УЧИЛИЩЕ ЗА ФОТОШОП (19)

• 19 426
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Аха, ясно Дамаянти. Сега си смених фейса на мултито и ми ги показва по-големи. Благодаря  Hug
Муцинка, втория вариант ми харесва! Млаката е слааадууурранка  Heart Eyes  Hug

А този урок ми се видя много труден  #Crazy За сега ще го пропусна  Embarassed

stasssy, ти обаче сериозно си действаш с корела  Wink Браво!

Дамаянти, поканата е чудесна. Има доста елементи, но не изглежда претрупано. На мен това ми е трудно... Rolling Eyes

# 226
Муцке,много сте сладки  Hug

Дам , страхотна покана  Peace

stasssy ,има и тема за корела там може да пишеш и показваш работите си също  Peace

ov4ar4eto kalitko , интересно се е получило  Peace

Двечки от мен  Peace

# 227
нещо и от мен

# 228
Pisana, чудни са  рамките и рожденничката!  Laughing

Муци, втория вариант е много по-добре  Peace Можеш да смениш цвета на stroke. А снимките са много хубави Simple Smile

Стаси, сигурна съм че и в корела има инструмент, аналогичен на пен туул-а или някакъв подобен. Потърси го и ще ти се улесни живота  Peace

Аз нямам много време за фотошоп... а когато имам съм на вълна обработка на снимки... Но и в тези жеги мозъка ми се е размекнал....

# 229
Момичета, а коя е темата за корела? Аз търсих, ама нещо не я открих.  Embarassed

# 230
# 231
  • София
Ето Стаси заповядай! Дано ти е от полза!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242642.0

Момичета благодаря ви за коментарите. Снимките са мнооого хубави ,щото са от първата професионална фото сесия  на Алекс т.е правил ги е моден фотограф. Е, похвалих се! Mr. Green

Писанке, чудни рамчици! Само на първата като че ми идва големичка панделката. А, въввтората ми останаха очите. Много е нежна и Софи е така сладко намръщено-усмихната! newsm78

Тед, свежарска е! Пробвай да окачиш буквичките по мрежичката. Ще стане доста интересно, мисля.

Ей, Писанке изпревари ме!!!!  Naughty Joy

# 232

Ей, Писанке изпревари ме!!!!  Naughty Joy

Joy  Joy  Joy  случва се  Laughing

# 233
  • София
Ханна, страшно много ми харесва колажчето Heart Eyes. Единствено формата не ми допада много. Мисля, че с размери по-близки до квадратните, ще е по-добре.
муцка, втория вариант ми харесва повече. Много сте хубави Grinning За изрязването - правя го с пен тула, но при много голямо увеличение. Като шиене на гоблен е - действа ми успокоително на нервите. Единствената "тънкост" е, че задавам федър 2 /но това е за снимките правени с моя апарат - за други снимки и елементи, може би няма да е подходящ/.
stasssy, хубава бутилка. Но щом трябва точна ръка, аз няма да се справя.
Дамаянти, много красива и стилна е поканата. Точно по мой вкус - с цветенца, канапчета и калинки  Grinning Никога не съм правила момчешка рамка. Сега ме вдъхнови да опитам да рамкирам племеника.
ov4ar4eto kalitko, бързо оздравяване на Алетка и весело изкарване! Ще чакаме снимки!
писанке, какво да кажа  Grinning Ми харесват ми и двете. Особено първата е много свежарска!
ted_, браво - напредваш. Ама вземи си поиграй малко със сенките - задай различни стойности на distance, spread, size, вместо черен цвят пробвай с различни нюанси на сивото. Ще видиш, че рамката ще добие "дълбочина" и ще стане много по-изразителна.

# 234
ето как стана, но буквите ми се промушват отзад Tired и ефектът се губи, а що се отнася до сенките това ми е слабата страна май  newsm78

# 235
Само да кажа накратко, че виждам прекрасни неща, браво момичета   bouquet
Много се извинявам, че нахълтвам с толкова кратък обобщен коментар, но едвам гледам вече, а ми се иска да видите шаренийката която правя на малката за рожден ден, само да знам дали ви харесва или да я променям изцяло.
Шрифта ще го сменям със сигурност просто сме с нов комп и не съм качвала хубави шрифтове още на него, но пусто време за нищо не ми стига вече ooooh!

http://valstef.multiply.com/photos/hi-res/8/90?xurl=http%3A%2F%2 … %2Falbum%2F8%2390

# 236
Смених си името.
И подписа.
По този урок

Чакам оценки.

# 237
Val_stef, много е готина поканата, а усмихващото се човече е много заразително весело!  Grinning Само оправи текста - много трудно се чете.

# 238
Оффф като ви гледам какви рамки правите, чак ме е срам да покожа аз какво направих  Embarassed Много боб има да ям докато стигна и на половината ви  Crazy Но все пак ще я пусна за да ми кажете къде греша, и какво да се добави или махне. Благодаря Ви предварително   bouquet

# 239
  • Бургас
Eто нещо скалъпено набързо /това май ми е най-бързата рамка/:

Общи условия

Активация на акаунт