62 Луни около Юпитер - нова американска тема

• 28 325
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Деси, аз затова казах, че малкият е палав и вашият случай е малко по-специален  Grinning

Софко, остатъци не яж, защото ей от тоз манталитет, дето "храна не се хвърля" съм 1000 кила...

# 166
  • Boston, MA
...Софко, остатъци не яж, защото ей от тоз манталитет, дето "храна не се хвърля" съм 1000 кила...

И аз...

Ние май се навихме да отидем до Монреал, дори и с леко болен Дани.

# 167
Деси, знам, че не за смях, но твоята "беля с крака" много ме разсмива Laughing Heart Eyes иначе и ние сме тръгнали на там.

А.Джей яде всевъзможно всичко от земята, къса си от книжките, топките парчета и тях яде също. В момента е в период на хвърляне, три пъти вчера ми сцепи главата с едно дистанционно, докато гледах в друга посока. Хвърля абсолютно всичко без да гледа къде.

Сетих се за нещо много важно- тоалетни и бани- на тази възраст много от децата им е интересно да пият вода от тоалетната или да се къпят сами. Четох преди няколко седмици за две близнета на 18 месеца отишли в банята, пуснали водата във ваната и се удавили, направо умирам от страх.

иначе и аз като Софко, има ли затишие, значи прави някоя беля Simple Smile

въпрос- Рано ли е да давам боровинки, ягоди, череши на А.Джей?

# 168
Clairette, и аз като Бенсън съм фен на Oompa (по-специално на Haba), както и на Melissa & Doug (като Марлела). Бих препоръчала също Monkey Toes.

Тандури, и кво, да не носим ПЦта и РИМове през граница, така ли? Или опира само до светоусещането на митничаря?
Да, видях ви хола - аз тайно надничам в блога ти  Sunglasses Ама много добро око за интериорен дизайн имаш. Да те питам, колко често палите камината? Щото ние много се радвахме, че ще имаме камина, а се оказва, че сме я ползвали сумарно 3 пъти за една година...

Деси, у вас е като Форт Нокс! Shocked Prison Break every day, hurray!

Пък ние си взимаме втора котка, че нашия дзвер е много самотен, като стои по 12 часа самичък. Близо до работата ми една жена заради астма си дава ragdoll котката (на 3 год, кастрирана и обезноктена) - синеоко, дългокосместо, благо животинче. Казва се Лили и е кремава със сиво. Тя също била много самотна напоследък, защото я изолирали. Утре си я взимам. Децата не знаят за това, но са информирани, че ако много, ама МНОГО слушат и съберат по една голяма червена точка за всеки ден от седмицата, ще получат страхотна награда. Вече 6 дни имам най-послушните момиченца на света  Laughing

Бенсън, аз спокойно бих давала всякакви berries и череши.

ПП На всеки, който има котка или куче и се бори с shedding-а им, горещо препоръчвам е те таа четка. Умопомрачителна е!

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 19:15 от Фея-кръстница

# 169
Леле, dessivl , с Беля С Крака, положението наистина е опасно... Но пък погледнато от друга страна- човека от малък поема предизвикателства и сам разрешава проблеми от най- различно естество  Peace... Четох наскоро в списанието си за родителстване, че момченцата изпитвали удоволствие на клетъчно ниво в мозъка си, когато поемат рискове Thinking... 

benson10, абе за по- сигурно  с ягодите го пробвай отделно и по малко Ей Джей, иначе череши, боровинки- и аз мисля че може вече... не го оставяй сам, че при нас проблема и сега е, че пъпеш и ананас например си натъпква в устата колкото може да събере (ако не го гледам) и се е случвало лошо да ми се задави веднъж- дваж.

# 170
За дояждането на детски паници си има правила-сипва се по-малко отколкото дето може да изяде винаги, така се учи и то самото на ситост и се избягва синдрома на "чистата чиния". По тази техника у нас обикновенно имат място за десерт,не хвърлям, и не дояждам. Ако искат още специално манджа си казват(рядко,но се случва).
*
Все се чудя как в Бг се очаква от 5 год дете да яде порция на възрастен и после драми че злоядо било..

