

# 110
и аз не разбрах какво целиш с този цитат Thinking
чрд на мишолина! много здраве и любов  bouquet
децата на феята са забелязани отдавна Simple Smile-  красавици Heart Eyes

# 111
Мишолина, честит рожден ден много здраве, късмет и любов
Честито и на всички иманници
Винаги виждам нови снимки на хубави и пораснали дечица   bouquet
Скоро, май ще успея да се размърдам. снощи просто по стар навик станах и си стъпах и на двата крака, като се усетих и веднага седнах / ама е добро начало bowuu/

# 112
Мишолина, Честит Рожден Ден!!! Здраве, успехи и щастие!!!! ........Да живеят раците Wink

МВК, ти още ли си в гипс?  До кога?

Атти, как правиш боба? Само моя гювеч да не се пръсне, след като го мъкнах от другия край на света ooooh!

Там ти казах, ще го повроря и тук, родителска отговорност е какво ще гледат децата ти. Как ли в САЩ гледат реклама излъчвана по Българска телевизия?

Проблема е, че такива вид реклами ги дават в почивките на по-по най и разни други детски предавания, не се излъчват след полунощ, например. 

Днес се замъкнахме най-накрая на басейна и 5 минути след като топнахме А.Джей във водата, започна дъст сторм и си тръгнахме Rolling Eyes

# 113
Бенсън, моят гювеч е от тук: www.homegoods.com, оригинален български е. Не искам да омаловажа носенето от Бг де  Grinning, ама казвам в случай на нужда, че може и там да може да се намери. Аз ще ходя утре или други ден за нов и без тва по-големият повече ми беше харесал. За боба ще питам утре майка ми и ще ти кажа, От както тя е тук останових, че нито боб правя както трябва, нито палачинки.  Laughing

# 114
Здравейте и от мен:)
Понеже скоро ще се приготвяме и ние за дългия полет, та хрумна ми да ви питам, има ли нещо, което бихте ме посъветвали "да не забравя".
Само да не са тави, тенджери или друга домакинска посуда Wink
И понеже имаме доста книги, тежки албуми със снимки от сватбата и куфара стана толкова тежък, че лека по-лека почнаха да отпадат-я книжка, я албумче Mr. Green
Направо ще се побъркам с тоя багаж, за пръв път се подготвяме за път всички заедно, още сме младо семейство и освен до София за един ден,не сме ходили другъде, сега е път в едната посока и направо откачам, толкова много вещи всякакви и мойте обувки, колко чифта обувки вие си взехте от България между другото Crazy
На бебка също незнам, има ли нужда от големите играчките-те са 2,3, не че са много, ноооооо и басейнчето примерно newsm78 Знам, че там си има всичко, но пари са си тва Rolling Eyes

# 115
Тъкмо седнах да чета, че съм изтървала и тема и всичко и ето торнадото се събуди.

По диагонал-

Мишолина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet

Джи, ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ!  Hug

Някой ще се смили ли над мен да ми пусне снимки от срещата, на която не успях да отида  Embarassed

# 116
Е добре де......
Честито и от мен!

Party

# 117
Честит празник, мишолина!   bouquet

Феичките на Фея са си хубави, откак са се родили. Няма да забравя едни къдрици на по-голямото фейче. Flutter

Не видях снимките на стела, обаче.

МВК, много стана с тоя крак, бе!

Добро утро на всички и благодаря от името на А.К. за пожеланията! Simple Smile

# 118
Някой ще се смили ли над мен да ми пусне снимки от срещата, на която не успях да отида  Embarassed

Не. Laughing Mr. Green

Хайде, да се похваля, че се прибрахме и ние. Леко кошмарен дневен полет с Александра, която беше недоспала и мрънкава до невъзможност. Иначе, сега гледам натрупаната поща, праха в хола, неразопакования багаж, си мисля колко много работа ме чака. Grinning

Изкарахме чудно, видяхме мацките и сладките отрочета, и сме много щастливи. Не пропускайте срещи, тези които сте в България, друго си е да видиш на живо хората, с които си говориш толкоз време...

Анет, по твоя въпрос, аз съм в 3 седмици отпуска, от които 2 си пазех от платеното майчинство .. По всичко личи, че скоро толкова дълги отпуски няма да имам.
Кажи за Рим ти, не се крий.

Джена, Пингвин, Агентката, Иве,Пумпал, Джи.. беше ми драго да се видим и се надявам да повторим скоро.

Мише, честит празник.

# 119
Честит рожден ден, Мишолина!!! Hug

Анна и мама, вземи си нещата, които най-много ще ти трябват на първо време ( а те са доста). Играчките не са от най-важните, тук играчките са по-евтини от БГ например. Вярно, няма да можете да си позволите на първо време всичко, но ми се струва, че детето ще оцелее без басейн 1-2 години, докато например има доста по-скъпи неща, които ще ви трябват всеки ден.
Влез в някой уебсайт, ориентирай се кое колко струва и преценявай кое най-много ти трябва. Книги можеш да си пратиш по пощата.
Аз си изпратих обувките в колет, същото направих и с чантите, ама и тогава колетите бяха по-евтини.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт