УЧИЛИЩЕ ЗА ФОТОШОП (19)

• 19 431
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
Ханна  Много ми допада рамчицата ти   bouquet

Лекси   Браво  Hug

Дам Както винаги чудесна рамка  Hug Аз правих тортата Crazy
А колкото до снимките от РД-то са доста но нямах време да качвам повече ,утре ако ми остане време ще кача още .Иначе за собствен сайт е добра идеята а хоста е към 5-6лв на месец зависи и какъв пакет ползваш като мегабайти и т.н. Със Adobe Dreamweaver  лесно се правят сайтове стига да знаеш какво искаш  Peace

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 22:30 от Mama Pisana

# 211
Дамянти 20-минутната ти е супер, впрочем както и всички останали  Hug

Лекси на мен ми харесва много обработката на снимката, може би ако бутнеш малко Левълс-а, така ще направиш може би снимката по ясна, или поне с по-добър контраст без да буташ светлината, или я направи по ярка от Хюе-то /ако не си ме разбрала, пиши ми на ЛС/

Хана dpi -  е колко пиксела на инч искаш да има в документа който ще създадеш, както Дам ти е писала вече и с 200, и с 300 при печат е супер. Аз ги правя с 200, по съвет на Лулу - която впрочем вясва ли се  newsm78

stasssy - пробвала ли си Илюстратора? Аз го предпочетох пред Корела

Та сега да си дойда на думата, защо се вясвам да ви досаждам

Реших да спретна нещо днес, вкрайна сметка все отлагам, ама днес, благодарение на изпъстрените страници с ваши красоти се престраших и ето резултата! Дали съм позабравила или не  Thinking Вие решете!

тук снимката не ми харесва, но друг път ще се пробвам да постигна желания резултат

Така... аз съм доволна от себе си  Laughing Мога само да ви пожелая лека вечер и спорна седмица   bouquet

# 212
  • Пловдив
Страшни сте, момичета!
Как ги парвите толкова хубави и толкова бързо??  Crazy
Аз да ви кажа много се чудя - от кое, как, къде да сложа .. А и нямам почти нищо свалено и така съвсем труден става избора ми  Crossing Arms

Ето още една за днес - с правилен размер и резолюция  Hug

Знам, че бледнее пред това, което поствате, но пък желанието е важно и да се радвам на детенцето  Heart Eyes

# 213
  • Варна
Хайде да ви надникна преди лека нощ!

stasssy , за корела и аз не мога да се включа като компетентна, но ми харесва какво се е получило, особено третата, а първата ще да е по нов модел чаши Laughing

Ханна , супер е момиченцето, много е сладка. Втората ти рамка ми харесва по-вече, но снимката в кръгчето е сплескана, и ми се набива на око Peace

Лекси, на мен ми харесва. "Тедка с каките", кръстихти я още като я видях Hug

Дам, какво да ти кажа, ти и за 5 минитки съм сигурна, че ще изкараш страхотно произведение Hug Heart Eyes

contesa , хубаво е, че се завръщаш. Третата ми допада най-много Peace

Поствам един подарък от мен:

# 214
  • София
Дам, как няма да са 1000 при тази призводителност  Laughing Обаче всички /поне откакто те следя/ са чудесни  Hug
contesa, не те разбрах  Embarassed. Утре ще пробвам на отспала глава. Ако не успея, ще ти пиша на ЛС, но може би е по-добре да пишем в темата. Обработката на снимки не е била много дискутирана, ако не греша. Аз си прилагам само шарпан, брайтнес и контраст и някои малки трикчета /като в конкретния случай най-тъмната част от лицето на Цвети да копирам и изсветля допълнително в отделен слой и прелея с мека гума/. Много искам да науча и за други възможности. А рамките ти са много хубави. Най-много ми харесва първата!
Ханна и втората е много хубава, но на мен повече ми допада първата  Grinning
Румка, мерси за хубавото име  Hug Много хубав подарък  Grinning. Отдавна се каня и аз да направя такава "раирана" - много ги харесвам.
Лека нощ и от мен:

така  newsm78 http://lexi1974.multiply.com/photos/album/323#218
или така

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 13:16 от Лекси

# 215
  • Варна
Лекси на мен лично втория  вариант ми харесва, но аз просто не си падам по минимализма  Laughing
иначе е много яко! само на първата виж сянката на въженцето не стига до края  Peace

аз пък се мъчих онзи ден да правя метал по един урок. свалих си един add-on обаче загубих инструкциите с настройките  Rolling Eyes та се мъчих с урока Mr. Green ето:

# 216
  • Пловдив
Румка, чудесен подарък  Simple Smile
Лекси, на мен също втория вариант на рамката ти по ми допада. Винаги има настроение в твоите неща   bouquet

Тази е 10 на 15, резолюция 200. Защо тук излиза по-малка от вашите  newsm78

# 217
  • София
Добро утро момичета!

Тази отдавнашна снимка ми попадна сутринта и направих
нещо набързичко. Дано ви хареса!

Хана,
колажчето е много стилно , а бебонка да я изхруска човек! И другите рамки ми харесват, само на тази дето бебчето се оглежда, розовото цвете не ми изглежда да е много на място. За отражението са ти казали вече. Mr. Green

Лекси на мен и двата варианта ми харесват, но някак си ми е празно наоколо. newsm78

Румка, и твоята е много красива. Къде се изгуби наситина толкова време!?,

Приятен и спокоен ден и весела седмица!  bouquet

# 218
  • Пловдив
Да поясня за цветето, в което се оглежда. Това си е от самата снимка - цветето е огледало. Сложила съм го на количката. Нищо не съм пипала по снимката Simple Smile

Муцинка, на мен шевът горе и горните сърчица, както и белите .. като големи снежинки които са, не ми харесват. По-изчистено и по-фино ще е без тях.

# 219
  • София
Благодаря Хана!  bouquet

# 220
  • София
Благодаря Хана!
Ето и втори вариант.
Цък

Лекси, от доста време се каня да те питам, пентула ли използваш
за изрязване?

# 221
  • София
Контеса, не си забравила рамкирането  Hug

Ханна, малката е много, много чаровна и сладка  Hug  bouquet Колажчето е много симпатично   bouquet А тук ти се виждат малки, най-вероятно, защото такова ти е превюто на снимката.В Мултито например има разлика в големината , която е свързана с вънщния облик на сайта ти  Thinking

Румка, подаръкът е страхотен!!  Hug

Лекси, много яка рамка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вержини, интересно се е получило  Hug

Муцинка, много е хубаво , хлапето е с невероятни очички  Heart Eyes

Аз правих една покана за РД  Laughing

# 222
  • London
Здравейте момичета,  bouquet
днес имам само един
урок ,не можах да направя другите (моята Алетка, има 40 градуса температура), но може би другата седмица,че утре заминавам.

# 223
Леле, момичета как ви завиждам, ама съвсем благородно.  Embarassed Такива хубави рамки сте сътворили. А и най-важното е, че имате време да се занимавате.  Peace

Овчарче, отново интересен урок си направила. Много ми се иска и аз да направя последните ти два урока, но сега бързам. Нямам много време за корела, а там си е голяма играчка.
Мисля, че ти ме беше питала за уроците, които ползвам. Прочетох няколко в uroci.net и малко по-назад в друго мнение съм дала линкове. Последните ми 3 неща, не са уроци. Но аз трябва да ги разуча подробно. Вазата, чашата и днес направих бутилка от правоъгълник ми каза една позната. Изпрати ми три снимки и ми каза само кой инструмент да ползвам. Лошото е, че всичко си играеш на ръка и не трябва да трепва  Embarassed

Дамаянти, много е хубава рамката. Нещо само текста според мен не е както трябва. Не се чете добре, а и сякаш на места е като отрязан. Ти ме беше питала за корела от кога се занимавам. Днес ми е трети ден. Винаги съм имала желание да го изуча, но нещо не сядах. Сега вече ще ми трябва и затова.  Simple Smile

Муци, хубава рамка. Казали са ти за снежинките. Или ги махни или сложи нещо друга на тяхно място.

Ето и моето последно творение в корела. Да не ми се смеете, че шишето е дебело. Ама нервите ми скъса.   #2gunfire Може би занапред като стана по-добра  Rolling Eyes. Направих шишето от 3 правоъгълника.

# 224
  • London
Стаси,това със стабилните ръце не е за мен,виж ако има някъде кардиограми да се правят, за там съм.
Направо ти завиждам,че  това си направила.Като знам как се измъчих с векторното лице ........
 Жалко, че няма да мога да направя някой урок (с тези, две леви), а беше подходящо време, че детето спи .

Общи условия

Активация на акаунт