# 171
Фея, мерси! Simple Smile Ами през зимата като стане студено я палим почти всеки уикенд. През седмицата не смея, защото Ели е още малка и ме е страх ако ида до друга стая да не направи беля, а когато я палим уикенда сме всички заедно. През зимата им пека и Маршмелоу в камината и те си умират от кеф  Laughing

Много съм съгласна с това изказване на Анет:
За дояждането на детски паници си има правила-сипва се по-малко отколкото дето може да изяде винаги, така се учи и то самото на ситост и се избягва синдрома на "чистата чиния". По тази техника у нас обикновенно имат място за десерт,не хвърлям, и не дояждам. Ако искат още специално манджа си казват(рядко,но се случва).
*
Все се чудя как в Бг се очаква от 5 год дете да яде порция на възрастен и после драми че злоядо било..

При нас се процедира по същия начин.  Peace

# 172
Мадами, в Портланд е такъв рахат, такъв рай. Какви паркове, какъв градски транспорт... Искам тук да живея. През деня скиторим, вечер си готвим с компанията и правим приказка до късно.

bouquet

# 173
Иве, на тази възраст череши, боровинки и всякакви подобни трябва да са ОК. Само малко по-внимателно с ягодите, защото са силен алерген, т.е. можеш да даваш, но по малко, също както когато захранваш.

Бубче, весело в Канада.

Хиър, по какъв повод в Портланд, нещо съм пропуснала?

# 174
Мерси, на всички за отговорите Hug
Спрях да купувам пюрета и нещо имам чувството, че не му давам достатъчно разнообразна храна.
От днес започваме прясно мляко.

Хиър,  много ми хареса и на мен в Орегон. Весело изкарване!

Фея, аз не съм голяма почитателка на котки, но Лили е много красива котка!

и аз дояждам всичко в къщи и  резултата е явен Rolling Eyes

# 175

Хиър, по какъв повод в Портланд, нещо съм пропуснала?

Ваканцияяяяяяяяяя! При приятели от колежа сме.

Вчера бяхме в прочутата розова градина на Портланд. Тя се намира в доста голям парк, на един хълм. Стотици рози, алеи, полянки, фонтани, чудесно е. И напълно безплатно и неохранявано. Ей така можеше да изглеждат ниските части на Витоша, ако имаше кой да се грижи и да пази.

# 176
Уф, завърнах се и си се радвам на момчето  Heart Eyes

Бубка, честита ти кола и ходене в Монреал. Вземай тайленола и заминавайте.

Деси, успех!  Laughing Аз заключих всички шкафове и чекмеджета, с изключение на един с пластмасовите кутии, които биваха извадени ежедневно по няколко пъти и гледачката (баба му) накрая каза, че и омръзнало да ги прибира и него го заключихме. Баните бяха заключени, гейтове имаше отгоре и отдолу на стълбите и всички контакти. Аз пък смятам, че трябва да се поставят граници някакви и в рамките на тези граници да се дава свобода. Анет - аскетична, както винаги Simple Smile. Аз дояждам, но просто си сипвам по-малко на себе си, иначе, ако го оставя на самотек ще яде само пържоли и пържени картофи, а манджите ще ги пропуска и така дояжда той, дояждам аз Crazy.

Феяяяяя, каква котка самооооо! Ох, как искам котка, пък не може.......

# 177
Биз,няма самотек бре,каквото ядем ние,туй и децата,само в премерени количества. Като им огладенят д.. и печени киселици рупат,не мож' ме разстрои с неядене мен,стефан редовно се пробва,на 48 час и на спанак се облизава Laughing

# 178
не мож' ме разстрои с неядене мен,стефан редовно се пробва,на 48 час и на спанак се облизава Laughing

Хохохохоох. Laughing Laughing

# 179
Биз,няма самотек бре,каквото ядем ние,туй и децата,само в премерени количества. Като им огладенят д.. и печени киселици рупат,не мож' ме разстрои с неядене мен,стефан редовно се пробва,на 48 час и на спанак се облизава Laughing

Е ти знаеш, че и аз съм на същия принцип, ама исках да кажа, че ако дам пържолата първо, доматът ще го остави изобщо. И със зеления боб така - казвам "изяждаш зеления боб после пилешкото, както правим всички ние". И той яде, къде ще ходи, че като не го изяде всичкия не го насилвам, и аз дояждам, ама ако са 4 бобчета, яде или си ляга гладен без друго. Иначе той обича спанак, особено спаначена супа. Абе не мога да се оплача, много добре яде детето. И кисели сливи обича  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт